UEFA Champions League wedden: FC Porto – Club Brugge

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
13 september 2022     0 REACTIES

Na de 1-0 zege op Jan Breydel tegen Bayer 04 Leverkusen gaat Club Brugge deze dinsdag de tweede wedstrijd in de poulefase van de UEFA Champions League spelen. De ploeg van trainer Carl Hoefkens speelt dan op verplaatsing bij FC Porto. VoetbalGokken.be zocht de straffe bookmaker odds voor u op. Speel mee op de match van Club Brugge in Estádio do Dragão te Porto.

Sergio Conceição: “Punten pakken tegen Club Brugge”

Voorbije week speelde FC Porto tegen Atletico Madrid. De match op verplaatsing ging met 2-1 verloren. Porto-coach Sergio Conceição wil nu zo snel mogelijk punten pakken. Deze dinsdag speelt de Portugese ploeg voor eigen publiek. “We moeten ons herpakken en zorgen dat we dinsdag wel punten gaan pakken. De wedstrijd tegen Club Brugge is een nieuwe kans om ons te bewijzen”, zegt de coach van FC Porto.

“We moeten concurreren in Groep B”

FC Porto speelt om de drie dagen een duel en om te rusten en te herstellen is er maar weinig tijd. Coach Conceição wil dit niet als smoes gebruiken. Dinsdag moet er hard gewerkt worden. “We moeten de groepsfase spelen ondanks dat we weinig tijd hebben om ons voor te bereiden. Het verandert niets aan de planning. We moeten concurreren in Groep B”, aldus de coach van FC Porto.

Carl Hoefkens: “In FC Porto match iets proberen neer te zetten”

Voorbije woensdag zegevierde Club Brugge met 1-0 van Bayer 04 Leverkusen. De volgende opdracht voor de Bruggenaren in de poulefase van de Champions League is FC Porto. Club Brugge-coach Carl Hoefkens is klaar voor weer een zware klus. “We kunnen moeilijk zeggen dat dit geen zware match wordt. Maar er is altijd iets mogelijk. Het voordeel van deze groep is dat er heel veel ploegen punten van elkaar zullen afsnoepen. Maar we gaan elke match iets proberen neerzetten, op onze manier”, zegt de coach van Blauw-zwart.

“We spelen met veel jongere spelers”

De coach vindt het al heel wat dat de eerste drie punten in Groep B binnen zijn en hoopt op meer. “De ervaring van mijn ploeg in Champions League is nog niet groot. We spelen met veel jongere spelers en veel jongens die de afgelopen twaalf maanden een transfer hebben gemaakt. Velen zijn het niet gewend op dit toneel. Ik kan dus alleen maar tevreden zijn”, besluit de coach.

Statistieken

Club Brugge staat op de tweede plaats in Groep B van de Champions League. Met drie punten hebben de Bruggenaren evenveel punten als Atletico Madrid dat eerste staat. FC Porto staat met nul punten derde en Bayer 04 Leverkusen staat met lege handen op de vierde plaats.

Head 2 Head

Club Brugge en FC Porto speelde in 2016 voor de laatste keer tegen elkander. Ook toen was dat in de groepsfase van de Champions League. Blauw-zwart verloor toen beide duels. In België zegevierde de Portugese ploeg met 1-2. In Porto verloor Club Brugge met 1-0.

Huidige vorm FC Porto

FC Porto was voorbije woensdag niet opgewassen tegen Atletico Madrid. De ploeg van coach Conceição verloor met 2-1 van de Spaanse ploeg. De goals kwamen pas na de negentigste minuut. In de blessuretijd wist Atletico er twee te maken en bij Porto was het Mateus Uribe die scoorde.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge versloeg Bayer Leverkusen in de eerste wedstrijd van de poule. Het werd 1-0 op Jan Breydel dankzij een goal van Abakar Sylla en de 42ste minuut van de wedstrijd. Later maakte de Duitse ploeg nog een doelpunt, maar die werd door de VAR afgekeurd wegens buitenspel.

Lappenmand

FC Porto kan dinsdag niet rekenen op Wilson Manafa die door een blessure in de lappenmand verblijft. Otavio komt door gebroken ribben ook niet in actie tegen Club Brugge. Mehdi Taremi is geschorst door twee keer een gele kaart voorgeschoteld te hebben gekregen.

Club Brugge reist zonder Clinton Mata en Noa Lang naar Porto. Beide middenvelders van Blauw-zwart kampen met een blessure. Ook Mats Rits en Tjalon Buchanan kunnen door kwetsuren niet meespelen tegen FC Porto.

Prognose

En dan onze prognose voor de match FC Porto – Club Brugge. De Belgische wedkantoren wijzen de Portugese ploeg aan als favoriet voor dit duel. Wij verwachten ook dat FC Porto een maatje te groot voor Club Brugge is en zetten in op een 2-1 zege van de Portugese ploeg bij de online bookmakers. Wanneer kunt u fier zijn met de uitslag en ontgoochelt uw favoriet niet? Laat het weten via VoetbalGokken.be!

Quoteringen FC Porto – Club Brugge

De Belgische wedkantoren hebben de hoogste quoteringen ingedeeld bij een zege van Club Brugge. In het 1X2 spelsysteem gaan de bookmakers tot maximaal x 8.00 keer de inleg uitkeren als Blauw-zwart dinsdagavond wint.

Een gelijkspel is in de pre-fase tot maximaal x 4.50 keer uw speelbedrag en een punt voor Club Brugge waard.

Een overwinning van FC Porto is wat de voetbalgokkers onder ons het meest voorspellen. De Belgische wedkantoren keren tot maximaal x 1.47 keer de inleg aan u uit als de Portugese ploeg deze dinsdag zegeviert.

De Champions League match in Groep B FC Porto – Club Brugge wordt gespeeld op dinsdag 13 september om 21:00 uur in het Estádio do Dragão te Porto. Vergelijk de bookmakers, zet in en win via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN