Conference League RSC Anderlecht trapt groepsfase af tegen Silkeborg IF

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
8 september 2022     0 REACTIES

RSC Anderlecht speelt deze donderdag de eerste match in Groep B van de Europa Conference League. Paars-wit neemt het in het Lotto Park op tegen Silkeborg IF uit Denemarken. De Belgische wedkantoren hebben er vertrouwen in de Anderlecht met drie punten start in de poule. Wat verwacht u? Vergelijk de bookmakers, zet in en win via VoetbalGokken.be!

Felice Mazzù: “We weten wat we qua niveau mogen verwachten”

RSC Anderlecht heeft nog geen match gespeeld tegen Silkeborg IF, maar RSCA-coach Felice Mazzù heeft wel vergelijkingsmateriaal. “Silkeborg IF staat momenteel niet meer aan kop in Denemarken. Dat is FC Nordsjaelland. Tegen die  ploeg hebben we nog gespeeld in de voorbereiding en dus weten we wat we qua niveau ongeveer mogen verwachten”, analyseert de coach van Anderlecht.

“Er zijn geen gemakkelijke tegenstander meer”

RSCA-coach Mazzù verwacht donderdag geen gemakkelijke opdracht tegen de Deense formatie. “Eenmaal je in een groepsfase komt, zijn er geen ‘gemakkelijke’ tegenstanders meer. Het zijn allemaal stevige ploegen. We zullen deze wedstrijden erg geconcentreerd moeten aanvatten, maar we moeten de ambitie hebben om bij de eerste twee te eindigen in onze groep”, aldus coach Mazzù.

Kent Nielsen: “Anderlecht is een goed georganiseerde ploeg”

Silkeborg IF coach Kent Nielsen gaat met zijn team goed voorbereid op pad naar Brussel. “Het is een goed georganiseerd team dat heel goed is in hun spel. Tegelijkertijd hebben ze Europese ervaring. Het is een moeilijk te breken team en ze gaan niet veel doelkansen weggeven”, vertelt de coach van de Deense ploeg.

“Het wordt een geweldige avond”

Coach Nielsen is vooral blij dat Silkeborg de groepsfase van de Conference League heeft bereikt. “Het feit dat we nu Europees voetbal gaan spelen, geeft eigenlijk aan dat we vorig seizoen fantastisch goed hebben gespeeld. Het heeft een enorme impact op de club dat we eindelijk weer Europees voetbal spelen. Het wordt een geweldige avond voor de club, de trainersstaf en vooral de spelers”, zo besluit de coach van Silkeborg IF.

Statistieken

In Groep B van de Conference League speelt RSC Anderlecht na het Deense Silkeborg IF ook nog tegen het Engelse West Ham United en het Roemeense FCSB. De ploeg die de beste resultaten boekt plaatst zich direct voor de knock-outs.

Head 2 Head

RSC Anderlecht heeft nog niet eerder gespeeld tegen Silkeborg IF. Wel speelde Paars-wit voorbij zomer twee oefenduels tegen FC Nordsjaelland. Beide keren zegevierde Anderlecht (3-1 en 1-0).

Huidige vorm RSC Anderlecht

De laatste weken loopt het niet zo gesmeerd bij RSC Anderlecht. Eind augustus ging de Brusselse derby tegen Royale Union SG verloren met 2-1. Een paar dagen later ging ook de match tegen KAA Gent met 0-1 verloren. Voorbije zondag werd er in eigen huis een punt gepakt tegen OH Leuven: 1-1.

Huidige vorm Silkeborg IF

Bij Silkeborg IF zit het de laatste weken ook niet mee. De ploeg van trainer Nielsen verloor voorbije vrijdag met 1-0van FC Kopenhagen. Ook thuis tegen Odense BK wist Silkeborg eind augustus niet te zegevieren. In de Deense Superliga staat Silkeborg op de vierde plaats.

Lappenmand

RSC Anderlecht speelt deze donderdag zonder Adrien Trebel en Benito Raman. Trebel verblijft door een schouderblessure in de lappenmand. Raman kampt met een enkelblessure.

Silkeborg-verdediger Gustav Dahl is donderdag door een hersenschudding niet aanwezig als RSCA wordt aangedaan.

Prognose

En dan onze prognose voor de match RSC Anderlecht – Silkeborg IF. De Belgische wedkantoren wijzen Paars-wit aan als favoriet voor dit duel. Wij verwachten ook een zege van Anderlecht en zetten in op een 1-0 zege van Paars-wit bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling?

Quoteringen RSC Anderlecht – Silkeborg IF

De Belgische wedkantoren noteren de hoogste quoteringen bij het duel van RSCA tegen Silkeborg bij een zege van de Deense ploeg. Als Silkeborg een maatje te groot is voor Anderlecht, dan keren de wedkantoren tot maximaal x 6.00 keer het speelbedrag uit.

In het 1X2 spelsysteem staat ook een torenhoge quotering bij een gelijkspel. Als de teams aan elkander gewaagd zijn in deze eerste poulewedstrijd van de Conference League, dan keren de bookmakers tot maximaal x 4.20 keer de inleg aan u uit.

De pre-odds bij een overwinning van Anderlecht staat in het 1X2 spelsysteem op een maximum van x 1.57 keer het speelbedrag ingedeeld.

De Europa Conference League wedstrijd RSC Anderlecht – Silkeborg IF wordt gespeeld op donderdag 8 september om 18:45 uur in het Lotto Park Stadion te Brussel. Vergelijk de Belgische wedkantoren met elkander, zet in en win via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN