UEFA Champions League wedden op return Real Madrid – Manchester City

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
2 mei 2022     0 REACTIES

Deze woensdag vindt in Estadio Santiago Bernabéu te Madrid de return tussen Real Madrid – Manchester City plaats. Doel van deze ontmoeting is een ticket voor de finale van de UEFA Champions League 2021 – 2022. Voorbije week wist Manchester City in eigen huis een voorsprong van 4-3 op te bouwen. Kan de Engelse topploeg dat vasthouden als het bij Real Madrid speelt? Vergelijk de odds, zet in en win via VoetbalGokken.be!

Carlo Ancelotti: “Kans om finale te halen”

Voor Real Madrid is er woensdag nog wat werk te doen. De ploeg van Rode Duivels Thibaut Courtois en Eden Hazard moeten een achterstand van 3-4 goed zien te maken tegen Manchester City. Real Madrid-coach Carlo Ancelotti weet dat dat niet zomaar gedaan is. “City, PSG, Liverpool waren favoriet, Real niet, maar wij gaan ons uiterste best doen. We hebben een grote droom om de tweede wedstrijd in het Bernabéu te spelen. We hopen dat we kans maken om naar de finale te gaan”, analyseert de coach van Real Madrid.

“Kwalificatie finale in eigen hand”

De coach van De Koninklijke uit Madrid is hoopvol voor de return tegen Manchester City. “Mijn team, deze spelers zijn in staat om snel te herstellen als het even niet goed gaat. Dat deden we ook al in de heenwedstrijd. De eerste twintig minuten waren echt moeilijk. Daarna kwamen we langzaam terug in de wedstrijd en hielden we de kwalificatie voor de finale in eigen hand”, aldus trainer Ancelotti.

Josep Guardiola: “We winnen niet zomaar van Real Madrid”

Manchester City-coach Josep Guardiola was voorbije week tevreden met de 4-3 zege op Real Madrid. Rode Duivel Kevin De Bruyne opende de match al met zijn treffer in de tweede minuut van de match.  “Natuurlijk was 4-0 beter geweest. Nee, 8-0 was pas beter geweest. Maar kom op, dit is Real Madrid. Dat gebeurt alleen in sprookjes, op planeet Mars of op Jupiter. We winnen echt niet zomaar van Real Madrid”, zegt coach Guardiola na de heenmatch in Manchester.

“We moeten scherp zijn”

De Spaanse coach gaat weinig aanpassingen doorvoeren in zijn team voor de return in Madrid. “Waarom zou ik? Als we weer met 4-3 winnen staan we in de finale. Maar ik weet ook dat we scherp moeten zijn. Real kan uit het niets gevaarlijk worden”, zo besluit de coach van de Engelse topploeg zijn relaas.

Statistieken

Mocht Manchester City ook in Madrid winnen, dan gaan The Citizens het in de finale opnemen tegen Liverpool of Villarreal. In de heenwedstrijd zegevierden The Reds al met 2-0. Dinsdag treedt Villarreal in eigen stadion aan tegen Liverpool. Uiteindelijk hebben alle vier de ploegen nog een kans op een ticket.

Head 2 Head

Twee jaar terug speelden Manchester City en Real Madrid de achtste finales van de UEFA Champions League tegen elkander. In Manchester won City met 2-1 en diezelfde cijfers werden ook in Madrid geboekt. The Cityzens doorstootte dat seizoen door naar de kwartfinales.

Huidige vorm Real Madrid

Real Madrid kroonde zich voorbije weekeinde al als kampioen van de Spaanse La Liga. De ploeg van Courtois en Hazard won met 4-0 van Espanyol. Op de tweede plaats stond Sevilla dat tegen Cadiz dure punten verspeelden door een 1-1 gelijkspel. Hierdoor hadden de Madridlenen de titel voor het rapen.

Huidige vorm Manchester City

In de Engelse Premier League strijdt Manchester City met Liverpool om het kampioenschap. City heeft maar een punt meer dan The Reds en met nog vier speelronden te gaan is de competitie nog niet beslist. Voorbije weekeinde wonnen The Citizens met 0-4 van Leeds United FC. De Bruyne speelde niet mee. Waarschijnlijk gaf coach Guardiola de Belg rust voor de return tegen Real Madrid.

Lappenmand

Real Madrid speelt woensdag zonder de geblesseerde David Alaba, Gareth Bale en Luka Jovic. Eden Hazard heeft een beenblessure en dat zal de Duivel ook woensdag nog aan de kant houden.

Manchester City kan niet rekenen op de geblesseerde verdedigers John Stones en Kyle Walker.

Bij beide teams zijn er geen schorsingen te melden.

Prognose

En dan onze prognostiek. De bookmakers voorspellen voor de return een overwinning van Manchester City. Wij denken ook dat The Citizens zegevieren en vullen een 1-2 zege in bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling voor deze match?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor de halve finales van de Champions League.

Quoteringen Real Madrid – Manchester City

De Belgische wedkantoren hebben de quoteringen scherp ingedeeld. Voor de return in Madrid zijn de odds het hoogst bij een gelijkspel. U kunt tot maximaal x 4.00 keer de inleg verdienen als er woensdag geen winnaar is.

Een overwinning van Real Madrid is bij de bookmakers maximaal x 3.20 keer uw speelbedrag waard.

Kraait Manchester City in Madrid victorie dan kunt u tot maximaal x 2.05 keer de inleg verdienen. Ontdek de meest actuele odds in het 1X2 spelsysteem bij uw favoriete bookmaker.

De UEFA Champions League return Real Madrid – Manchester City wordt gespeeld op woensdag 4 mei om 21:00 uur in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid. Welk team gaat volgens u door naar de finale van dit Champions League seizoen? Speel mee en win torenhoge bookmakers-odds via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN