UEFA Champions League odds voor Chelsea – OSC Lille

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
21 februari 2022     0 REACTIES

Deze dinsdag spelen Chelsea en OSC Lille de heenmatch in het tweeluik van de achtste finales in de UEFA Champions League. Beide ploegen proberen een ticket voor de kwartfinales te veroveren. Welke ploeg maakt op dinsdag 22 februari alvast de eerste ferme stap naar de laatste acht. Voorspel de heenmatch Chelsea – OSC Lille op Stamford Bridge en scoor straffe odds via VoetbalGokken.be!

Thomas Tuchel: “Wij worden als favoriet gezien”

Chelsea coach Thomas Tuchel was na de loting voor de achtste finales van de Champions League te spreken over het treffen met OSC Lille. Velen bestempelen de Franse ploeg als één van de mindere namen die nog meedoen in het Champions League toernooi. Ook coach Tuchel weet dat en voelt de druk om te winnen: “We weten dat men ons nu als de favoriet van deze match gaan zien”, zegt de Duitse oefenmeester van Chelsea na de loting.

“Lille is sterk”

Nu de match er aan zit te komen is coach Tuchel op zijn hoede. Zijn elftal met Rode Duivel Romelu Lukaku heeft een reis naar Saudi-Arabië achter de rug. The Blues wonnen er de wereldbeker voor clubs, door het taaie Braziliaanse Palmeiras te verslaan met 2-1. Een goal daarvan werd gemaakt door Lukaku, maar volgens Tuchel is zijn team toe aan rust: “De vermoeidheid slaat toe en OSC Lille is een sterk team. We kunnen niet op halve kracht spelen”, zegt de Duitse oefenmeester.

Jocelyn Gourvennec: “Chelsea is geweldige tegenstander”

OSC Lille coach Jocelyn Gourvennec wist bij de loting voor deze achtste finales dat er een loodzware taak te doen staat. Zijn ploeg moet het opnemen tegen de regerend Champions League winnaar, maar coach Gourvennec heeft enorm veel goesting in deze match: “We zijn erg blij met de loting. We wisten dat onze match in de achtste finale er eentje tegen een geweldige tegenstander zou worden. We hebben lang de tijd gehad om ons voor te bereiden op deze wedstrijd, daar zijn we blij mee. Het is echt prachtig affiche”, zo stelt de coach van de Franse ploeg uit Rijsel.

“We gaan Chelsea uitschakelen”

Gourvennec rekent dinsdagavond onder meer op onze landgenoot Amadou Onana. De coach verwacht dat zijn team tot het laatst zullen vechten om de kwartfinales te halen. “Chelsea is een heel groot team, zij zijn de laatste Champions League-kampioenen. We zullen doen wat we deden in de groepsfase: ons driehonderd procent geven. We gaan Chelsea verslaan”, zo besluit coach Gourvennec.

Statistieken

Chelsea werd tweede in Groep H van de groepsfase. Juventus werd groepswinnaar in de poule. Zenit Sint-Petersburg en Malmö FF speelden geen rol in de poulefase van de UEFA Champions League.

Het Franse OSC Lille werd groepswinnaar in Groep G. De ploeg uit Rijsel hield het Oostenrijkse RB Salzburg, Spaanse Sevilla en Duitse VfL Wolfsburg evident achter zich. Lille raapte elf punten.

Head 2 Head

Chelsea en OSC Lille speelden in 2019 ook tegen elkander. In de groepsfase van de UEFA Champions League waren The Blues tweemaal te sterk voor de Franse formatie. Zowel in Londen als in Lille werd het 2-1 voor de topploeg uit Engeland.

Huidige vorm Chelsea

Chelsea wist in de groepsfase geen vuist te maken tegen Juventus en verloor met 1-0 van de Italiaanse ploeg. De drie zeges op rij die volgden, zorgden ervoor dat kwalificatie voor de knock-outfase een feit was. Dat het nog met 1-1 een gelijkspel werd in de laatste groepsmatch tegen Zenit Sint-Petersburg veranderde daar niets meer aan.

Huidige vorm OSC Lille

OSC Lille haalde drie zeges op rij in de groepsfase van de Champions League. Van Sevilla werd met 1-2 gewonnen, vervolgens werd het 1-0 tegen Red Bull Salzburg en 1-3 bij VfL Wolfsburg. Hierdoor krijgt Lille nu de kans om voor een plek in de kwartfinales te spelen.

Prognose

En dan de prognose voor de heenmatch van Chelsea – OSC Lille. Wij voorspellen een zege van Chelsea op Stamford Bridge. Wat is uw voorspelling voor deze kraker in de achtste finales van de UEFA Champions League?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de Belgische wedkantoren voor u gereed hebben staan in het 1X2 spelsysteem.

Quoteringen Chelsea – OSC Lille

De Belgische wedkantoren keren de strafste quoteringen uit als OSC Lille erin slaagt om van Chelsea te zegevieren. Een overwinning van de Franse regerende kampioen is in het 1X2 spelsysteem maximaal x 8,50 keer uw speelbedrag waard.

Bij een gelijkspel staat de maximale pre-odd op x 5,20 keer het ingelegde speelbedrag genoteerd. Voetbalgokkers die dit voorspellen zijn spekkoper als deze voorspelling uitkomt.

Kraait Chelsea dinsdag victorie? Dan keren de online Belgische wedkantoren een maximale odd van x 1,36 keer de inleg aan u uit.

De UEFA Champions League wedstrijd Chelsea FC – OSC Lille wordt op dinsdag 22 februari om 21:00 uur gespeeld op Stamford Bridge in Londen. Wie wint deze heenmatch in de achtste finales van de Champions League volgens u? Speel mee via VoetbalGokken.be en maak straffe bookmakersdeals!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN