Straffe odds returnduel Juventus – Olympique Lyonnais

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
4 augustus 2020     1 REACTIE

Deze vrijdag speelt Juventus de return in de achtste finale van de Champions League tegen Olympique Lyon. Nog voor de coronabreak werd de heenmatch in Lyon gespeeld en wist de Franse ploeg te zegevieren met 1-0. Die voorsprong wil Olympique Lyon vasthouden, maar gaat dat lukken in Turijn? De Belgische wedkantoren wijzen Juve aan als favoriet. VoetbalGokken.be heeft de huidige vormen en statistieken van de teams opgezocht zodat u kunt toeslaan in de achtste finale van de Champions League.

Maurizio Sarri: “Batterijen opladen voor Lyon”

Bij Juventus is het duidelijk. Er moet nog heel wat werk verzet worden wil trainer Maurizio Sarri met zijn ploeg uit Turijn de kwartfinales van de Champions League bereiken. Er moet vrijdag gewonnen worden van Olympique Lyonnais die met de 0-1 voorsprong de beste papieren heeft. Sarri: “Een beetje angst kan ons goed doen. We moeten weer het gevoel krijgen dat het een echt spel is met echte gevolgen, maar ik twijfel er niet aan dat we een heel andere houding zullen aannemen dan die we in de laatste paar wedstrijden hebben gezien. We moeten onze mentale en fysieke batterijen goed opladen voor de wedstrijd tegen Lyon”, zegt Sarri die weet dat zijn team de laatste weken niet veel matches heeft kunnen zegevieren.

Juventus wint de wedstrijd
1.40
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.40
Olympique Lyon wint de wedstrijd
7.40

“Ik heb Lyon zien spelen tegen PSG”

De coach wilde zich optimaal voorbereiden en zag hoe Lyon de finale van de Coupe de la France tegen PSG speelden. “Ik heb Lyon een groot deel van hun wedstrijd met PSG bekeken en was verbaasd hoe goed hun conditie was. Het probleem met deze geheel afwijkende situaties is dat we niet weten hoe ze teams zullen beïnvloeden. Ik weet niet of we beter in vorm zullen zijn of dat zij dat zullen doen”, aldus Sarri.

Rudi Garcia: “Ons doel is de kwartfinales halen”

Olympique Lyonnais-coach Rudi Garcia kon zijn team voorbije weekeinde dus goed pijlen in de finale van de Coupe de la France tegen Paris Saint Germain. Garcia zag wat er anders moet en neemt die lessen mee voor de trip naar Juventus. “We zullen aanvallend beter moeten worden om te scoren in Turijn. Het is een goede uitvalsbasis om naar Italië te gaan. Het was ons eerste competitieve spel. We zagen hoe moeilijk het was, zelfs na 90 minuten. Veel spelers aan beide kanten leden fysiek, het was heet. Het zal een belangrijk element zijn voor de wedstrijd die ons vrijdag te wachten staat”, trekt Garcia als conclusie op de clubwebsite van Lyon.

“Vrijdag weer fris aan de start staan”

Olympique Lyon wist lange tijd de nul te houden tegen de grote Franse ploeg PSG, maar moest in de penalty-fase uiteindelijk toch buigen. Garcia ziet dit niet als een afgang, maar is trots dat zijn team vrijdag weer mag aantreden in de UEFA Champions League. “Het is belangrijk om je hoofd omhoog te houden en te beseffen hoe goed je bent geweest. Dit zou ons moeten helpen om ons te kwalificeren voor de kwartfinales van de Champions League, dat is nu ons doel. We zullen wat tijd moeten vrijmaken voor herstel voor mijn spelers. Ze moeten rusten en herstellen om vrijdag weer fris te kunnen beginnen tegen Juventus”, zo besluit Garcia zijn relaas.

Statistieken

Halverwege maart wist Olympique Lyon in eigen huis verrassend te winnen van het grote Juventus. Het werd 1-0 in Lyon door een treffer van de Franse middenvelder Lucas Tousart. Juventus wist dat niet meer recht te zetten en moet de op verplaatsing opgelopen schade vrijdag zien weg te repareren.

Head 2 Head

Juventus en Olympique Lyon troffen elkaar de laatste tien jaar wel vaker aan. In 2016 speelden de teams ook tegen elkaar in de Champions League. Juventus won toen de heenmatch met 1-0 en sleepte thuis nog een gelijkspel 1-1 uit het vuur. Dit was genoeg om Lyon uit te schakelen en zelf door te stoten naar de kwartfinales van de Champions League. wel af te rekenen met Olympique Lyon in het Miljoenenbal. In het Franse Lyon werd het een magere 0-1 zege voor Juve, maar in Turijn werd het later een krappe 1-1 gelijkspel. In 2014 speelden beide teams in de Europa League. Ook toen was Juventus te sterk voor Lyon en werd er tweemaal gezegevierd door De Oude Dame: 0-1 op verplaatsing en in Turijn 2-1.

Huidige vorm Juventus

Juventus greep een paar weken geleden naar de het landskampioenschap, maar wint de matches de jongste weken maar moeizaam. De ploeg van trainer Sarri draaide stroef in de competitieduels tegen: AS Roma 1-3 en Cagliari 2-0. Van Sampdoria werd dan wel weer gewonnen: 2-0. Die match ervoor ging Juve tegen Udinese 2-1 nog onderuit.

Huidige vorm Olympique Lyon

Door de coronamaatregelen is ook de Franse competitie niet uitgespeeld. Olympique Lyon heeft naast de bekerfinale tegen Paris Saint Germain ook nog wat oefenmatches gespeeld om in vorm te geraken. Zo speelden Lyon onder andere tegen onze Belgische ploegen Royal Antwerp en KAA Gent. Beide duels werden met 2-3 gewonnen door Lyon.

Lappenmand

Juventus heeft nog aardig wat spelers in de lappenmand zitten. De terugmatch in de achtste finale van de Champions League komt voor Sami Khedira net iets te vroeg. Khedira herstelt nog van een blessure aan de adductorspier en wordt over enkele weken weer terugverwacht. Ook Mattia De Sciglio (dijbeenblessure), Douglas Costa (adductorspier) en Paulo Dybala (bovenbeenblessure) moeten de match tegen Lyon vanuit de lappenmand toekijken.

Olympique Lyon komt zonder verdediger Kenny Tete naar Juventus, maar verder heeft trainer Garcia een fitte selectie om mee naar Turijn te reizen.

Quoteringen Juventus – Olympique Lyon

De hoogste odd die de Belgische wedkantoren hanteren voor deze match wordt uitgekeerd als Lyon deze achtste finale wint. Uw speelbedrag wordt dan met een bonsu van x 7.40 keer uw speelbedrag zeer straf beloond.

In het 1×2 spelsysteem staat de quotering voor een gelijkspel op: x 4.40 keer de inleg. Een overwinning van Juventus levert u met x 1.40 keer de inleg ook nog een leuke beloning op.

De achtste finale van de Champions League Juventus – Olympique Lyon wordt gespeeld op vrijdag 7 augustus om 21:00 uur in het Allianz Stadion te Turijn. Verwacht u dat Juve het tij nog kan keren en Lyon in eigen huis kan verslaan? Of maakt de Franse ploeg volgens u de meeste kans op een plekje in de kwartfinales van het Miljoenenbal? Laat uw voorspelling geld waard zijn via de bookmakers op VoetbalGokken.be!


Reacties

bobgok
5 augustus 2020

Ik zie Lyonnais nog wel zegevieren van Juve.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN