Waanzinnige odds voor Champions League match Manchester City – Club Brugge

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
1 november 2021     0 REACTIES

In de UEFA Champions League speelt deze woensdag Club Brugge de loodzware match op verplaatsing bij Manchester City. De Bruggenaren werden in eigen Jan Breydel flink afgestraft door The Cityzens. Denkt u dat Blauw-zwart in het Etihad Stadion wel iets te vertellen heeft tegen Manchester City? Voorspel de match van Club in Groep A van de Champions League en scoor bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!

Josep Guardiola: “We willen Brugge opnieuw kloppen”

Manchester City staat tweede in Groep A en City-coach Josep Guardiola hoopt dat er woensdag drie punten worden geraapt om te kunnen blijven concurreren met de koploper in de poule Paris Saint Germain. Guardiola is dan ook niet zachtaardig voor de Bruggenaren. “We willen Brugge opnieuw kloppen, om zo een grote stap te zetten naar de kwalificatie voor de volgende ronde”, vertelt de City-coach in zijn persconferentie.

Manchester City wint de wedstrijd
1.11
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
9.40
Club Brugge wint de wedstrijd (!)
22.50 (!)

“Woensdag een nieuwe uitdaging”

De coach maakt zijn team paraat voor de komst van Blauw-zwart in het Etihad Stadion. “Woensdag hebben we een nieuwe kans, een nieuwe uitdaging”, verklaart de Spaanse coach en onthult ook hoe Club zijn ploeg pijn kan doen. “In sommige wedstrijden slagen we erin vier of vijf keer te scoren. Maar tegen ploegen die diep terugzakken, vinden we soms niet het juiste moment om dat af te straffen”, zo geeft Guardiola de zwakke punten in zijn team bloot.

Philippe Clement: “Bij City wacht ons een grote uitdaging”

Dat het voor Club Brugge een hels karwei gaat worden om Manchester City in eigen huis te kloppen, weet coach Philippe Clement al te goed. “We zijn realistisch. Manchester City is samen met Bayern München momenteel de beste ploeg ter wereld. Het duel tegen City is een van de weinige wedstrijden waarbij de lat zo hoog ligt, maar op een andere manier. Het is een grote uitdaging”, blikt Club Brugge coach Clement vooruit naar de match van woensdag in het Etihad Stadion.

“Het beste uit onszelf halen”

Club staat nu derde in de poule, maar volgens coach Clement hoeft dat niet het hoogst haalbare te zijn voor Blauw-zwart. “Of ik op voorhand zou tekenen voor de 3e plek? Ik kijk alleen naar de volgende wedstrijd en die wil ik winnen. Als je tegen Man City kan spelen, wil je er het beste uit halen. Maar dan zal iedereen wel op zijn beste niveau moeten spelen”, zo besluit coach Clement.

Statistieken

In Groep A van de Champions League staat Paris Saint Germain met zeven punten op de eerste plaats. De Franse ploeg wordt achtervolgd door Manchester City dat zes punten heeft. Club Brugge staat met vier punten op de derde plek. RB Leipzig staat vierde met nul punten en speelt dinsdagavond in Leipzig tegen PSG. Mocht Club derde blijven in de poule dan spelen de Bruggenaren na de jaarwisseling in de UEFA Europa League.

Head 2 Head

Twee weken geleden speelde Club Brugge voor de eerste keer tegen Manchester City. De ploeg van coach Clement was niet opgewassen tegen de Engelse topploeg die met 1-5 kwam zegevieren op Jan Breydel. Woensdag wordt voor de Bruggenaren de eerste keer in de clubgeschiedenis dat het in Manchester tegen City speelt.

Huidige vorm Manchester City

The Cityzens beleefde een denderende avond in Brugge, maar in de drie matches die daarna gespeeld werden, werd er maar één gewonnen. De ploeg van coach Guardiola won van Brighton met 1-4 in de Premier League. Vervolgens ging de EFL Cup match tegen West Ham United met 1-0 verloren. Voorbije weekeinde ging het ook mis tegen Crystal Palace die met 0-2 kwam zegevieren in het Etihad Stadion. Dit weekeinde speelt City de stadsderby tegen en bij Manchester United.

Huidige vorm Club Brugge

Nadat Manchester City op bezoek was geweest bij Club speelde de ploeg van Coach Clement op verplaatsing bij Royal Antwerp. Het werd een gelijkspel 1-1 in het Bosuil Stadion. Voorbije weekeinde werd er gewonnen in de Belgische Pro League met 1-2 van Sint-Truiden VV. Tussendoor werd de Belgische bekermatch tegen Deinze ook met 3-0 overwonnen, waardoor de Bruggenaren door bekeren naar de volgende speelronde.

Lappenmand

Manchester City speelt woensdag tegen Club zonder Ferran Torres. De Spaanse aanvaller heeft nog altijd last van een voetblessure. Waarschijnlijk speelt Kevin De Bruyne niet mee tegen Club. Voorbije weekeinde gaf de Rode Duivel een vermoeide indruk waardoor De Bruyne woensdag rust zal krijgen.

Club Brugge kan met een fitte basisselectie afreizen naar Manchester en kan dus op volle oorlogssterkte de strijd aangaan met de Engelse Premier League equipe.

Prognose

En dan de prognose voor Manchester City – Club Brugge. Onze wedtip is een zege van The Cityzens 4-0 in het Etihad Stadion te Manchester. Wat is uw voorspelling voor de vierde speelronde in de Poule des Doods?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor deze Champions League match van Club Brugge.

Quoteringen Manchester City – Club Brugge

De Belgische wedkantoren hebben een torenhoge quotering gereedstaan voor een zege van Club Brugge. Mochten de Bruggenaren winnen in het Etihad Stadion te Brugge dan kunt u tot maximaal x 22.50 keer uw wedbedrag terugkrijgen.

Ook een gelijkspel in Manchester is bij de bookies een hoge beloning waard. U kunt gemiddeld x 9.40 keer uw wedbedrag terugverdienen als City en Club de punten gaan delen. Een zege van Manchester City levert u in het 1X2 spelsysteem van de bookmakers x 1.11 keer uw wedbedrag op.

De UEFA Champions League match Manchester City – Club Brugge wordt gespeeld op woensdag 3 november om 21:00 uur in het Etihad Stadion te Manchester. Keert Blauw-zwart met punten terug naar Brugge? Uw voorspelling kan waardevol zijn dus speel mee via VoetbalGokken.be en scoor de hoogst mogelijke quoteringen.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN