Wedden op Champions League: Manchester City – Real Madrid

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
24 april 2022     0 REACTIES

Deze dinsdag staat er met Manchester City – Real Madrid een kraker van een match gepland in de halve finale van de UEFA Champions League. De heenwedstrijd vindt plaats in het Etihad Stadion te Manchester. De Belgische bookmakers willen diep in de buidel tasten voor dit topduel. Vergelijk de odds, zet in en win bij de bookmakers op VoetbalGokken.be!

Josep Guardiola: “Het wordt moeilijk tegen Real Madrid”

Manchester City vangt de halve finales van de Champions League aan in eigen Etihad Stadion. Manchester City-coach Josep Guardiola weet dat de wedstrijd tegen Real Madrid niet zomaar gewonnen is. “We nemen het op tegen een van de beste teams in de geschiedenis van het voetbal. Real Madrid is de koning van de competitie, natuurlijk wordt het heel moeilijk”, zegt de coach van The Citizens.

Manchester City wint de wedstrijd
1.53
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.50
Real Madrid wint de wedstrijd
5.50

“Doorpakken naar finale”

De coach vindt het heel wat dat zijn team al zover gekomen is. “Mensen zien het als een vanzelfsprekendheid dat we in de Champions League spelen, maar het is van cruciaal belang. Wij zijn er weer in geslaagd om ons tot de laatste vier teams te voegen. Nu willen we ook doorpakken naar de finale”, aldus coach Guardiola.

Carlo Ancelotti: “Zwaar om van Manchester City te winnen”

Real Madrid nam de trofee voor het laatst mee naar huis in seizoen 2017-2018. In de jaren die volgden, bereikte Los Blancos niet eens in de finale. Dit jaar is de ploeg van Rode Duivels Thibaut Courtois en Eden Hazard heel dichtbij de eindstrijd. Manchester City moet nog verslagen worden. “Manchester City is een van de beste ploegen ter wereld. Het wordt dinsdag heel zwaar voor ons om van hen te winnen”, zegt coach Ancelotti in zijn persconferentie.

“Evenwichtig en spannend”

De Madridlenen veroverede de beker al dertien keer. Ancelotti: “Real Madrid heeft geschiedenis, traditie en kwaliteit om tot het einde te concurreren. Nu hebben we een zware uitdaging tegen City. De nieuwe uitdoelpuntenregel, die niet langer twee keer zoveel waard is, maakt deze uitdagingen evenwichtiger en spannender”, besluit de trainer van de Spaanse grootmacht.

Statistieken

Manchester City, Real Madrid, Liverpool en Villarreal zijn de laatste vier ploegen die nog kans maken om ‘de beker met de grote oren’ te winnen. Liverpool en Villarreal spelen woensdag de heenmatch in het Anfield Stadion van Liverpool. Volgende week spelen de teams de return en wordt bekend welke twee ploegen op 28 mei de eindstrijd bekampen.

Head 2 Head

Manchester City en Real Madrid kwamen elkander twee jaar terug al tegen in de achtste finales van de Champions League. The Citizens waren in eigen huis met 2-1 te sterk voor Real Madrid. Ook in Madrid won de ploeg van trainer Guardiola met 1-2. Onze landgenoot Kevin De Bruyne nam in de return ook een treffer voor zijn rekening.

Huidige vorm Manchester City

Manchester City speelde in de kwartfinales tegen Atletico Madrid. In Manchester zegevierden The Citizens met 1-0 van die andere Madrileense ploeg. Rode Duivel De Bruyne maakte het enige doelpunt van die match en dat bleek later ook goed te zijn voor een ticket naar de halve finale. In Madrid werd het namelijk een 0-0 gelijkspel.

Huidige vorm Real Madrid

Real Madrid versloeg in de kwartfinale het Chelsea van Rode Duivel Romelu Lukaku. De regerend Champions League-winnaar werd in Londen met 1-3 verslagen. In Estadio Santiago Bernabéu verloor Los Blancos vervolgens met 2-3, maar het resultaat van de heenwedstrijd was genoeg voor een ticket naar halve finale.

Lappenmand

Manchester City mist in deze heenmatch Kyle Walker. De verdediger heeft last van een enkelblessure. João Cancelo is geschorst door een gele kaart.

Real Madrid kan voor deze kraker niet rekenen op aanvaller Eden Harzard. De Rode Duivel kampt met een beenblessure. Hazard speelde voor het laatst mee op 19 februari in de match tegen Alaves dat met 3-0 gewonnen werd. Het is nog onzeker of Luka Jovic, de Brazilianen Casemiro, Marcelo en Eder Militao, Jesus Vallejo en Ferland Mendy op tijd hersteld zijn voor dinsdag.

Prognose

En dan onze prognose. De Belgische wedkantoren voorspellen een overwinning van Manchester City. Wij denken ook dat The Citizens zegevieren en vullen een 2-0 zege van Manchester City in bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling voor deze kraker?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor de halve finales van de Champions League.

Quoteringen Manchester City – Real Madrid

Dan de bijbehorende pre-odds voor deze kraker in Manchester. Een overwinning van Real Madrid levert de hoogste quotering op. Mocht Los Blancos zegevieren, dan kunt u tot maximaal x 5.50 keer uw inleg teruggestort krijgen door de bookmakers.

Ook een gelijkspel in het Etihad Stadion levert een torenhoge pre-odd op in het 1X2 spelsysteem. De wedkantoren keren maximaal x 4.50 keer de inleg aan u uit als u de heenwedstrijd in Manchester goed had voorspeld.

Een klinkende zege van Manchester City wordt door de bookmakers op een gemiddelde quotering van x 1.53 keer uw aantal ingelegde euro’s ingedeeld.

De heenmatch in de halve finale Champions League Manchester City – Real Madrid wordt gespeeld op dinsdag 26 april om 21:00 uur in het Etihad Stadion te Manchester. Wilt u wedden op deze topmatch in het Miljardenbal? Vul uw voorspellingen in bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en win straffe odds!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN