Straffe pre-odds Champions League kwartfinale Chelsea FC – Real Madrid

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
4 april 2022     0 REACTIES

In de UEFA Champions League wordt deze woensdag de kwartfinale Chelsea FC – Real Madrid gespeeld. Bij beide topploegen komen landgenoten in actie in Stamford Bridge te Londen. De Belgische wedkantoren schalen de pre-odds voor deze match torenhoog in. Speel mee via VoetbalGokken.be en scoor uw bookmakersdeal.

Thomas Tuchel: “Geconcentreerd zijn voor duel Real Madrid”

Chelsea-coach Thomas Tuchel en zijn team krijgen woensdag Real Madrid op Stanford Bridge op bezoek in de eerste match van de kwartfinales. “We zullen doen wat we moeten doen om ons zo goed mogelijk voor te bereiden op de wedstrijd tegen Real Madrid. We moeten onze dingen beter doen, op een hoger niveau, meer toegewijd, volwassener, en we kunnen geen minuut de concentratie verliezen omdat je gestraft kunt worden”, zegt de coach van Rode Duivel Romelu Lukaku.

“Vertrouwen hebben”

Na een lange ongeslagen reeks verloor Chelsea voorbije weekeinde in de Premier League van Brentford met 1-4. Coach Tuchel wil die match snel vergeten en verder kijken naar de ontmoeting met Real Madrid. “We moeten alles niet ineens anders gaan doen. We hebben verloren van Brentford, maar we moeten vertrouwen op onszelf, want dat hebben we gedurende dit ganse seizoen en het voorbije jaar opgebouwd”, zo zegt de coach van de Engelse ploeg.

Carlo Ancelotti: “Duel Chelsea wordt niet gemakkelijk”

Voor Real Madrid-coach Carlo Ancelotti en zijn ploeg begint de kwartfinale van de Champions League met de heenwedstrijd in Londen. De coach hoopt op een goede start in Stamford Bridge. “Chelsea is de huidige Champions League-kampioen, dus het kan niet moeilijker zijn. Maar we moeten ons concentreren op onszelf en als we goed spelen, is alles mogelijk”, zegt de coach van Rode Duivels Thibaut Courtois en Eden Hazard.

”Goede dag nodig”

Real Madrid schakelde in de voorbije ronde Paris Saint Germain al uit. Hierdoor is coach Ancelotti  niet bang om nu tegen Chelsea aan te treden. “We moeten een hele goede dag hebben om in de halve finale te geraken. Waarschijnlijk wilde niemand PSG bij de laatste zestien en waarschijnlijk wilde ook niemand Chelsea in de kwartfinales. Wij moeten wel tegen ze voetballen, maar zo is het nu eenmaal en we moeten het accepteren. We gaan proberen het zo goed mogelijk te doen”, zo besluit de Italiaanse coach.

Statistieken

Deze week worden de vier kwartfinales van de UEFA Champions League gespeeld. Komende week volgt de return. Chelsea speelt eerst thuis tegen Real Madrid en komende volgt de match in het Estadio Santiago Bernabéu. De halve finales beginnen op 26 april.

Head 2 Head

Chelsea en Real Madrid speelden voorbije seizoen de halve finale van de Champions League tegen elkander. De heenmatch vond plaats in Londen en werd gespeeld een 1-1 gelijkspel. In de hoofdstad van Spanje zegevierde Chelsea met 0-2. Later wonnen The Blues de Champions League.

Huidige vorm Chelsea FC

In de achtste finales van de Champions League trof Chelsea Lille OSC. De Franse ploeg werd met 1-2 verslagen in Lille. In Londen zegevierde Chelsea nogmaals. Het werd toen 2-0. Voorbije weekeinde moest Chelsea het onderspit delven in de Premier League match tegen Brentford. Sinds 15 januari had de ploeg van trainer Tuchel niet meer verloren in de Engelse competitie, maar tegen de nummer veertien ging het helemaal mis. Het werd 1-4 op Stamford Bridge.

Huidige vorm Real Madrid

In de achtste finales van de Champions League versloeg Real Madrid het sterke Paris Saint Germain. De heenmatch in Parijs verliep niet best voor De Koninklijke uit Madrid. De ploeg van coach Ancelotti verloor met 1-0 van PSG, maar wist dat in eigen huis goed te maken. In Estadio Santiago Bernabéu  werd het 3-1 tegen de Franse ploeg. Karim Benzema scoorde in die match driemaal. In La Liga Santander zegevierde Real Madrid voorbije weekeinde met 1-2 van Celta de Vigo.

Lappenmand

Chelsea mist woensdag Ben Chilwell doordat de verdediger kampt met een ingescheurde kruisband. Het is nog afwachten of Callum Hudson-Odoi (achillespeesblessure) tijdig hersteld is voor de kraker tegen Real Madrid.

Real Madrid-spelers Isco (blessure) en Luka Jovic (enkelblessure) doen woensdag niet mee in deze kwartfinale. Ook Rode Duivel Eden Hazard moet waarschijnlijk afhaken. De Belg kreeg in de match tegen Celta de Vigo een kuitbeen blessure en het is afwachten of Hazard tijdig gerecupereerd is.

Prognose

En dan onze prognose. De Belgische wedkantoren voorspellen voorzichtig een zege van Chelsea. Wij verwachten een overwinning van The Blues en vullen een 2-1 in bij de online wedkantoren. Wat is uw voorspelling voor deze heenmatch op Stamford Bridge?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor de kwartfinales van de Champions League.

Quoteringen Chelsea FC – Real Madrid

De Belgische wedkantoren schalen de hoogste odd in bij een zege van Real Madrid. Verwacht u dat de Madridlenen in Londen gaan winnen? Dan kunt u maximaal x 3.60 keer het speelbedrag terugkrijgen van de bookmakers op VoetbalGokken.be.

Een puntendeling is een straffe pre-odd van maximaal x 3.40 keer uw inleg waard. Hiermee staat er nog een zeer hoge odd in het 1X2 spelsysteem ingedeeld.

Wint Chelsea volgens u de heenmatch? Dan kunt u bij de Belgische wedkantoren een gemiddelde quotering van x 2.10 keer de inleg opstrijken.

De kwartfinale van de UEFA Champions League Chelsea FC – Real Madrid wordt gespeeld op woensdag 6 april om 21:00 uur in het Stamford Bridge Stadion te Londen. Vergelijk, zet in en win bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN