UEFA Champions League: maakt Real Madrid het af bij Liverpool?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
12 april 2021     2 REACTIES

In de UEFA Champions League worden deze week de returns van de kwartfinales gespeeld. Real Madrid gaat woensdag op Anfield Stadion tegen Liverpool proberen de ticket voor de halve eindstrijd te verdedigen. Real Madrid won voorbije week won met 3-1 van The Reds, maar zijn de kaarten al geschud nu de return nog gespeeld gaat worden? Speel mee via VoetbalGokken.be en scoor de strafste pre-odds.  

Jurgen Klopp: “Bewijzen dat we halve finale verdienen”

Liverpoolcoach Jurgen Klopp moet met zijn team in eigen Anfield Stadion een achterstand van 1-3 tegen Real Madrid zien goed te maken. Coach Klopp houdt de moed erin nu er in eigen huis wordt aangetreden tegen de Madridlenen. “Als we naar de halve finale willen gaan, moeten we bewijzen dat we dat verdienen. En dat was in de heenmatch niet het geval, zeker niet in de 1e helft. Het enige positieve dat ik zie, op ons doelpunt na, is dat we nog maar halfweg zijn”, zegt de coach van The Reds.

Liverpool FC wint de wedstrijd
1.90
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.75
Real Madrid wint de wedstrijd
3.50

“Meer intensiteit aan de bal”

Volgens de Duitse oefenmeester moet er wel anders worden aangetreden dan in Madrid om nog kans te maken. “We speelden niet goed genoeg om Real in de problemen te brengen. Ik dacht dat het mogelijk was, maar we hebben het nu niet kunnen tonen, dan maar in de volgende match. We hebben hun taak makkelijker gemaakt. We moeten meer intensiteit aan de bal tonen. We verloren te makkelijk op de verkeerde momenten de bal. En 1-tegen-1-situaties tegen spelers van hun wereldklasse zijn niet cool.”

Zinedine Zidane: “We zijn er nog niet”

Real Madrid-coach Zinedine Zidane is wat bezorgd over de fitheid van zijn team dat woensdag alweer een zware match tegen Liverpool moet spelen. Voorbije week speelde Real Madrid thuis tegen FC Barcelona. De klassieker van Spanje werd gewonnen met 2-1, maar dat heeft volgens de coach veel energie gekost. “Het zijn twee slopende wedstrijden geweest. Nu moeten we rusten. Ik weet niet hoe we het seizoen gaan afmaken. We zijn er nog niet, maar fysiek zijn we op onze limiet”, vertelt de coach tegen Marca.

“We zullen moeten blijven knokken”

Met die instelling reist Real Madrid naar Liverpool. Volgens coach Zidane is de halve finale dan ook nog geen feit. “We hebben nog niks gewonnen. We zijn tevreden over de thuismatch, maar zullen moeten blijven knokken. Ik geloof dat mijn team geen grenzen kent, het zijn spelers die al enorm veel hebben gewonnen, maar die altijd meer willen. Dat toont hun karakter”, besluit Zidane.

Statistieken

Real Madrid won thuis met 3-1 en dat staat daarmee met één been in de halve finale. Junior Vinicius maakte twee goals voor zijn ploeg. Ook Marco Asensio wist er één te maken voor Los Blancos. Liverpool moet minstens twee goals maken en geen tegengoal krijgen wil het in aanmerking komen voor een plekje bij de laatste vier.

Head 2 Head

De laatste keer dat Liverpool thuis tegen Real Madrid speelde, was in de groepsfase van het Champions League van het seizoen 2013-2014.

Op Anfield zegevierde Real Madrid onder leiding van coach Carlo Ancelotti met 0-3. In 2009 waren de rollen omgekeerd. Toen versloeg Liverpool het Real Madrid met 4-0 in de achtste finale van de Champions League.

Huidige vorm Liverpool

Na de verloren match in Madrid speelde de ploeg van coach Klopp enkele dagen later alweer een Premier Leaguewedstrijd tegen Aston Villa. The Reds zegevierde in Liverpool met 2-1 op Aston Villa; de nummer elf in de Engelse competitie. Het team uit Liverpool staat nu op de zesde plek in de Premier League.

Huidige vorm Real Madrid

Voorbije zaterdag speelde Real Madrid tegen FC Barcelona. De Spaanse El Clásico werd gewonnen met 2-1 voor Real Madrid. Karim Benzema en Toni Kroos scoorde voor de ploeg van coach Zidane. FC Barcelona-speler Oscar Mingueza wist het net van onze landgenoot Thibaut Courtois nog te geraken, maar de drie punten zijn toch binnen bij Real. Hierdoor staat de Koninklijke uit Madrid nu op de tweede plek van La Liga en heeft een punt minder dan koploper en stadsgenoot Atletico Madrid.

Lappenmand

Liverpool treedt woensdag zonder Virgil van Dijk (ingescheurde kruisband), Joe Gomes (knieblessure) en Joel Matip (enkelblessure) aan in de return tegen Real Madrid.

Coach Zidane kan nog geen beroep doen op Sergio Ramos, onze landgenoot Eden Hazard en Raphaël Varane. Ramos en Hazard hebben beide een spierblessure. Varane heeft gezondheidsklachten.

Prognose

Wat ons betreft gaat Real Madrid de voorsprong niet meer uit handen geven. Onze wedtip is dat de Koninklijke uit Madrid met 1-2 zegeviert op Anfield. Voorspelt u dit ook of heeft u een andere verwachting van de terugmatch? In onderstaand odd-overzicht, met odds van Betway.be, vindt u de gemiddelde quoteringen die de bookmakers hanteren.

Quoteringen Liverpool FC – Real Madrid

De Belgische wedkantoren keren de hoogste odd van deze match uit als het een gelijkspel wordt tussen Liverpool en Real Madrid. Gemiddeld ontvangt u x 3.75 keer uw speelbedrag terug als er woensdag gelijkgespeeld wordt.

Nog een straffe quotering in het 1X2 spelsysteem vindt u bij een overwinning van Real Madrid. Gemiddeld wordt er x 3.50 keer uw inleg ingekeerd als de Madridlenen voor de tweede maal winnen. Een zege Liverpool levert u x 1.90 keer uw speelbedrag op.

De return van de UEFA Champions League Liverpool FC – Real Madrid wordt gespeeld op woensdag 14 april om 21:00 uur in het Anfield Stadion te Liverpool. Gaan onze landgenoten Courtois en Hazard door naar de halve finale van het Miljoenenbal? Laat uw voorspelling achter via VoetbalGokken.be voor de strafste Champions League odds!


Reacties

teamspeler
14 april 2021

Real Madrid laat dit niet meer los

3 jaar geleden

weddendat
15 april 2021

Real Madrid haalt ook de halve finale wel tegen Chelsea

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN