Wint Club Brugge in Champions League op verplaatsing bij RB Leipzig?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
26 september 2021     0 REACTIES

Deze dinsdag reist Club Brugge naar Duitsland voor de ontmoeting met RB Leipzig in de tweede groepsmatch van de UEFA Champions League. De Bruggenaren wisten in de eerste match Paris Saint Germain op een gelijkspel te houden op Jan Breydel. Nu gaan de mannen van coach Philippe Clement op pad naar de Red Bull Arena. Voorspel via VoetbalGokken.be de match van Club tegen Leipzig en scoor de hoogste odds!

Philippe Clement: “Lef tonen in Leipzig”

Dat PSG twee weken terug niet langs Club Brugge kwam, was bijzonder knap. Het werd een gelijkspel op Jan Breydel (1-1) en Club hoopt dat er dinsdag op bezoek bij Leipzig weer een resultaat geboekt kan worden. Als het aan de Club Brugge-coach Philippe Clement ligt, moet dat ook te doen zijn. “Ik wil dinsdag terug een match zien waarin Club lef toont en tegen Leipzig voluit voor de zege gaat.”

“Moeten punten rapen”

De UEFA Champions League match “Als je erin gelooft, kunnen er in de sport ongelofelijke dingen gebeuren. Wij gaan die match spelen om punten te halen. Die moeten we rapen om perspectief te houden”, zegt de trainer van Club Brugge tot slot van zijn vooruitblik.

Jesse Marsch: “Enthousiast over komst Club Brugge”

Met de komst van Club Brugge in de Red Bull Arena verwacht Leipzig-coach Jesse Marsch geen gemakkelijke tegenstander aan te gaan treffen. “Het is de Champions League, dus we moeten de beste teams ter wereld verwachten. We zijn erg enthousiast dat Club Brugge dinsdag bij ons komt spelen”, blikt coach Marsch vooruit.

“Klaar voor de volgende uitdaging”

Het is de coach van RB Leipzig niet ontgaan dat het PSG in de eerste speelronde niet is gelukt met drie punten naar Parijs terug te gaan. Zelf verloren Die Roten Bullen met 6-3 van Manchester City. “We moeten vol gas spelen, sterk blijven en leren van het spel. We zijn klaar voor de volgende uitdaging”, besluit de coach op zijn persconferentie.

Statistieken

Na één speelronde staat Manchester City op de eerste plek in Groep A van de Champions League. De Cityzens hebben drie punten. PSG staat op de tweede plek doordat het in Brugge een punt wist te innen. Club Brugge is dan vanzelfsprekend de nummer drie in het rijtje. RB Leipzig staat vierde met nul punten.

Head 2 Head

Het is voor Club Brugge de eerste keer dat het een duel speelt tegen RB Leipzig. De club in het Duitse Leipzig is pas in 2009 opgericht. Niet zo gek dus dat Blauw-zwart de ploeg nog niet eerder aantrof in Europees voetbal.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge wist zich in de eerste groepsmatch van de Champions League knap staande te houden tegen Paris Saint Germain. De Franse ploeg was op bezoek op Jan Breydel en wist in de vijftiende minuut al op voorsprong te komen door een treffer van Ander Herrera. Twaalf minuten later was het Hans Vanaken die de stand weer op gelijke hoogte wist te zetten en daar bleef het dan ook bij: 1-1.

Huidige vorm RB Leipzig

RB Leipzig begon de groepsfase met een loodzware match op verplaatsing bij Manchester City. De ploeg van coach Marsch kreeg er behoorlijk van langs in het Etihad Stadion (6-3). Leipzig-speler Nordi Mukiele had een ongelukkig moment met zijn owngoal in de eerste helft van de match. Christopher Nkunku scoorde driemaal voor zijn ploeg, maar het was niet genoeg om de Cityzens te verslaan.

Lappenmand

Het is voor Club Brugge nog maar de vraag of Ruud Vormer op tijd hersteld zal zijn van een achillespeesblessure. Volgende week wordt de aanvoerder terugverwacht, maar dinsdag komt wellicht nog te vroeg. José Izquierdo zal er door een kwetsuur op zeker niet bij zijn.

RB Leipzig kan niet beschikken over Dani Olmo. Het werd voorbije weekeinde bekendgemaakt dat de middenvelder kampt met een gescheurde spiervezel. Ook Tyler Adams, Marcel Halstenberg en Marcelo Saracchi zijn er dinsdag niet bij. Verdediger Angeliño is geschorst en moet een match brommen.

Prognose

En dan de prognose voor RB Leipzig – Club Brugge. Onze wedtip is een 2-1 overwinning van RB Leipzig. Wat is uw voorspelling voor deze Champions League match van de Belgische kampioen?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers tonen voor deze Club Brugge match.

Quoteringen RB Leipzig – Club Brugge

De Belgische wedkantoren voorspellen een loodzware taak voor Club Brugge, maar geen onmogelijke. De hoogste odd keren de bookies weleens waar uit als Club zegeviert in Leipzig, maar de overige pre-odds zijn ook zeker de moeite van het inzetten waard. Wint Club? Dan wordt elke speler die dit vooraf had ingevuld bij de bookmakers x5.25 keer het speelbedrag rijker.

Een gelijkspel is in het 1X2 spelsysteem goed voor een beloning van x 4.20 keer de inleg. Een overwinning van RB Leipzig staat op x 1.54 keer uw speelbedrag genoteerd.

De UEFA Champions League match RB Leipzig – Club Brugge wordt gespeeld op dinsdag 28 september om 21:00 uur in de Red Bull Arena te Leipzig. Kan Blauw-zwart ook tegen Die Roten Bullen stunten? Laat uw voorspelling achter bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en scoor bigdeals met deze kraker van een match!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN