Conference League RSC Anderlecht trapt af tegen KF Laci

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
3 augustus 2021     0 REACTIES

Deze donderdag begint ook voor RSC Anderlecht het Europa Conference League avontuur. Anderlecht speelt tegen KF Laci in de Elbasan Arena te Albanië. Kan Paars-wit een goed resultaat boeken in de heenmatch om het volgende week in eigen huis af te maken? Bij VoetbalGokken.be vindt u de hoogste pre-odds en de beste deals.

Laci-coach Shpetim Duro: “Anderlecht is op papier favoriet”

Het Albanese KF Laci is er vanaf de eerste voorronde van de Conference League al bij. Zo speelden de ploeg van coach Shpetim Duro tegen FK Podgorica en Univ. Craiova, maar volgens de coach wordt de match tegen Anderlecht een ander paar mouwen. “Het wordt een lastige match gezien de kwaliteiten van Anderlecht. Zij zijn op papier favoriet. In de eerste speelronden ging alles goed, maar er wacht ons nu een felle strijd. We zullen ons best doen en zien hoe de match zal verlopen”, zegt de coach van Laci.

“Ons team is compleet”

Voor Laci begint de landencompetitie pas in september. De ploeg van coach Duro kan zich dus helemaal richten op één ding en dat is de Conference League match tegen RSCA. “We hebben heel wat weken voorbereiding achter de rug en hebben al drie matches in een week gespeeld. Het positieve is dat we geen blessures hebben, het team is compleet”, aldus de coach Duro.

Vincent Kompany: “Full gas tegen Laci”

Naast KAA Gent gaat ook RSC Anderlecht een poging doen in de Conference League. Het nieuwe Europese toernooi wil Anderlecht-coach Vincent Kompany heel serieus van start gaan. “Of het nu Champions League, Europa League of Conference League is spelen, of het nu tegen Barcelona, Real Madrid of KF Laci is, we gaan ervoor: full gas; Ik wil het onderste uit de kan halen”, zegt een strijdvaardige coach van RSCA.

“Meer doelpunten maken”

Voorbije weekeinde maakte RSCA het zich niet gemakkelijker. Er werd nipt een gelijkspel uit het vuur gesleept bij KAS Eupen. Anderlecht kwam maar moeilijk tot scoren en daar moet volgen coach Kompany hard aan gewerkt worden wil RSCA iets bereiken in de Conference League. “Het probleem is niet dat we niet in het strafschopgebied van de tegenstander raken, we moeten gewoon echt meer doelpunten maken. Ik kan het momenteel nog even steken op het begin van het seizoen, maar dat stopt ook wel een keer natuurlijk”, bevestigt de oefenmeester van Anderlecht.

Statistieken

KF Laci kwam in Europees voetbal nooit verder dan de tweede voorronde van de Europa League. Met de derde voorronde van de Conference League is Laci al een stukje verder in het Europese toernooi geraakt. Laci versloeg in de voorbije ronden FK Podgorica uit Montenegro en Universitatea Craiova uit Roemenië.

RSC Anderlecht heeft wat dat betreft al een pak meer ervaring in Europees voetbal, maar de jongste seizoenen kwam ook RSCA niet ver tijdens haar Europese campagnes.

Head 2 Head

RSC Anderlecht heeft nog nooit eerder tegen Laci gespeeld. Beide teams zijn donderdag dus een onbeschreven blad voor elkaar.

Huidige vorm KF Laci

De laatste match die Laci speelde, was het duel van voorbije donderdag tegen Craiova. Op verplaatsing werd het een gelijkspel 0-0 voor Laci. Thuis wist de ploeg van coach Duro te winnen met 1-0 van Craiova en dat was genoeg om nu RSCA te mogen ontvangen.

Huidige vorm RSC Anderlecht

RSC Anderlecht speelde voorbije weekeinde een matige match bij KAS Eupen. De ploeg van coach Kompany kwam niet verder dan een gelijkspel 1-1 in Eupen. De eerste match van het nieuwe Pro League seizoen werd zelfs verloren. In eigen Lottopark werd RSCA met 1-3 verslagen door de ploeg die dit seizoen promoveerde naar de hoogste klasse.

Lappenmand

Zoals de coach van Laci al zei, er zijn geen geblesseerde spelers te melden bij de Albanese ploeg. Ook Anderlecht-coach Kompany kan op verplaatsing met een fitte selectie aantreden tegen Laci.

Prognose

Het seizoen verloopt nog niet op rolletjes voor Anderlecht, maar wat ons betreft moet de match op verplaatsing bij Laci geen lastige klus worden voor Paars-wit. Onze wedtip is 0-2 winst van RSCA in Albanië.

Denkt u ook dat Anderlecht wint of gaat u inzetten op een stunt van Laci? In onderstaand odds-overzicht vindt u de strafste quoteringen die de Belgische wedkantoren hanteren voor de eerste Conference League match van Anderlecht.

Quoteringen KF Laci – RSC Anderlecht

De Belgische wedkantoren verwachten veel van Anderlecht in het Albanese Elbasan. De hoogste beloning kunt u dan ook verwachten bij een zege van Laci. De bookies keren x 5.17 keer uw speelbedrag uit als Anderlecht verliest.

Voor een gelijkspel wordt x 3.82 keer uw inleg uitgekeerd als u meespeelt via het 1X2 spelsysteem van de online wedkantoren op VoetbalGokken.be. Een zege van RSC Anderlecht is goed voor een beloning van x 1.49 keer uw speelbedrag. Naast het 1X2 spelsysteem zijn er nog meer opties om een weddenschap te winnen bij de bookmakers. Speel slim mee en verhoog uw winsten met een juiste voorspelling.

De Europa Conference League voorronde KF Laci – RSC Anderlecht wordt gespeeld op donderdag 5 augustus om 19:00 uur in de Elbasan Arena te Albanië. Gaat RSCA winnen op verplaatsing bij het onbekende Laci? Of komt Paars-wit gebroken terug in Brussel? Voorspel en win de strafste odds via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN