UEFA Champions League return voorronde Rangers FC – Royale Union SG

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
7 augustus 2022     0 REACTIES

In de laatste voorronde van de UEFA Champions League heeft Royale Union SG een voortreffelijke heenmatch gespeeld. De ploeg uit Brussel wist op Den Dreef te Heverlee met 2-0 te winnen van Rangers FC. Hiermee boekte de ploeg van coach Karel Geraerts een ferm resultaat met oog op de return in Glasgow. Kan Royale Union deze dinsdag terug winnen van Rangers FC op het Schotse Ibrox? Vergelijk, zet in en win bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!

Giovanni van Bronckhorst: “Terug in eenheid spelen tegen Royale Union”

Rangers FC-coach Giovanni van Bronckhorst zag zijn spelers te kort komen in de heenmatch tegen Royale Union SG. De Nederlandse coach wil dinsdag alles op alles zetten in de return tegen Union SG. “Over het algemeen zakten de spelers echter door hun ondergrens. We hadden moeite om als eenheid te spelen. Dat is een heel groot probleem. Het allergrootste dat we moeten zien te veranderen als we deze dinsdag nog een kans willen maken”, stelt coach Van Bronckhorst vast.

“We kunnen het dinsdag goedmaken”

Hoewel Rangers FC met 2-0 verloor, ziet coach Van Bronckhorst nog veel kansen voor zijn ploeg om de play-offs van de Champions League te halen. “We kunnen het dinsdag gewoon goed gaan maken op Ibrox. Maar laten we ons vooral concentreren op onze prestaties. Want als we zo voor de dag komen, hebben we zeker geen kans”, aldus de coach van Rangers FC tot besluit.

Karel Geraerts: “0-2 is goede positie voor de return in Glasgow”

Royale Union speelde dinsdag op Den Dreef tegen Rangers FC omdat het Joseph Marien Stadion niet aan de eisen van de Champions League voldoet. Ondanks dat wist Union SG te zegevieren van Rangers FC en coach Karel Geraerts is dik tevreden. “Ik ben heel trots op de prestatie van mijn team vandaag. Het was een goeie wedstrijd. Niets is al beslist. We hebben ons in een goede positie gezet voor de return in Glasgow. Maar het werk is nog maar half gedaan”, zegt de coach van Union SG.

“Rangers heeft nog altijd alle kansen”

Gemakkelijk wordt het volgens de oefenmeester van Royale Union niet. “Rangers is een sterk team. Jullie weten wat ze vorig seizoen deden en ze hadden niet zoveel uitgaande transfers. Bij ons verlieten wel goeie spelers het team. Maar 80 procent van de basisspelers speelden twee jaar geleden nog in 1B. Hoeveel kans we hebben om door te gaan? Daar wil ik niet over spreken. Nul procent zou ik zeggen. Rangers heeft nog altijd alle kansen om door te gaan”, besluit coach Geraerts.

Statistieken

Royale Union SG heeft aan een gelijkspel in de return van dinsdag genoeg om door te stoten naar de play-offs van de Champions League. Als Union SG ook de play-offs goed doorkomen, gaat de Brusselse ploeg mee met de loting van de groepsfase voor de UEFA Champions League en dat zal uniek zijn voor Union SG.

Head 2 Head

De wedstrijd van voorbije week in het stadion van OH Leuven was de eerste ontmoeting met Rangers FC. Ook de reis naar Glasgow waar de Schotse ploeg dinsdag wacht op de bezoekers uit Brussel is de eerste maal dat deze door Union SG wordt ondernomen.

Huidige vorm Rangers FC

Voor Rangers FC is de match tegen Royale Union de eerste in de voorronden van de UEFA Champions League. Voorbije seizoen werd de ploeg van coach Van Bronckhorst net als Union SG tweede in de competitie. Eind juli is ook in Schotland de competitie gestart. Rangers won de eerste wedstrijd van het seizoen met 1-2 van Livingston.

Huidige vorm Royale Union SG

Met de 2-0 zege tegen Rangers FC maakte Royale Union SG een droomstart op weg naar de groepsfase van de Champions League. Teddy Teuma en Dante Vanzeir (penalty) wisten te scoren voor de Brusselse ploeg. De ploeg van coach Geraerts wist dit nog jonge voetbalseizoen in eigen huis ook al te zegevieren van Sporting Charleroi met 1-0.

Lappenmand

Rangers FC speelt deze dinsdag nog zonder Nnamdi Ofoborh, Ianis Hagi en Kemar Roofe. Het drietal van de Schotse ploeg is geblesseerd.

Royale Union SG kan voor de return in Glasgow niet rekenen op Ismaël Kandouss, Dennis Eckert Ayensa en Gustaf Nilsson. Alle drie spelers kampen met een spierblessure.

Prognose

En dan onze prognose voor de return Rangers FC – Royale Union. De Belgische wedkantoren wijzen de Schotse ploeg aan als favoriet voor de terugwedstrijd. Wij hebben vertrouwen in de Brusselse formatie en verwachten een gelijkspel zetten in op een 1-1 puntendeling bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan.

Quoteringen Rangers FC – Royale Union SG

De Belgische wedkantoren schalen de pre-odds straf in voor de match van Royale Union op verplaatsing bij Rangers FC. Als de ploeg uit Brussel wint, dan keren de bookmakers op VoetbalGokken tot maximaal x 4.05 keer de inleg uit.

In het 1X2 spelsysteem staan de pre-odds bij een gelijkspel in het Ibrox Stadion op een maximum van x 3.35 keer uw speelbedrag ingedeeld.

Winst van Rangers FC wordt door de bookmakers op een quotering van maximaal x 2.00 keer de inleg ingedeeld.

De return in de derde voorronde van de UEFA Champions League Rangers FC – Royale Union SG wordt gespeeld op dinsdag 9 augustus om 20:45 uur in het Ibrox Stadion te Glasgow. Voorspel de match via VoetbalGokken.be en scoor hoge pre-odds bij de Belgische wedkantoren.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN