Wie haalt Champions League finale Chelsea – Real Madrid?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
4 mei 2021     2 REACTIES

Deze woensdag wordt de knoop doorgehakt. Gaat Chelsea of Real Madrid door naar de finale van de UEFA Champions League? Voorbije week werd het een 1-1 gelijkspel en dus heeft Chelsea de beste papieren voor de return in Stamford Bridge. VoetbalGokken.be wil geen seconde missen van deze belangrijke match in Londen en presenteert graag de strafste odds aan u.

Thomas Tuchel: “Thuis winnen van Real Madrid”

Chelsea-coach Thomas Tuchel wist dat het een zware heenmatch zal worden in Madrid, maar een gelijkspel 1-1 is door het uitdoelpunt zeer gunstig voor de return van woensdag. Tuchel: “Onze goal was dik en dik verdiend, maar de gelijkmaker was teleurstellend omdat wij de baas waren. We moeten hiermee leven en woensdag thuis winnen”, blikt de Duitse coach alvast vooruit op de ontmoeting met Real Madrid in Londen.

Chelsea wint de wedstrijd
2.15
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.20
Real Madrid wint de wedstrijd
3.30

“Real verslaan, daar is moed nodig”

De coach van The Blues kan niet wachten tot de kogel door de kerk is en Chelsea doorgang weet te vinden naar de finale. “We kijken uit naar het beslissende duel in Londen. De belangrijkste dingen zijn de kwaliteit en inzet van de spelers. Ze moeten er 100 procent klaar voor zijn. Om Real te verslaan, is moed nodig. Voor een goede tegenstand moet je dapper en hoog druk zetten. We moeten zeer gedisciplineerd spelen en geen tegenaanvallen toestaan”, benadrukt Tuchel tot slot.

Zinedine Zidane: “Het wordt ginds ook zwaar”

Real Madrid-coach Zinedine Zidane had gehoopt met een beter resultaat de terugmatch in te kunnen gaan. Zijn team moet goals maken om Chelsea uit de finale te houden. “We leven en we gaan naar Londen met het idee om te winnen. Chelsea staat niet zonder reden in de halve finale. We zullen het ginds opnieuw zwaar krijgen”, aldus Zidane in zijn vooruitblik op de return van woensdag 5 mei.

Thibaut Courtois: “Wij willen agressief starten in Londen”

Ook Rode Duivel Thibaut Courtois gaf toe dat zijn oude ploeg uit Londen in de heenmatch de meeste indruk maakte. Courtois zegt dat Real dat woensdag gaat doen. “Ze waren erg agressief en gaven alles, dat is hoe wij graag willen starten”, zegt de Belgische doelman van de Koninklijke uit Madrid.

Statistieken

De vier ploegen die in de halve finale staan zijn naast Real Madrid en Chelsea ook Manchester City en Paris Saint Germain. Deze teams komen dinsdagavond in actie in Manchester. De finale van de UEFA Champions League wordt op 29 mei in Istanbul bespeeld. Real Madrid zou dan voor de veertiende keer kunnen zegevieren in het CL-toernooi. Chelsea won de beker met de grote oren in 2012.

Head 2 Head

Real Madrid en Chelsea spelen zelden tegen elkaar. In 2016 troffen de teams elkaar op het ICC (International Champions Cup) en Real Madrid won die partij met 3-2. Op het ICC van 2013 won ook Los Blancos met 3-1 van The Blues.  In 1998 speelden de teams in de UEFA Super Beker tegen elkaar en toen was het de ploeg uit Londen die de prijs won door met 0-1 te winnen.

Huidige vorm Chelsea

Voorbije weekeinde wist de ploeg van coach Tuchel in de Premier League te winnen van Fulham met 2-0. Chelsea staat op plek vier van de Engelse competitie. Op 15 mei speelt Chelsea de finale van de FA Cup tegen Leicester City de ploeg van Timothy Castagne, Dennis Praet en Youri Tielemans.

Huidige vorm Real Madrid

Real Madrid is in de Spaanse La Liga nog vol in de strijd om de titel. Atletico Madrid, de ploeg van Yannick Carrasco, staat eerste en FC Barcelona is de nummer drie die allen nog kans maken om kampioen te worden. Voorbije weekeinde wist de ploeg van coach Zidane in La Liga met 2-0 te winnen van Osasuna.

Lappenmand

Chelsea-coach Tuchel kan woensdag niet beschikken over de Kroaat Mateo Kovačić. De middenvelder van Chelsea geraakte midden april geblesseerd aan een spier. Dan is het nog afwachten of Antonio Rudiger erbij kan zijn. De verdediger liep een spierblessure op in de thuismatch tegen Fulham.

De ploeg uit Madrid komt zonder Sergio Ramos, Daniel Carvajal (beiden spierblessure) en Lucas Vázquez (gescheurde kruisband) naar Londen afreizen.

Prognose

Wij voorspellen een overwinning van Chelsea in het Londense Stamford Bridge waar Rode Duivels Courtois en Hazard woensdag zullen terugkeren in hun oude vertrouwde stadion. Onze wedtip is 2-1 voor The Blues. Onderstaand odds-overzicht geeft u alvast een indicatie van de hoogste pre-odds.

Quoteringen Chelsea – Real Madrid

De pre-odds in het 1X2 spelsysteem van de Belgische wedkantoren zijn straf ingedeeld voor de return van Chelsea en Real Madrid. De hoogste odd die voor deze match wordt uitgekeerd staat genoteerd op x 3.30 keer uw inleg als Real Madrid wint.

Een gelijkspel levert u een beloning van x 3.20 keer uw speelbedrag op. Wint Chelsea en gaan The Blues naar de finale, dan valt u x 2.15 keer uw speelbedrag ten deel.

De return van de UEFA Champions League Chelsea – Real Madrid wordt gespeeld op woensdag 5 mei om 21:00 uur in het Stamford Bridge Stadion te Londen. Kunnen Rode Duivels Courtois en Hazard Real Madrid naar de finale loodsen? Speel mee via VoetbalGokken.be en scoor de hoogste odds!


Reacties

martijnj
4 mei 2021

Real Madrid laat Chelsea alle hoeken van het veld zien.

3 jaar geleden

thegambler
5 mei 2021

Ik denk dat Chelsea met Tuchel naar de finale kan

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN