Straffe odds CL match Tottenham Hotspur – RB Leipzig

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
17 februari 2020     3 REACTIES

Deze week staat weer volop in het teken van de UEFA Champions League. Voor Tottenham Hotspur betekent dit een thuiswedstrijd tegen RB Leipzig. De Belgische wedkantoren hebben de quoteringen hoog ingeschaald en kunnen niet wachten tot het Champions League spektakel weer hervat wordt. Kan u ook niet wachten en heeft u een idee over de uitslagen? Profiteert dan van de straffe odds die de bookies hanteren op VoetbalGokken.be!

José Mourinho: “RB Leipzig met eigen ogen zien spelen”

Onder leiding van trainer José Mourinho draait Tottenham Hotspur weer mee in de top zes van de Premier League, maar deze week wordt ook de Champions League weer herpakt. Tottenham treft daarin in eigen stadion RB Leipzig.

Tottenham wint de wedstrijd
2.34
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.40
RB Leipzig wint de wedstrijd
2.80

Mourinho woonde voorbije week de wedstrijd van de Duitse tegenstander tegen Bayern München bij en is dus voorbereid. “Het is erg belangrijk om RB Leipzig met eigen ogen te zien spelen”, zei Mourinho in een interview met Sky Sports. “Ik kan de details dan zien, zelfs de warming-up. Ik kan zien wat de televisie en video’s mij niet laten zien. Het kan van belang zijn om te zien hoe spelers hun warming-up doen en wat ze individueel doen om zich klaar te stomen.”

“Spelers moeten rust hebben”

De Portugese coach haalde nog meer informatie uit zijn bezoek in het Duitse München. “Je kan dan bijvoorbeeld vaardigheden zien die tijdens de wedstrijd verborgen blijven. De warming-up is een andere intensiteit, een andere belevenis. Ik kon deze mogelijkheid niet laten schieten”, aldus Mourinho.

Uitrusten

Met deze informatie op zak weet de coach wat zijn team nodig heeft om tegen RB Leipzig te kunnen spelen. “De spelers moeten enkele dagen vrij hebben. Zowel hun lichaam als hun ziel hebben de rust hard nodig om woensdag Leipzig te verslaan”, aldus Mourinho.

Julian Nagelsmann: “Tottenham en wij lijken op elkaar”

Net als Mourinho heeft ook Leipzig-trainer Julian Nagelsmann zijn huiswerk gedaan alvorens de tocht naar Londen te ondernemen. “Tottenham Hotspur voetballen anders (dan Duitse teams, red.), het is een groot stadion en een grote wedstrijd. We kijken er naar uit”, zegt Nagelsmann enthousiast.

“Tottenham is van wereldklaase”

De Duitse coach verwacht woensdagavond een gelijkwaardige strijd. “Tottenham is een tegenstander die van wereldklasse is, zelfs nu ze een paar geblesseerde spelers hebben. Maar we lijken wel op elkaar”, zegt Nagelsmann die weet dat Tottenham het zonder sterspits Harry Kane en middenvelder Moussa Sissoko moet gaan doen.  Toch waarschuwt Nagelsmann zijn spelers voor de overige topspelers die hey team van Mourinho herbergt “Het hangt veel af van slimheid in dit spel, in de manier waarop je daar binnenkomt in dit grote, lawaaierige stadion. Hoeveel van onze kracht kunnen wij woensdag laten zien.”

Statistieken

Tottenham Hotspur kwam de groepsfase goed door. De ploeg van Mourinho was ingedeeld met Rode Ster Bergrado, Olympiakos en Bayern München. Tegen de Duitse topploeg hadden The Spurs het niet gemakkelijk. Thuis werd Tottenham met 2-7 aan de kant gezet. In München werd er ook al niet gewonnen (3-1) van de Duitse formatie.

RB Leipzig trof in de groepsfase van de Champions League Zenit Sint-Petersburg, Benfica en Olympique Lyon aan. Alleen thuis bij de Franse ploeg verloor Leipzig (2-0). Voor de rest werden alle matches in zeges omgezet.

Head 2 Head

Voor Tottenham is dit de eerste keer dat het RB Leipzig thuis ontvangt. Sterker nog, de teams hebben nog nooit tegenover elkaar gestaan op het veld. Uit de vorige onderlinge resultaten kunnen wij dus niets aflezen.

Huidige vorm Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur won voorbije weekend van Aston Villa (2-3) in de Premier League. De nummer vijf ging op verplaatsing bij Aston Villa dat zeventiende staat. Onze landgenoot Toby Alderweireld maakte in de negende minuut een eigen doelpunt waardoor zijn ploeg meteen al achter kwam te staan. In de 27ste minuut maakte de Belg dat weer goed door nog een treffer. Het vertrouwen kunnen The Spurs echter wel uit hun lange reeks ongeslagen wedstrijden halen. Dit jaar is de ploeg Mourinho in nog maar twee van de tien gespeelde matches verslagen.

Huidige vorm RB Leipzig

RB Leipzig heeft na vier niet gewonnen wedstrijden nu eindelijk de volle buit weer eens binnengehaald. In de Bundesliga werd Werder Bremen met 3-0 overmeesterd. De ploeg van Nagelsmann was tot voor kort nog heer in meester van de Duitse competitie, maar moest enkele weken geleden de eerste plek afstaan aan Bayern München. Leipzig staat nu tweede en versloeg voorbije weekend de nummer zeventien. Of dat genoeg vertrouwen geeft voor de wedstrijd op verplaatsing moet woensdag nog blijken.

Lappenmand

Bij Tottenham zal speler Harry Kane woensdagavond node gemist worden. De spits van The Spurs kampt sinds begin dit jaar met een gescheurde dijbeenspier. Ook Moussa Sissoko is in diezelfde tijd in de lappenmand beland. De 30jarige middenvelder is geopereerd aan zijn knie en kan tegen Leipzig nog niet spelen. Alderweireld moet oppassen niet geschorst te worden. De Rode Duivel heeft al vier gele kaarten achter zijn naam staan. Dat geldt ook voor Eric Dier en Davinson Sánchez.

Bij RB Leipzig is de lappenmand ook niet leeg. De medische staf van de Duitse ploeg heeft Ibrahima Konaté en Kevin Kampl ( beiden gescheurd spierweefsel) en Willi Orban (arthroscopie) onder de hoede. Middenvelder Kevin Kampl heeft een trainingsachterstand is zal voor woensdag niet wedstrijdfit genoeg zijn om tegen Tottenham aan te mogen treden. Boven het hoofd van verdediger Marcel Halstenberg dreigt een schorsing.

Prognose

Onze prognose is dat The Spurs thuis zullen zegevieren. De vis zal niet vet zijn voor de Engelse ploeg en daarom is onze wedtip 1-0 voor Tottenham. Mourinho mist in onze ogen een aantal stekhouders waaronder Kane en Leipzig is geen ploeg meer die onderschat kan worden. Uiteraard is dit een indicatie en bent u helemaal vrij om uw eigen voorspelling bij de bookmakers in te vullen.

Quoteringen Tottenham – RB Leipzig

Voor de Belgische wedkantoren zijn de wedstrijden in de Champions League altijd een goede reden om de quoteringen hoog in te schalen. Ook voor de thuismatch van The Spurs worden de odds flink aangedikt. Een overwinning van Tottenham levert u als speler x 2.34 keer de inleg op. Wint Leipzig? Dan wordt uw inleg x 2.80 keer nog net even iets meer waard. Een gelijkspel wordt in het 1X2 spelsysteem met x 3.40 keer uw speelbedrag het hoogst beloond.

De Champions League wedstrijd Tottenham Hotspur – RB Leipzig wordt gespeeld op woensdag 19 februari om 21:00 uur in het Tottenham Hotspur Stadion te Londen. Zet Tottenham in eigen stadion alvast een goede basis voor de terugwedstrijd of is het juist Leipzig die ginds zijn punten pakt? Laat uw voetbalkennis geld waard zijn door de juiste voorspelling achter te laten bij de bookmakers op VoetbalGokken.be!


Reacties

weddens...
18 februari 2020

Met Mourinho aan het roer is Tottenham een pak sterker geworden. ik durf wel in te zetten op een zege van de Spurs.

4 jaar geleden

hazarddd
18 februari 2020

Leipzig gaat er met drie punten vandoor!

4 jaar geleden

tooskla...
20 februari 2020

Knap werk van Leipzig!

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN