Wedden op Champions League terugduel Real Madrid – Chelsea

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
11 april 2022     0 REACTIES

Deze dinsdag wordt de return in de kwartfinales van de UEFA Champions League gespeeld tussen Real Madrid en Chelsea. De topploegen ontmoeten elkander in Estadio Santiago Bernabéu te Madrid. De Madridlenen wonnen voorbije week met 1-3 van Chelsea en daardoor heeft Los Blancos de beste papieren voor het terugduel. Welke ploeg wordt winnaar van de return? Speel mee voor straffe pre-odds via VoetbalGokken.be!

Carlo Ancelotti: “Goed voor de dag komen in Madrid”

Real Madrid-coach Carlo Ancelotti was voorbije week zeer tevreden op zijn ploeg dat met 1-3 zegevierde op bezoek bij Chelsea. De Madridlenen staan er goed op, maar de Italiaanse coach juicht nog niet. “We hebben in de heenwedstrijd goed gespeeld en het spel echt gedomineerd, maar we zijn pas op de helft van deze kwartfinales. We zullen in Madrid opnieuw goed voor de dag moeten komen”, zegt trainer Ancelotti over de match van deze dinsdag.

“In voetbal is niks zeker”

De coach van Rode Duivels Thibaut Courtois en Eden Hazard hoopt dat Real Madrid dinsdagavond opnieuw dominant zal zijn tegen Chelsea. “Als we onze organisatie weer op orde hebben, dan kunnen we het Chelsea opnieuw lastig maken. We hebben een (grote) voorsprong en hebben dan ook veel vertrouwen in het bereiken van de halve finale. Maar in voetbal is niks zeker”, zo legt Ancelotti uit.

Thomas Tuchel: “We hebben grote problemen, want we staan 3-1 achter”

Chelsea-coach Thomas Tuchel zag zijn team tekort schieten in de heenmatch tegen Real Madrid. De Duitse coach hoopt dat het gelukt dinsdag aan zijn zijde zal zijn. “We hebben grote problemen doordat we met 3-1 achterstaan. Onze prestatie in de heenwedstrijd was zeer tegenvallend. Na de interlandbreak is ons spel ondermaats. We zullen echt veel beter moeten spelen in Madrid om deze achterstand goed te kunnen maken”, zegt Tuchel over de situatie van Chelsea.

“Opstelling aanpassen”

Tuchel verzekert dat er een flinke voorbereiding zijn zal voor de return in Madrid. “Als we zo blijven spelen, dan gaan we het niet redden tegen Real. Ik zal de opstelling aanpassen en dan moeten we hopen dat we deze achterstand toch nog goed kunnen maken tegen een heel sterk Real Madrid”, zo besluit de coach van onze landgenoot Rumelu Lukaku.

Statistieken

Real Madrid heeft met de 3-1 zege een ruime voorsprong op Chelsea. Los Blancos heeft dinsdag al voldoende aan een gelijkspel (en zelfs een kleine nederlaag) om de halve finales van de Champions League te halen. De laatste vier ploegen die de halve finale gaan spelen komen vanaf 26 april in actie.

Head 2 Head

Chelsea en Real Madrid troffen elkander voorbije seizoen in de halve finale van de Champions League. Chelsea won toen in Londen met 2-0 en in Madrid werd het vervolgens een 1-1 gelijkspel. Hierdoor ging de Engelse topploeg naar de finale; die Chelsea vervolgens van Manchester City wist te winnen.

Huidige vorm Real Madrid

Real Madrid is dit seizoen zeer moeilijk te verslaan. In de Spaanse La Liga Santander is de Koninklijke uit Madrid koploper. Voorbije maand lukte het FC Barcelona om de ploeg in Madrid te kloppen. De Spaanse El Clásico werd met 0-4 in Estadio Santiago Bernabéu gewonnen door Barça. Na dit duel herpakte de ploeg van coach Ancelotti zich dus snel.

Huidige vorm Chelsea

Nog voor de match tegen Real Madrid op Stamford Bridge verloor Chelsea in de Premier League met 1-4 van Brentford. De ploeg van coach Tuchel had een ongeslagen reeks in de Engelse competitie gebouwd sinds 15 januari jl. Eind februari verloor Chelsea met 0-1 van Liverpool in de finale van de EFL Cup.

Lappenmand

Real Madrid komt dinsdag in actie zonder onze landgenoot Eden Hazard. De Duivel heeft last van een beenblessure. Teamgenoten van Hazard die ook niet meespelen zijn Luka Jovic en Isco.

Chelsea-verdediger Ben Chilwell reist door een blessure niet mee naar Real Madrid. Ook middenvelder Callum Hudson-Odoi zal er door een achillespeesblessure niet bij zijn dinsdag.

Prognose

En dan onze prognose. De Belgische wedkantoren voorspellen een overwinning van Real Madrid. Wij verwachten ook dat de ploeg van Rode Duivels Thibaut en Hazard gaan winnen in de return van deze kwartfinale en zetten een 1-0 zege in bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling voor deze kraker in Madrid?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor deze UEFA Champions League clash.

Quoteringen Real Madrid – Chelsea

Voor de return van deze kwartfinale staan de hoogste pre-odds genoteerd bij een gelijkspel in Estadio Santiago Bernabéu. De Belgische wedkantoren keren maximaal x 3.30 keer de inleg aan u uit als het een gelijkspel wordt in Madrid en u dit vooraf ook had voorspeld.

Winst van Real Madrid staat genoteerd op een maximale pre-odd van x 2.25 keer uw inleg en dat mag gerust een zeer straffe odd voor winst van de Madridlenen genoemd worden.

Zegeviert Duivel Lukaku met Chelsea deze dinsdag van Real Madrid, dan keren de online bookmakers maximaal x 3.00 keer uw speelbedrag aan u uit ongeacht het resultaat voldoende is voor The Blues om door te stoten naar de halve finale.

De return in de kwartfinale van de UEFA Champions League Real Madrid CF – Chelsea FC wordt gespeeld op dinsdag 12 april om 21:00 uur in Estadio Santiago Bernabéu te Madrid. Weet u welke ploeg de return wint? Speel dan mee bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en scoor de strafste odds.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN