Verrassende odds bij Champions League duel Genk – Salzburg

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
25 november 2019     3 REACTIES

De bookmakerskantoren hebben verrassende quoteringen in petto voor het aankomende Champions League duel van KRC Genk thuis tegen RB Salzburg. Door de 6-2 nederlaag die Genk om de oren kreeg in Salzburg zijn de Belgen ditmaal de underdog bij de wedkantoren. KRC Genk speelt echter thuis en dat is altijd een voordeel in Europese matches. De hoge odds voor de thuisploeg vormen dan ook een unieke kans om veel geld te verdienen aan een winstpartij van de Genkies! Hebben de bookies het bij het juiste eind en is Salzburg de favoriet of gaat Genk thuis toeslaan en revanche nemen op de pandoering die men op verplaatsing kreeg?

Hannes Wolf: “We kijken uit naar Salzburg”

Na het ontslag van Felice Mazzú heeft de clubleiding besloten Hannes Wolf aan te stellen als nieuwe hoofdcoach. Wolf zal ook woensdagavond als Salzburg op bezoek komt op de bank plaatsnemen. Wolf heeft een intensieve eerste week achter de rug, beleefde zijn vuurdoop in de Jupiler Pro League tegen Moeskroen en mag amper tien dagen na zijn aanstelling al acteren in het Champions League-bal: “De afgelopen dagen waren heel intensief, we kijken vooruit naar de wedstrijd tegen Salzburg in de Champions League”, vertelt hij kort en krachtig in gesprek met de Belgische media.

KRC Genk wint de wedstrijd
4.50
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.20
RB Salzburg wint de wedstrijd
1.66

“Het beste halen uit deze groep”

Wolf vervolgt zijn perspraatje met antwoord op vragen op de selectie van Genk: “Of ik de spelers al ken? Ja ik ken ze, maar ik kan ze altijd nog beter leren kennen. Het was zo intensief dat het lijkt dat we elkaar al een paar weken kennen. Ik ben niet het soort trainer dat tien mensen meebrengt, ik wil het beste halen uit de mensen die hier zijn.”

De Norre: “We hebben terug hoop gekregen”

Casper De Norre liet ook al zijn licht schijnen over de nieuwe coach: “Je merkt wel dat bepaalde spelers nu terug meer hoop hebben. Hij let op de kleine simpele dingen waar anderen niet veel aandacht aan zouden geven. Hij is veeleisend, maar dat is wel belangrijk voor deze jonge groep.” Of dat genoeg gaat zijn om er Europees nog iets van te maken is echter de vraag: “We zijn verplicht om ervoor te gaan, dus zullen we er ook alles aan doen om ook daar het tij te keren”, besluit De Norre op HLN.be.

Trainer RB Salzburg: “Bij Gent wordt ander paar mouwen”

Salzburg-trainer Jesse Marsch zag zijn ploeg eerder dit Champions League toernooi op overtuigende wijze de maat nemen van KRC Genk. De 6-2 thuiszege zegt volgens hem niets over de krachtsverhoudingen aanstaande woensdag: “Bij Gent wordt een ander paar mouwen”, verzekert hij de internationale pers.

“Vertrouwen voor terugmatch”

De ronduit indrukwekkende demonstratie in de voorbije match tegen Genk is volgens Marsch echter wel een teken waartoe zijn ploeg in staat is: “Deze ploeg blijft stappen vooruitzetten, ze tonen ook voortdurend erg veel honger op het veld. De thuisoverwinning op Genk zorgt voor vertrouwen richting de terugmatch, maar anderzijds plaatsen wij ze ook in het juiste perspectief en weten we dat het zo kan omslaan”, zo staat te lezen in Het Belang van Limburg.

Statistieken

Genk vangt deze vijfde speelronde in de Champions League 2019 – 2020 aan vanop een vierde stek. De achterstand op Salzburg, de nummer drie in groep E, bedraagt drie punten. Dat gat kan woensdag dus gedicht worden, maar dan is er ook nog altijd het onderlinge resultaat. Om over Salzburg heen te wippen zal de marge dus groter dan vier goals moeten zijn en dat lijkt vooraf een schier onmogelijke opdracht. Napoli (acht punten) en Liverpool (negen punten) zijn voor Genk uit zicht, maar Salzburg kan (mathematisch) met reeds vier uit vier nog over één of zelfs beide heen wippen.

Head 2 Head

De reeds eerder gememoreerde 6-2 overwinning van RB Salzburg in de eerste speelronde van groep E is de enige onderlinge ontmoeting tot nu toe. De historie is dus nog kort, maar zal woensdag worden verdubbeld door de match in de Luminus Arena. In dat stadion krijgt Genk de kans de negatieve balans te doorbreken en een eerste resultaat te pakken tegen de Oostenrijkse ploeg.

Huidige vorm KRC Genk

In de JPL en in het Champions League loopt het allerminst vlotjes voor de regerend Belgisch kampioen. Het is niet voor niets dat de gevierde Mazzú onlangs het veld moest ruimen. In de Champions League gingen de voorbije twee matches tegen Liverpool verloren. In eigen stadion ging Genk zelfs flink onderuit: 1-4, maar op verplaatsing werd toch iets getoond dat op serieuze weerstand leek. Het resulteerde in een 1-2 nederlaag, een pak kleiner dus dan in Genk het geval was.

Huidige vorm RB Salzburg

De Oostenrijkers doen het in de nationale competitie prima en putten daaruit zeker en vast veel vertrouwen. De dubbelde confrontatie tegen het Italiaanse Napoli in de voorbije twee speelronden van de UEFA Champions League leverden echter maar één schamel puntje op. Op verplaatsing deed Salzburg het nog straf met een 1-1 draw, maar in eigen stadion liet Napoli de kampioen van Oostenrijk alle hoeken van het veld zien en boekten een 2-3 overwinning.

Lappenmand

Bij de wedstrijdselectie van KRC Genk hoeft in u niet te zoeken naar tweede doelman Danny Vukovic, hij is out met een achillespeesblessure. Ook de Finse verdediger Jere Uronen ontbreekt zeer waarschijnlijk als Salzburg het veld van de Luminus Arena betreedt. De medische staf van Genk is druk doende hem blessurevrij te krijgen voor aanvang van dit belangrijke CL-duel voor Genk.

Prognose

Een nieuwe trainer, een nieuwe frisse wind en de eigen fans moeten Genk in onze optiek aan deze zege kunnen helpen. De 6-2 in Salzburg doet nog altijd flink pijn en die wond kan alleen gedicht worden door woensdag te winnen. Wij verwachten een getergd Genk dat met 1-0 de zege over de streep gaat trekken. Denkt u wat anders of bent u nieuwsgierig naar de odds voor winst van de Genkies? Check dan het onderstaande odds overzicht.

Quoteringen KRC Genk – RB Salzburg

De bookies hebben partij gekozen voor Salzburg. Een zege van Genk levert dan ook een bom duiten op! Slaagt Wolf erin zijn wolfpack zodanig goed klaar te stomen voor deze match dat ze Salzburg verslaan? Dan bedraagt de gemiddelde uitkeringen bij de wedkantoren x 4,50 keer uw inleg! Een ware topquotering! Ook bij een gelijkspel kunt u spekkoper zijn. Zet u via VoetbalGokken.be in op een draw en eindigt het woensdag onbeslist? Dan ontvangt u x 4,20 keer het ingelegde speelbedrag retour! Winst van Salzburg betekent een einde aan de Europese ambities voor dit seizoen van Genk, maar is voor spelers op die uitslag het begin van een klein feestje. Zij mogen dan namelijk x 1,66 keer hun inleg bijschrijven op de bankaccount!

De UEFA Champions League match KRC Genk – RB Salzburg wordt gespeeld op woensdagavond 27 november om 21:00 uur in de Luminus Arena te Genk. Speelt u ook mee? Zet dan verantwoord en verstandig in bij VoetbalGokken.be en plaats uw weddenschap bij enkel de betrouwbaarste en volledig gecertificeerde bookmakerskantoren van België! Speel verantwoord en safe bij VoetbalGokken.be.


Reacties

belga
27 november 2019

Dit wordt een moeilijke wedstrijd voor Genk. Ik hoop dat Wolf er minstens een gelijkspel uit het vuur kan toveren.

4 jaar geleden

allesof...
27 november 2019

Altijd voor een zege van Genk gaan ;)

4 jaar geleden

svballorig
27 november 2019

Met winst van Salzburg scoor je denk ik het meest bij de weddies.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN