Conference League: KAA Gent op verplaatsing naar Partizan

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
20 oktober 2021     0 REACTIES

In Groep B van de Europa Conference League zijn FK Partizan en KAA Gent de koplopers met beide zes punten. Deze donderdag krijgt KAA Gent de kans alleen te gaan heersen in de poule. De ploeg van coach Hein Vanhaezebrouck moet dan winnen op verplaatsing bij Partizan in Belgrado. Lukt het de Buffalo’s om ginds de zegevieren? Voorspel de match via VoetbalGokken.be en scoor hoge odds!

Aleksandar Stanojevic: “KAA Gent is onze directe concurrent”

FK Partizan staat eerste in de poule en mag het donderdag thuis opnemen tegen KAA Gent. Partizan-coach Aleksandar Stanojevic heeft er veel goesting in om de Buffalo’s te gaan ontmoeten. “We gaan de strijd aan met een directe concurrent om door te gaan naar de volgende ronde van de competitie. We hebben ze geanalyseerd, de wedstrijden bekeken, grondig aangepakt, we zijn er helemaal klaar voor”, zegt de coach in zijn persconferentie eerder deze week.

“We gaan aanvallend spelen”

De ploeg van coach Stanojevic heeft een druk schema met de Conference League en de Servische competitie en beker waarin Partizan in actief is. Toch denkt de coach dat zijn team het aan kan. “Bij ons bij Partizan is er altijd druk, al is het makkelijker om in een poule te spelen dan dat je direct te moeten kwalificeren, dat is een feit. We zullen proberen aanvallend te spelen, met een aanvallende opstelling en we zullen zien of we ons zullen opdringen”, aldus de coach van de Servische ploeg uit Belgrado.

Hein Vanhaezebrouck: “Tegen Partizan punten pakken”

KAA Gent begon met een goede start van de Conference League week. Koploper KAS Eupen werd voorbije weekeinde verslagen met 2-0 en dat geeft de Gent-coach Hein Vanhaezebrouck hoop voor het treffen met Partizan. “Ik hoop wel de goede lijn door te trekken qua voetbal. Ook tegen Partizan hoop ik in die twee duels voldoende punten te pakken, zodat we toch stilaan richting kwalificatie evolueren. Maar het zijn niet de makkelijkste ploegen die op ons wachten”, blikt coach Vanhaezebrouck vooruit op de match in Belgrado.

“Met 4 op 6 tegen Partizan komen we er dichtbij”

Partizan en AA Gent hebben beide zes punten in de poule. De eerst volgende Conference League na donderdag zal de thuismatch tegen de Servische ploeg zijn. Op 4 november speelt Gent thuis tegen Partizan en dat zet coach Vanhaezebrouck aan het rekenen. “Ik denk niet dat Partizan en AA Gent de enige ploegen zijn die nog zullen bikkelen voor de groepswinst. Pak je 4 op 6 tegen Partizan dan ben je er wel heel dichtbij. Maar dat zien we dan later wel”, zo besluit de coach van de Buffalo’s.

Statistieken

In Groep B van de Europa Conference League haalde Gent tot nu toe zes punten binnen. Partizan heeft ook zes punten en staat door een iets beter doelsaldo op de eerste plaats. De Buffalo’s staan tweede. F

C Flora Tallinn en Anorthosis Famagusta hebben beide nog geen punten behaald in de poule. Donderdag spelen ook deze laatste twee genoemde ploegen tegen elkaar.

Head 2 Head

Het wordt voor KAA Gent de allereerste keer dat de ploeg naar het Servische Partizan reist voor een wedstrijd in een Europese competitie. Ook een oefenduel is er in het verleden nooit geweest tussen Gent en de ploeg uit Belgrado.

Huidige vorm FK Partizan

De eerste twee matches in Groep B wist Partizan zonder tegengoals te winnen. De match bij Anorthosis Famagusta werd met 0-2 gewonnen. Ook de thuismatch tegen FC Flora Tallinn werd met 2-0 gewonnen. Voorbije weekeinde won de ploeg van coach Stanojevic van Radnik in de Servische competitie. Na twaalf speelronden staat Partizan dik eerste in de Super Liga van Servie.

Huidige vorm KAA Gent

KAA Gent begon de groepsfase van de Conference League met een moeizame match op verplaatsing bij FC Flora Tallinn. De match werd gewonnen met 0-1 dankzij een goal van Gent-speler Darko Lemajic. De tweede match werd in de Ghelamco Arena tegen Anorthosis Famagusta gespeeld en gewonnen met 2-0. Voorbije weekeinde zegevierde de Buffalo’s ook in eigen huis van KAS Eupen met 2-0. Inmiddels staat AA Gent op de twaalfde plaats van de Belgische Pro League.

Lappenmand

FK Partizan kan met een fitte selectie beginnen aan het duel tegen Gent. Er zijn geen blessuremeldingen bekend bij de Servische ploeg. Ook zijn er geen schorsingen die ingezeten dienen te worden.

KAA Gent speelt deze donderdag zonder Alessio Castro-Montes en de Servische aanvaller Darko Lemajic. Het is twijfelachtig of Gianni Bruno en Andrew Hjulsager na een lang blessureherstel wel zullen aansluiten bij de kern van coach Vanhaezebrouck.

Prognose

En dan de prognose voor FK Partizan – KAA Gent. Onze wedtip is een gelijkspel 2-2. Wat is uw voorspelling voor deze ferme Conference League match?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan en krijg alvast goesting in de opdracht die Gent in Belgrado gaat uitvoeren.

Quoteringen FK Partizan – KAA Gent

De Belgische wedkantoren schalen de odds het hoogst in bij een gelijkspel. Uw speelbedrag kan maximaal x3.30 keer de inleg waard worden als Partizan en Gent de punten delen in Belgrado. Een overwinning van KAA Gent wordt met x3.20 keer uw speelbedrag ook zeer goed beloond.

Verwacht u dat Gent verliest en dat Partizan de drie punten in eigen huis houdt? Een voorspelling waarbij u FK Partizan als primus aanwijst, kan u x2.15 keer het speelbedrag opleveren als de Servische ploeg donderdag zegeviert.

De Europa Conference League match FK Partizan – KAA Gent wordt gespeeld op donderdag 21 oktober om 21:00 uur in Stadion Partizana te Belgrado. Heeft u goesting in het voorspellen van deze match op verplaatsing van Gent? Laat u dan niet tegenhouden en vul vandaag uw voorspelling in via VoetbalGokken en scoor bij straffe pre-match odds bij de Belgische wedkantoren!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN