Wedden op UEFA Champions League: Benfica – Club Brugge

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
6 maart 2023     0 REACTIES

Deze dinsdag treedt Club Brugge in de achtste finale van de UEFA Champions League aan tegen Benfica in Lissabon. De Bruggenaren werden in de heenmatch verslagen met 0-2 op Jan Breydel, maar hebben hoop het deze dinsdag nog recht te kunnen gaan zetten. Wat verwacht u van de return in Estádio da Luz te Lissabon? Vergelijk de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en speel mee!

Roger Schmidt: “We zijn nog maar op de helft”

Benfica zegevierde op Jan Breydel met 0-2, maar coach Roger Schmidt rekent zich nog niet rijk nu Club Brugge naar Lissabon komt. “Het is een goede eerste stap, een uitzege. Maar het is nog maar de helft. Club Brugge is een ploeg met snelheid en aanvallende kwaliteiten. Ik verwacht terug een sterke en gemotiveerde tegenstander. Ik verwacht ook een moeilijke avond, maar we kijken uit naar de die match”, zegt de Duitse coach van Benfica.

“Focus ligt op Club Brugge”

Benfica is hard op weg kampioen te worden in Portugal, maar ook in de Champions League wil coach Schmidt ver geraken. Doorstromen naar de kwartfinale van het Miljardenbal is dan ook gewenst. “Ik focus me op het duel van dinsdag. We willen op topniveau presteren en dan zien we wel welk resultaat mogelijk is. Ik verwacht twee ploegen die op zoek zullen gaan naar doelpunten. We zullen dinsdag terug top moeten zijn”, aldus coach Schmidt.

Scott Parker: “Uit situatie komen, zal bepalen wie we zijn als ploeg en individuen”

Boven Brugge hangen donkeren wolken toen voorbije vrijdag werd verloren van KV Oostende. Aan de kust kreeg Blauw-zwart het zwaar te verduren en verloor met 3-0 van KVO. Club Brugge-coach Scott Parker is zijn baan bij de Brugse formatie dan ook niet langer zeker. “Of ik nog coach ben tegen Benfica? Daar kan ik niet op antwoorden, maar ik heb zeker nog oplossingen. Hoe we uit deze situatie komen, zal bepalen wie we zijn als ploeg en individuen”, zegt de coach van Club Brugge.

“Niets te verliezen bij Benfica”

Volgens de coach heeft Club Brugge niets te verliezen in Lissabon en kan het voluit spelen. “Het wordt zaak zonder angst het veld op te komen. Als dat het geval is, dan hebben we niets te verliezen. We moeten de rug rechten en ginds hopen een goed resultaat te halen”, besluit de coach van Blauw-zwart.

Statistieken

Belgisch kampioen Club Brugge moet dinsdag met minimaal twee goals verschil winnen van SL Benfica wil het nog kans maken in de kwartfinales te geraken van het UEFA Champions League seizoen 2022 – 2023. En dat zal niet evident worden gezien de match van voorbije keer.

Head 2 Head

Voor zover bekend is, was de match van twee weken terug de eerste ontmoeting van Club Brugge met Benfica.

Op Jan Breydel wist de Portugese ploeg tweemaal tot scoren te komen. Joao Mario en David Neres scoorden beiden pas na rust, maar dat was genoeg om een voorsprong te pakken op de return.

Huidige vorm Benfica

Na het treffen met Club Brugge speelde Benfica drie duels in de Portugese competitie. Alle drie de duels werden in zeges omgezet. Benfica staat eerste in de Portugese Liga en heeft elf punten voorsprong op de nummer twee FC Porto.

Huidige vorm Club Brugge

Ook Club Brugge speelde na de match tegen Benfica drie competitieduels. Eén daarvan werd gewonnen en dat was de Slag om Vlaanderen tegen KAA Gent: 2-0. Voorbije vrijdag gleed Blauw-zwart onderuit bij KV Oostende (0-3) en ook de derby van Brugge tegen Cercle Brugge werd niet gewonnen: 2-2.

Lappenmand

Benfica-coach Schmidt moet een vervanger zoeken voor verdediger Mihailo Ristic en middenvelders Chiquinho en Julian Draxler. Ook aanvaller Goncalo Guedes kan door kwetsuren niet aantreden tegen Club Brugge.

Club Brugge speler Jack Hendry en Andreas Skov Olsen zijn er dinsdag door blessureleed ook niet bij.

Prognostiek

En dan onze prognostiek voor de return Benfica – Club Brugge. De Belgische wedkantoren wijzen Benfica aan als favoriet in deze match. Wij verwachten ook een zege van de Portugese ploeg en zetten bij de Belgische wedkantoren in op een 3-1 overwinning van Benfica in Lissabon. Wat is uw voorspelling voor deze match in de achtste finale van de Champions League?

Quoteringen Benfica – Club Brugge

Bij de Belgische wedkantoren worden de hoogste quoteringen bij de match Benfica – Club Brugge ingedeeld bij een zege van de Brugse ploeg. Mocht Blauw-zwart winnen in Lissabon, dan kunt u tot maximaal 7.50 keer het wedbedrag teruggestort krijgen van de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!

Een gelijkspel is niet genoeg voor de Bruggenaren om door te stoten naar de kwartfinales van de Champions League. Voetbalgokkers kunnen dan wel straffe pre-odds scoren die oplopen tot maximaal 4.75 keer het wedbedrag.

Een overwinning van Benfica is in de pre-fase goed voor een maximale pre-wedstrijdquotering van 1.48 keer uw inleg. Check alle odds in het 1X2 spelsysteem bij de wedkantoren via VoetbalGokken.be en ontdek de strafste weddenschappen.

De UEFA Champions League match Benfica – Club Brugge wordt gespeeld op dinsdag 7 maart om 21:00 uur in het Estádio da Luz te Lissabon. Winnen de Bruggenaren de return in Portugal? Scoor de strafste pre-odds bij deze achtste finale van Blauw-zwart in de Champions League via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN