Straffe odds Champions League return Atletico Madrid – Manchester City

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
11 april 2022     0 REACTIES

Deze woensdag wordt de return Atletico Madrid en Manchester City in de kwartfinale in de UEFA Champions League gespeeld. Dankzij een goal van Rode Duivel Kevin De Bruyne heeft Manchester City een voorsprong van 0-1 als het woensdag aantreedt in het Wanda Metropolitano Stadion. Voorspel de return bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be! Vergelijk, zet in en win!

Diego Simeone: “We spelen tegen buitengewone tegenstander”

Atletico Madrid-coach Diego Simone maakt zijn ploeg gereed voor de loodzware thuismatch tegen Manchester City. Er moet gewonnen worden anders is het voor dit seizoen gebeurd met de ploeg van Rode Duivel Yannick Carrasco en zijn team. “Het is een slecht resultaat omdat we met 1-0 verloren terwijl we wilden winnen. Het is duidelijk dat we tegen een buitengewone tegenstander speelden. De cijfers spreken voor zich. We zullen in alles beter moeten zijn dan een week geleden”, zegt de Argentijnse coach over de terugmatch.

“Kalm blijven”

De coach van Los Colchoneros  ziet zijn kansen voor de return. “We spelen nu in Madrid en we zullen nog steeds onze wapens gebruiken om ons te kwalificeren. We zullen zien of we de bal iets meer kunnen krijgen, de bal sneller kunnen verplaatsen en meer moeilijkheden voor de tegenstander kunnen creëren. We zullen kalm moeten blijven, nederig en ons moeten inspannen, maar we hebben nog steeds onze kansen in deze confrontatie”, vertelt trainer Simeone.

Josep Guardiola: “We gaan naar Madrid om te winnen”

Manchester City staat voor met 0-1, maar coach Josep Guardiola weet dat het in Madrid een hele andere match kan worden. “Ik bewonder hun consistentie. Atletico Madrid is de afgelopen tijd twee keer kampioen geworden in een competitie met FC Barcelona en Real Madrid en hebben twee keer de finale van de Champions League gehaald. Ze weten hoe ze deze competitie moeten aanpakken. Het zal ongelooflijk zwaar worden, maar we gaan erheen om te proberen de wedstrijd te winnen”, blikt trainer Guardiola vooruit.

“Atletico heeft klassespelers”

Volgens coach Guardiola wordt Atletico Madrid onterecht als een verdedigende ploeg aangewezen. “Ze spelen aanvallender dan mensen willen zien. Trainer Diego Simeone laat zijn ploeg in de opbouw geen risico’s nemen, maar op de helft van de tegenstander is Atlético heel goed. Dat zie je ook wel aan de klasse van de spelers die ze daar hebben lopen. Het is een misvatting als je zegt dat Atlético verdedigend speelt”, zo besluit de coach van The Citizens.

Statistieken

Het duel van deze woensdag gaat bepalend zijn welke ploeg er doorgaat naar de halve eindstrijd van de UEFA Champions League. De laatste vier clubs vangen op 26 april aan met de heenmatches en op 28 mei zal de finale bekampt gaan worden.

Head 2 Head

Voorbije week was het voor Manchester City en Atletico Madrid de eerste keer dat het tegen elkaar speelden. ‘Onze’ eigen Kevin De Bruyne wist het verschil te maken met zijn goal in de zeventigste minuut van de match.

Huidige vorm Atletico Madrid

Na de match in het Etihad Stadion te Manchester speelde Atletico Madrid in La Liga Santander tegen Mallorca. De ploeg van coach Simeone verloor op het Spaanse eiland met 1-0 van de nummer zeventien van de Spaanse competitie. Los Colchoneros staat zelf op de vierde plaat van de tabel.

Huidige vorm Manchester City

Manchester City speelde na de match tegen de bezoekers uit Madrid de kraker tegen Liverpool. De ploegen staan eerste (Manchester City) en tweede (Liverpool) in de Premier League en strijden om de titel. In het Etihad Stadion bleken de teams aan elkaar gewaagd te zijn en het werd een 2-2 gelijkspel.

Lappenmand

Atletico Madrid kan door kwetsuren niet beschikken over spelers Jose Maria Giménez en Hector Herrera. Beiden deden de heenmatch in Manchester ook al niet mee. Rode Duivel Yannick Carrasco is geschorst door een rode kaart en zal de return in Madrid om die reden missen.

Manchester City komt naar Madrid zonder de geblesseerde Ruben Dias en Cole Palmer. Gabriel Jesus is geschorst door een gele kaart.

Prognose

En dan onze prognose. De Belgische wedkantoren voorspellen een zege van Manchester City. Wij verwachten ook dat de ploeg van Rode Duivel De Bruyne gaat winnen in de return van deze kwartfinale en zetten een 1-2 zege in bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling voor de return in Madrid?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor de Champions League.

Quoteringen Atletico Madrid – Manchester City

De quoteringen zijn zeer straf ingedeeld de return van deze kwartfinale. Als Atletico Madrid zegeviert, dan keren de meeste Belgische wedkantoren de hoogste quotering van dit duel uit. Maximaal wordt er x 4.75 keer de inleg teruggeboekt als de Madridlenen winnen en u dit vooraf ook had ingevuld bij een van deze bookmakers.

In het 1X2 spelsysteem staat de quotering bij een gelijkspel op maximaal x 3.65 keer uw speelbedrag ingedeeld.

Winnen The Citizens de return en gaat de Engelse topploeg door naar de laatste vier, dan staat er een pre-odd van gemiddeld x 1.83 keer de inleg voor u paraat.

De return in de kwartfinale van de UEFA Champions League Atletico Madrid – Manchester City wordt gespeeld op woensdag 13 april om 21:00 uur in het Wanda Metropolitano te Madrid. Straffe odds en ferme bookmakersdeals vindt u bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN