Straffe pre-odds Champions League duel Club Brugge – FC Porto

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
24 oktober 2022     0 REACTIES

In de UEFA Champions League speelt Club Brugge deze woensdag tegen FC Porto. De Bruggenaren treffen de Portugese ploeg op Jan Breydel. Club Brugge is al zeker van overwinteren in de Champions League, maar FC Porto wordt op de hielen gezeten door Atletico Madrid en Bayer ‘04 Leverkusen. Goesting om te wedden op Club Bruggen – FC Porto? Vergelijk de bookmakers, zet in en win via VoetbalGokken.be!

Carl Hoefkens: “FC Porto blijft een grote ploeg”

In Porto versloeg Club Brugge de Portugese ploeg met 0-4. Club Brugge-coach Carl Hoefkens was dik tevreden, maar onderschat de Portugese landskampioen woensdag niet. “Porto kwam ginds met veel agressiviteit en kwaliteit, maar we bleven ons eigen spel spelen. Je zag dat ze problemen hadden met onze pressing. Het is en blijft een grote ploeg vol kwaliteit, ik heb erg veel respect voor hen en kijk uit naar de match van woensdag”, zegt de coach van Blauw-zwart.

“Voor elke wedstrijd een plan maken”

Club Brugge doet het uitzonderlijk goed in Groep B van de Champions League en is al verzekerd van de knock-outs die na de winterstop van start gaan. Om ook als eerste de groepsfase af te sluiten moet de ploeg van coach Hoefkens nog wel drie punten pakken. “Voor elke wedstrijd maak je een plan, maar de puzzelstukken moeten wel in elkaar vallen. Het geloof van mijn spelers is ongelofelijk merkbaar in deze groep”, aldus de T1 van Club Brugge.

Sergio Conceição: “Druk maakt een spelersgroep alert”

FC Porto staat tweede in de poule, maar moet van Club Brugge winnen, wil het de concurrentie voorblijven. De laatste wedstrijd in de poulefase speelt Porto thuis tegen Atletico Madrid. “Druk maakt dagelijks deel van ons uit. En als die er niet zou zijn, zal ik daar voor zorgen. Druk maakt een spelersgroep alert”, aldus Conceição

“Club Brugge heeft een agressief elftal”

Coach Conceição beseft dat de match op verplaatsing in Brugge niet zomaar gewonnen is. “We hebben Club Brugge opnieuw geanalyseerd en kennen hun kwaliteiten. Het is een gezond agressief elftal dat fysiek zeer sterk is. Bovendien is er voortdurend diepgang”, besluit coach Conceição.

Statistieken

Na vier speelronden in Groep B van de Champions League staat Club Brugge met tien punten op de eerste plaats. FC Porto heeft zes punten en staat tweede. De fermste bekamper voor de Portugese ploeg is Atletico Madrid dat met vier punten op de derde plaats staat. Bayer ’04 Leverkusen is de nummer vier in de poule met drie punten.

Head 2 Head

Op 13 september voorbije maand zegevierde Club Brugge met 0-4 bij FC Porto. De Club Brugge-spelers Jutgla, Sowah, Skov Olsen en Nusa scoorden voor Blauw-zwart in Estádio do Dragão.

Huidige vorm Club Brugge

De laatste Champions League match was voor Club Brugge tegen Atletico Madrid. De ploeg van coach Hoefkens slaagde erin een punt te pakken in Madrid. In het Metropolitano Stadion werd het 0-0. In de Jupiler Pro League speelde Blauw-zwart voorbije zaterdag tegen Royale Union en kwam in Brussel niet verder dan een 2-2 draw.

Huidige vorm FC Porto

FC Porto wist in de laatste poulematch met 0-3 te zegevieren bij Bayer Leverkusen. Voorbije weekeinde werd er in de Portugese competitie verloren met 0-1 van rivaal SC Benfica. De ploeg van coach Conceição staat tweede en Benfica eerste in de Liga Portugal.

Lappenmand

Club Brugge treedt woensdag aan zonder Abakar Sylla, Mata Clinton, Mats Rits en Cyle Larin. Deze vier spelers van Blauw-zwart verblijven door kwetsuren in de lappenmand.

FC Porto mist de Portugese verdediger Pepe deze woensdag door een knieblessure. Ook middenvelder Mario Joao kan door een kwetsuur niet meespelen in Brugge.

Prognose

En dan onze prognose voor de match Club Brugge – FC Porto. De Belgische wedkantoren wijzen Porto aan als licht favoriet bij dit duel. Wij verwachten dat de teams aan elkander gewaagd zijn en zetten bij de online wedkantoren in op een 1-1 gelijkspel. Welke voorspelling plaats u bij de Vlaamse bookies?

Quoteringen Club Brugge – FC Porto

De Belgische wedkantoren keren bij dit duel de hoogste pre-odds uit bij een gelijkspel. Als het een puntendeling wordt op Jan Breydel kunt u tot maximaal 3.50 keer de inleg scoren bij de bookmakers op VoetbalGokken.be!

Een zege van Club Brugge is in de pre-fase een maximale bookmakersuitkering van 3.45 keer de inleg waard en dat is niet veel minder dan de quotering bij een gelijkspel.

Wint FC Porto? Dan kunt u in het 1X2 spelsysteem quoteringen vinden die oplopen tot maximaal 2.25 keer de inleg.

De UEFA Champions League match Club Brugge – FC Porto wordt gespeeld op woensdag 26 oktober om 18:45 uur in het Jan Breydel Stadion te Brugge. Speel mee en laat uw voorspellingen achter bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en scoor straffe bookmakerdeals.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN