Straffe odds halve finale Champions League Liverpool – Villarreal

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
27 april 2022     0 REACTIES

Deze woensdag wordt in het Anfield Road Stadion de halve finale van de UEFA Champions League gespeeld tussen Liverpool FC en Villarreal CF. Velen voorspellen een zege van The Reds, maar Villarreal gooide dit toernooi al vaker hoge ogen. Lukt het de Spaanse ploeg om ook Liverpool uit de Champions League te knikkeren of gaan The Reds door naar de finale? Vergelijk, zet in en win straffe odds via VoetbalGokken.be!

Jurgen Klopp: “Villarreal speelt indrukwekkend”

Van begin af aan is Liverpool FC voor velen al een van de favorieten voor de finale van dit Champions League seizoen. Toch is Liverpool-trainer Jurgen Klopp op zijn hoede voor Villarreal FC dat woensdag op bezoek komt. De Spaanse ploeg wist dit toernooi al meer grote ploegen te passeren. “Ik heb hun resultaten gezien in de vorige wedstrijden en die waren heel indrukwekkend. We moeten ons  voorbereiden op een ferme clash”, zegt de coach van Liverpool.

“Villarreal verdient halve finale”

De heenmatch wordt gespeeld in Liverpool en komende week volgt de return in het Spaanse Vila-real. Klopp hoopt thuis al een goede basis neer te kunnen zetten om de klus in Spanje af te kunnen maken. “Wij moeten woensdag op en top zijn, want als een ploeg als Villarreal het Juventus en Bayern München kan verslaan, verdienen ze het om in de halve finale van de Champions League te staan”, aldus de Duitse coach.

Unai Emery: “Wij staan niet voor niets in halve finale”

Villarreal CF-coach Unai Emery staat er niet van te kijken dat zijn ploeg in de halve finale staat. “We staan hier niet in de halve finales, alleen maar om te kunnen zeggen dat we schattig zijn, een kleine stadsclub die iedereen leuk vindt. We hebben de halve finale gehaald omdat dit voor ons een serieus project is”, zegt coach Emery dat voorbije seizoen de UEFA Europa League met zijn ploeg won.

“Liverpool zal weten waar we voor staan”

Grote namen als Bayern München en Juventus moesten al buigen voor Villarreal en als het aan coach Emery ligt, staat dat ook Liverpool te wachten. Emery: “Liverpool zal iets bescheidener zijn dan Bayern München. Ze zullen woensdag weten waar we voor staan”, besluit de coach van Villarreal.

Statistieken

Op dinsdag spelen de overige twee halve finalisten Manchester City en Real Madrid tegen elkaar. Woensdag komen Liverpool en Villarreal in actie. De returns vinden komende week plaats en dan worden de twee ticket uitgedeeld aan de ploegen die de finale op 28 mei gaan spelen.

Head 2 Head

De laatste keer dat Liverpool en Villarreal tegen elkander speelden was in 2016. Het betrof toen de halve finale van de Europa League. The Reds zegevierden met 3-0 in eigen Anfield Road. De heenwedstrijd vond toen plaats in Vila-real en werd met 1-0 gewonnen door de Spaanse ploeg.

Huidige vorm Liverpool FC

In de vorige ronde van de Champions League schakelde Liverpool het Portugese SL Benfica uit. The Reds versloegen Benfica in Lissabon met 1-3. In het Anfield Stadion werd het nog spannend met maar liefs zes doelpunten dat zich resulteerde in een 3-3 gelijkspel. In de Premier League strijdt Liverpool met Manchester City om de titel. Voorbije weekeinde werden er drie punten geboekt in de stadsderby tegen Everton dat met 2-0 gewonnen werd.

Huidige vorm Villarreal CF

Villarreal wist in de kwartfinales af te rekenen met Bayern München. De Duitse topploeg werd in Estadio de la Ceramica te Villa-real verslagen met 1-0. In München werd het vervolgens een 1-1 gelijkspel. Hierdoor pakte de ploeg van trainer Emery de ticket voor de halve finale van de Champions League. In La Liga Santander staat Villarreal op de zevende plaats. Voorbije weekeinde versloeg Villarreal de nummer tien Valencia met 2-0.

Lappenmand

Liverpool mist deze woensdag aanvaller Roberto Firmino. De Braziliaan kampt met een voetblessure.

Villarreal reist zonder de geblesseerde Alberto Moreno naar Liverpool. De verdediger van de Spaanse ploeg heeft een gescheurde kruisband. Ook Gerard Moreno en Francis Coquelin zullen er door kwetsuren niet bij zijn.

Prognose

En dan onze prognose. De Belgische wedkantoren voorspellen een overwinning van Liverpool. Wij voorspellen ook een overwinning van de Engelse topploeg en zetten in op een 2-0 zege van The Reds bij de Belgische wedkantoren. Wat is uw voorspelling voor deze heenmatch in Liverpool?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor de halve finales van de Champions League.

Quoteringen Liverpool FC – Villarreal CF

Bij de Belgische wedkantoren worden al veel voorspellingen gedaan voor de halve finales van de Champions League. De hoogste pre-odds in het 1X2 spelsysteem staan ingedeeld bij een zege van Villarreal. Komt de Spaanse subtopper winnen in Liverpool, dan kunt u tot maximaal x 10.00 keer uw speelbedrag scoren bij de Belgische wedkantoren.

Een gelijkspel krijgt ook een straffe pre-odds mee voor de heenmatch. De bookmakers zijn bereid tot maximaal x 5.50 keer uw speelbedrag uit te keren als beide ploegen woensdag niet zegevieren.

Kraait Liverpool victorie in eigen Anfield, dan kunt u rekenen op een gemiddelde bookmakersuitkering van x 1.28 keer uw speelbedrag.

De halve finale van de UEFA Champions League Liverpool FC – Villarreal CF wordt gespeeld op woensdag 27 april om 21:00 uur in het Anfield Road Stadion te Liverpool. Wedden op dit duel voor de strafste pre-odds doet u bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN