Wint Club Brugge thuis van Borussia Dortmund in Champions League?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
2 november 2020     4 REACTIES

Club Brugge kan zich deze week gaan opmaken voor de Champions League match tegen Borussia Dortmund. Deze woensdag komt de Duitse topploeg naar Jan Breydel voor de derde speelronde in Groep F van de Champions League. De Bruggenaren hebben in het verleden laten zien Borussia aan te kunnen, maar lukt dat dit keer ook weer? Profiteer mee van de hoogste quoteringen die de bookmakers voor deze match hanteren en scoor via VoetbalGokken.be!

Philippe Clement: “Dortmund is topfavoriet”

De week begon volgens Club Brugge-coach Philippe Clement niet goed genoeg om woensdag goed voor de dag te komen tegen Borussia Dortmund. De thuismatch tegen KV Mechelen van voorbije weekeinde heeft volgens de coach heel wat werkpuntjes met zich meegebracht. “Ik ben in heel mijn leven nog nooit zo kwaad en teleurgesteld geweest. Ik zag elf eilandjes op het veld. Ik heb hier geen verklaring voor. Als je zo speelt tegen topfavoriet Dortmund, dan krijg je er negen of tien binnen”, aldus Clement op de website van Club Brugge.

Club Brugge wint de wedstrijd
4.70
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.00
Borussia Dortmund wint de wedstrijd
1.62
WED OP "MEER DAN 0.5 DOELPUNT"
€30

“Bij Dortmund spelen enkele Belgen”

Borussia komt woensdag met landgenoten Axel Witsel, Thomas Meunier en Thorgan Hazard naar Brugge en dat maakt de match extra bijzonder vindt Clement. “Bij Dortmund spelen enkele Belgen. Dat maakt de match vooral leuker, maar we gaan voor het hoogst haalbare. We moeten niet te veel rekenen en gewoon zoveel mogelijk punten halen”, aldus Clement.

Lucien Favre: “Brugge vormt een sterk collectief”

Dortmund Borussia-coach Lucien Favre heeft een pittige week voor de boeg. Eerst de match op verplaatsing bi Club Brugge dat gewonnen moet worden om bovenin de groep te komen en deze zaterdag komt ook Bayern München naar Dortmund voor de Bundesliga match. Volgens de coach moeten de pijlen eerst gericht staan op de match in Jan Breydel. “Brugge vormt een sterk collectief, en de nationale ploeg heeft de huidige sterkte van het Belgisch voetbal aangetoond”, zegt de coach over de komende tegenstander in de groepsfase.

“Goede prestatie nodig”

De Zwitserse coach was er twee jaar geleden ook bij toen Dortmund Borussia ook in de groepsfase van de Champions League een bezoek moest nemen in Brugge. “In Brugge kenden we toen een zeer moeilijke avond. Dat verklaart alles. We zullen een goede prestatie op de mat moeten brengen”, stelt Favre vast.

Statistieken

In Groep F staat Club Brugge gedeeld eerste met Lazio Roma. De Bruggenaren hebben net als de Italiaanse ploeg vier punten na twee gespeelde matches. Borussia Dortmund staat derde met drie punten en Zenit Sint-Petersburg sluit het rijtje op de vierde plek met nul punten.

Head 2 Head

In 2018 trof Club Brugge het Duitse Borussia Dortmund ook al in de groepsfase van de Champions League. Dortmund won dat seizoen de poule waarin ook Atlético Madrid (tweede) en AS Monaco (vierde) in verdeeld waren. Club Brugge werd veroordeeld tot de Europa League, maar wist wel knap stand te houden tegen de Duitse formatie. Op Jan Breydel werd het 0-1 voor Borussia, maar in Dortmund wisten de Blauw-Zwarten met de brilstand 0-0 knap de nul te houden.

Huidige vorm Club Brugge

De nieuwe week begon wat middelmatig voor de ploeg van coach Clement. Thuis werd er niet gewonnen van KV Mechelen in de elfde speelronde van de Jupiler Pro League. Club kwam al heel snel op voorsprong door de treffers van Vormer en Lang, maar wist de 2-0 niet vast te houden. Mechelen sloeg toe met een schot van Camargo en Schoofs. Voorbije week werd nog knap een gelijkspel uit het vuur gesleept tegen Lazio. De Italiaanse ploeg kwam voor te staan door een treffer van Correa, maar Vanaken wist dat net voor de thee weer recht te zetten en dat was ook de definitieve eindstand 1-1.

Huidige vorm Borussia Dortmund

In de Bundesliga won Borussia Dortmund voorbije zaterdag met 0-2 van Bielefeld in de Bundesliga. Ook Zenit Sint-Petersburg werd een paar dagen eerder aan de zegekar geknoopt. De Russische ploeg waar ook Club Brugge op verplaatsing van won (1-2), werd in Dortmund met 2-0 verslagen door de ploeg van coach Favre. Sancho en Halland waren de doelpuntmakers van deze match.

Lappenmand

Coach Clement kan woensdag niet beschikken over Matej Mitrovic en Federico Ricca. Beiden zijn geblesseerd en moeten de Champions League match tegen Borussia missen.

De ploeg uit Dortmund moet het stellen zonder Dan-Axel Zagadou en Marcel Schmeldzer stellen. Beide verdedigers hebben last van een knieblessure. Emre Can kan door gezondheidsklachten niet aantreden tegen Club Brugge. Ook Mats Hummels kampt met een dijbeenverrekking. Dan is het ook nog onzeker of Erling Håland van de partij zal zijn. De Noorse aanvaller geraakte tegen Bielefeld geblesseerd aan zijn knie en het is nog de vraag of dit kwetsuur voor woensdag is hersteld.

Prognose

Club Brugge gaat volgens ons een gelijkspel uit het vuur slepen op Jan Breydel. Wij voorspellen een 2-2 in Brugge. De quoteringen van de bookmakers zijn daar gunstig voor ingedeeld, maar ook een andere uitslag kan een hoge beloning betekenen. Check vooraf welke quotering bij uw voorspelling past en zet tijdig in op uw favoriet.

Quoteringen Club Brugge – Borussia Dortmund

De quoteringen voor de thuismatch van Club Brugge zijn het hoogst ingeschaald bij een zege van de Bruggenaren. U kunt x 4.70 keer de inleg terugverwachten als Blauw-Zwart woensdagavond wint. Een gelijkspel levert met x 4.00 keer uw speelbedrag ook een torenhoge beloning op. In het 1X2 spelsysteem krijgt een zege van Borussia met x 1.62 keer uw inleg ook een zeer straffe quotering mee.

De Champions League match Club Brugge – Borussia Dortmund wordt gespeeld op woensdag 4 november om 21:00 uur op Jan Breydel te Brugge. Maakt de ploeg van coach Clement een vuist tegen de Duitse Bundesliga-ploeg en wint Brugge op Jan Breydel? Laat uw voorspelling achter bij de bookmakers en profiteer van de strafste odds en de beste deals.


Reacties

belga
3 november 2020

Dit wordt een zware dobber voor Club, maar zij kunnen het ;)

3 jaar geleden

goktopper
4 november 2020

Club Brugge kan Borussia Dortmund wel hebben op Jan Breydel.

3 jaar geleden

tooskla...
4 november 2020

Dortmund gaat winnen!

3 jaar geleden

progokker
6 november 2020

Het was wel duidelijk dat Dortmund beter was. Wel leuk dat Hazard scoorde.

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN