UEFA Champions League: geraakt Atlético Madrid langs Chelsea?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
15 maart 2021     3 REACTIES

In de UEFA Champions League trekt deze woensdag Rode Duivel Yannick Carrasco met Atlético Madrid naar Chelsea om de 1-0 achterstand op de Engelse ploeg goed te maken. Carrasco was in de heenmatch geblesseerd, maar is inmiddels hersteld. Welke ploeg heeft volgens u de beste papieren om in de kwartfinales te geraken. Check de strafste pre-odds bij VoetbalGokken.be en speel vandaag nog mee!

Thomas Tuchel: “Tegen Atlético absoluut geconcentreerd zijn”

Chelsea heeft in de heenmatch een kleine voorsprong van 1-0 weten te boeken. Chelsea-coach Thomas Tuchel is zeer verheugd dat dit lukte tegen een ervaren ploeg als Atlético Madrid. “Ik ben super blij voor mijn spelers dat we zo’n grote beloning hebben gehad en we kunnen het op de scorelijn aflezen dat we het resultaat hebben voor de topprestatie. Dat is woensdag terug heel belangrijk dat we absoluut geconcentreerd zijn”, zegt Tuchel.

Chelsea wint de wedstrijd
2.18
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.15
Atlético Madrid wint de wedstrijd
3.30

“Club met ervaring op dit niveau”

De Duitse coach verwacht niet dat Atlético Madrid zich zomaar gewonnen geeft. “Het wordt terug een flinke test voor ons. Zij zijn een club met ervaring op dit niveau, hopelijk haalt dat het beste in ons naar boven. Dat ze de return niet in hun eigen huis spelen, is een nadeel voor ze. Daar hoeven we niet omheen te draaien, dat is duidelijk. Maar wij gaan onze dingen sowieso op onze eigen manier doen”, aldus de Chelsea-coach.

Diego Simeone: “Chelsea is nu in het voordeel”

Ook Atlético Madrid hamert op concentratie van zijn spelers voor de return op Stamford Bridge te Londen. “We moeten geconcentreerd blijven, hard blijven werken en verbeteren. Ik heb vertrouwen in het team. Chelsea is nu in het voordeel, maar ik geloof erin dat we dit nog kunnen gaan omdraaien”, zegt de coach van de Spaanse ploeg dat in La Liga op de eerste plek staat.

“Gevaarlijk worden in omschakeling”

De coach van onze landgenoot Yannick Carrasco weet waar het in de heenmatch mis ging en hootp dat woensdag te kunnen herstellen. “Met onze organisatie en kwaliteiten probeerden we gevaarlijk te worden in de omschakeling. In balbezit waren we echter te slordig, maar je kan een wedstrijd niet meer veranderen als hij is gespeeld. We moeten in de volgende wedstrijd meer aansluiting vinden en preciezer zijn”, zo besluit Simeone.

Statistieken

De heenmatch werd om de coronamaatregelen gespeeld in de Arena Națională te Boekarest en niet in Madrid. Chelsea won de heenmatch dankzij een doelpunt van Olivier Giroud.

The Blues zijn dus licht in het voordeel voor de komende wedstrijd die op hun eigen thuishaven Stamford Bridge gespeeld wordt.

Head 2 Head

Chelsea en Atlético Madrid ontmoeten elkaar vaker op het Miljoenenbal. In seizoen 2016/2017 was dit nog in de groepsfase. Chelsea won op verplaatsing in Madrid met 1-2 en in Londen werd er gelijkgespeeld met 1-1. Rode Duivels Eden Hazard, Thibaut Courtois en Michy Batshuayi speelden toen nog voor de Engelse ploeg.

In seizoen 2013/2014 bekampten de teams elkaar in de halve finales van de Champions League. De Madridlenen wonnen toen met 1-3 in Londen nadat de heenmatch in de Spaanse hoofdstad nog met 0-0 gelijkgespeeld werd.

Huidige vorm Chelsea

Chelsea staat in de Premier League op de vierde plek, maar wist voorbije zaterdag niet te zegevieren van Leeds dat twaalfde staat. Op verplaatsing werd met 0-0 gelijkgespeeld.

De twee matches die de Londense equipe daarvoor speelden werden wel gewonnen. Tegen Everton werd het 2-0 en op verplaatsing bij Liverpool wonnen ze met 0-1.

Huidige vorm Atlético Madrid

Ook Atletico Madrid wist voorbije weekeinde niet te winnen op verplaatsing bij Getafe: 0-0. De ploeg van coach Simeone staat nog wel altijd op de eerste plek van de Spaanse competitie.

Voorbije week wist de ploeg van onze landgenoot Carrasco nog te winnen van Athletic Bilbao met 2-1. De stadsderby in eigen stadion tegen Real Madrid werd met 1-1 gelijkgespeeld.

Lappenmand

Atlético Madrid kan terug beschikken over Yannick Carrasco en daarmee is de lappenmand van de Madridlenen leeggelopen.

Chelsea kan in eigen huis niet beschikken over Charly Musonda Jr. De aanvaller van The Blues is geopereerd aan zijn knie en moet nog herstellen van die ingreep.

Prognose

Onze prognose is dat Atlético Madrid in Londen de achterstand van 1-0 weet goed te maken. Onze wedtip is 1-2 voor de Madridlenen. Is dit ook wat u voorspelt of heeft u een andere uitkomst? Check onderstaand odd-overzicht en ontdek de strafste quoteringen voor Chelsea – Atlético.

Quoteringen Chelsea – Atlético Madrid

De Belgische wedkantoren keren de hoogste odd van deze terugmatch uit als Atlético Madrid wint in Londen. Gemiddeld wordt er x 3.30 keer uw inleg uitgekeerd als Los Colchoneros zegeviert.

Nog een hoge odd in het 1X2 spelsysteem staat genoteerd bij een gelijkspel. Vult u een X in op het wedstrijdformulier van uw bookmaker en er komt woensdag geen winnaar van het veld stappen, dan ontvangt u x 3.15 keer uw inleg terug. Een zege van Chelsea staat genoteerd op x 2.18 keer uw speelbedrag.

De UEFA Champions League terugmatch Chelsea – Atlético Madrid wordt gespeeld op woensdag 17 maart om 21:00 uur in Stamford Bridge te Londen. Welke ploeg gaat er door naar de kwartfinales van het Miljoenenbal? Laat uw voorspelling achter bij de bookmakers op VoetbalGokken.be en scoor de hoogste odds!


Reacties

kampioe...
16 maart 2021

Carrasco kan meedoen dus Atletico gaat winnen.

3 jaar geleden

martijnj
16 maart 2021

Chelsea doet het erg goed met Tuchel. Ik gok op een gelijkspel 1-1.

3 jaar geleden

svballorig
17 maart 2021

Dit wordt nog spannend. Ik heb gegokt op winst van Chelsea

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN