Topaffiche in Champions League: Club Brugge – Real Madrid

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
9 december 2019     3 REACTIES

Club Brugge ontvangt aanstaande woensdag topclub Real Madrid. De bookmakers draaien overuren om alle voorspellingen voor dit topduel te verwerken, maar Real lijkt toch bij de meeste mensen de favoriet te zijn. VoetbalGokken.be zet alle statistieken op een rij en zocht voor u de verwachtingen van beide hoofdtrainers op. Kan Club een vuist maken tegen het grote Real of gaan de Spanjaarden huishouden op Jan Breydel? Laat uw voorspelling nu achter bij VoetbalGokken.be en speel mee!

Philippe Clement: “Ik vrees niets”

Philip Clement begint woensdag zonder vrees aan de thuismatch tegen Real Madrid. Dat zei hij voorbije week op een persconferentie. De trainer is vooral benieuwd hoe Madrid voor de dag gaat komen, nu ze al zeker zijn van plaatsing: “Ik vrees niets, want ik heb heel veel vertrouwen in mijn groep”, opende Clement. “We spelen tegen een sterkere tegenstander waar je andere kwaliteiten zal moeten gebruiken om onze Europa League plek veilig te stellen.”

Club Brugge wint de wedstrijd
2.80
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.75
Real Madrid wint de wedstrijd
2.25
EXCLUSIEF! Ver-zesvoudig je inzet!
ACTIE

Dosis geluk

Clement heeft in de voorbereiding vooral getraind op de verdediging: “Het team moet klaar zijn om nog beter te verdedigen dan dat we in sommige matchen deden. We weten goed wat we willen voor die match, maar op dit niveau kan je een fantastisch plan hebben en kunnen de spelers alles geven, maar dan heb je nog een dosis geluk nodig”, zegt hij met een knipoog.

“Droom om tegen Real Madrid te spelen”

Clement kon wel niet lachen met het feit dat Diatta en Mata zich in de vorige match op zo’n onvolwassen wijze lieten uitsluiten en geschorst zijn voor de wedstrijd tegen Real Madrid. “Ik begrijp het niet”, schuddebolde de coach. “Dat zijn net de momenten waarop je kalm moet blijven. Sterk blijven in je hoofd en controle houden over je emoties. Veel ploegen slikken snel een goal nadat ze op voorsprong kwamen. Dit zijn nog jonge spelers die fouten maken. In de toekomst zal het hen ongetwijfeld niet meer overkomen. Ze hebben zichzelf al een zware straf opgelegd. Je droomt ervan om een wedstrijd tegen Real Madrid te spelen.”

Zinedine Zidane: “We moeten winnen”

Real Madrid-coach Zinedine Zidane weet nog goed dat zijn ploeg thuis tegen Club Brugge behoorlijk in de verdrukking kwam toen er plots 0-2 op het scorebord stond. “Daardoor is deze match des te belangrijker voor ons”, wordt Zizou geciteerd door Het Nieuwsblad. “Gelukkig is er bij ons veel veranderd sinds die match. Defensief staan we goed, we voetballen ook beter. We moeten winnen. Maar dat geldt voor elke match waarin Real begint.”

“Geen kleintjes in Champions League”

Tegelijkertijd waakt Zidane voor een scenario als in Bernabéu, want Club Brugge is op Jan Breydel een ander paar mouwen dan op verplaatsing weet de Fransman: “In de Champions League kan iedereen van iedereen winnen. Er zijn tegenwoordig geen ‘kleintjes’ meer. Ze komen om strijd te leveren en als je tegen zo’n ploeg op achterstand komt, dan wordt het moeilijk om terug te knokken”, besloot de Franse coach zijn analyse in de voetbalkrant.

Statistieken

De stand in Groep A is als volgt: Paris St. Germain staat fier aan kop. De Fransen hebben 13 punten uit vijf matches. Zij zijn net als Real dan ook al zeker van de knock-outfase. Real heeft acht punten en staat daarmee vijf punten los van Brugge dat drie punten heeft. De Belgen staan daarmee derde en dat betekent Europa League in het nieuwe jaar. Maar Galatasaray staat slechts één puntje achter. Mochten zij een resultaat pakken tegen PSG, dan moet Club ook een resultaat scoren tegen Real.

Huidige vorm Club Brugge

Voorbije week had de ploeg van Clement het lastig in de beker van België. Oostende werd pas in de extra tijd verschalkt: 1-2. In de Jupiler Pro League verloopt het over het algemeen een pak beter, maar in de Champions League wilde het maar niet vlotten. De 1-1 bij Galatasaray betekent dat plaatsing voor de volgende CL-ronde niet meer mogelijk is.

Huidige vorm Real Madrid

De Koninklijke uit Madrid kwam zaterdagmiddag al in actie tegen Espanyol: 2-0. Hierdoor heeft Real meer tijd om zich voor te bereiden op de match tegen Club en de reis naar Brugge. Real verloor sinds 19 oktober geen enkele maal meer. Toen was Mallorca nog met 1-0 te sterk voor het team van Eden Hazard. Daarna ging De Rode Duivel en de rest van het team een pak beter spelen en werden er zeven matches gewonnen en was er nog slechts twee keer een gelijkspelletje: 0-0 tegen Betis en 2-2 in de CL-match tegen PSG.

Lappenmand

Buiten de schorsingen van Diatta en Mata kan Clement beschikken over zijn voltallige selectie, mits de wedstrijd van voorbije weekend niet toch nog zijn tol gaat eisen natuurlijk. Bij Real vooral zorgen om onze landgenoot Eden Hazard. Zoals gezegd was hij de vorige weken de aanjager, maar Eden kampt met enkelklachten. Ook Gareth Bale is twijfelachtig. Een dijbeenblessure lijkt ook hem aan de kant te houden. James Rodriguez zit met knieklachten en ook Lucas is een vraagteken. Hij heeft last van zijn teen. Thibaut Courtois is wel gewoon fit en kan starten.

Prognose

Onze voorspelling is 1-3. Geen nieuwe stunt voor Club Brugge, maar een realistisch en logische zege voor de Spaanse grootmacht. Verwacht u een andere eindstand en wilt u gaan voor de hoogste odds? Check dan onderstaand overzicht en bekijk welke quoteringen bij Unibet er gelden voor een stunt van Club Brugge!

Quoteringen Club Brugge – Real Madrid

De online bookmakers hebben het goed voor met Club Brugge. De bookies verwachten niet dat de ploeg van Clement thuis geheel weggeveegd wordt. Winst van Real Madrid levert met x 2.25 keer de inleg een flinke duit op. Ook een zege van Club Brugge staat met x 2.80 keer de inleg hoog ingedeeld.

De hoogste odd van deze wedstrijd staat in het 1X2 spelsysteem op x 3.75 keer uw inleg als het een gelijkspel wordt op Jan Breydel. Helemaal binnenlopen tijdens deze spannende Champions League pot? Bij Ladbrokes wordt exclusief je inzet verzesvoudigd!

De Champions League wedstrijd Club Brugge – Real Madrid wordt gespeeld op woensdag 11 december om 21:00 uur op Jan Breydel te Brugge. Krijgt Club de kans om de wedstrijd van oktober haarfijn over te doen en is dat genoeg om door te stoten naar de Europa League? Speel mee via VoetbalGokken.be en laat de juiste voorspelling een fortuin waard zijn.


Reacties

tooskla...
10 december 2019

Geweldige avond wordt dit en de odds zijn straf!

4 jaar geleden

kampioe...
10 december 2019

Het wordt weer een gelijkspel voor Club tegen het grote Real!

4 jaar geleden

riesjart
11 december 2019

Wat een odds!! Maar ik speel toch op winst van Real. Zidane heeft zijn ploeg op rolletjes lopen.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN