Straffe odds Champions League match: Real Madrid – Paris Saint Germain

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
7 maart 2022     0 REACTIES

Deze woensdag staat de terugmatch van de achtste finales in de UEFA Champions League Real Madrid – Paris Saint Germain op het programma. Bij de Belgische wedkantoren worden al vele voorspellingen gedaan, want er zijn straffe odds te scoren voor deze kraker in het Estadio Santiago Bernabéu te Madrid. PSG zegevierde thuis met 1-0 en heeft de beste papieren voor de terugmatch.

Carlo Ancelotti: “We zijn hoopvol voor return PSG”

Onze landgenoten Thibaut Courtois en Eden Hazard verloren met Real Madrid de heenmatch in Parijs met 1-0. Toch is coach Carlo Ancelotti hoopvol en dat komt vooral door het spel van zijn team van voorbije weekeinde. Real Sociedad werd in Madrid met 4-1 verslagen. “Die match geeft ons veel hoop voor woensdag. We hebben in fysiek opzicht enorm veel gegeven, we deden het goed. Als we woensdag zo spelen, hebben we een grote kans om door te gaan”, blikt de coach vooruit.

“Heel Madrid gelooft erin!”

De Madridlenen kunnen woensdag rekenen op veel steun van vele Real Madrid-supporters en dat doet coach Ancelotti goed. “We speelden met de intensiteit die we tegen PSG ook nodig hebben. De supporters houden van deze manier van voetballen en we hebben de fans woensdag ook hard nodig; hun steun is onmisbaar. Heel Madrid gelooft erin dat we kunnen winnen van PSG”, aldus de oefenmeester van Los Blancos.

Mauricio Pochettino: “We denken maar aan Real Madrid”

Real Madrid won voorbije weekeinde, maar dat gebeurde niet bij Paris Saint Germain. In de Franse Lique1 verloor PSG met 1-0 van OSC Nice, maar paniekeren doet coach Mauricio Pochettino niet. “We wisten dat we gefocust moesten zijn, maar de wedstrijd van woensdag tegen Real Madrid is het enige waar we nu aan denken. We moeten niet op zoek naar excuses, maar het is duidelijk dat het een verklaringsfactor is”, licht de coach van PSG toe.

“Onze beste match”

Coach Pochettino verwacht dat de 0-1 voorsprong die zijn ploeg heeft geboekt in Madrid goed te verdedigen is. “Woensdag wordt het een andere match, een andere tegenstander, een andere competitie. Ik twijfel er niet aan dat we de wedstrijd zullen spelen die we moeten spelen: onze beste match”, aldus de gemotiveerde coach van Paris St. Germain.

Statistieken

Er is nog niets beslist en alles is nog mogelijk in deze return. In Parijs wist Kylian Mbappé te scoren voor PSG. Is die voorsprong genoeg in Madrid? De winnaar stroomt door naar de kwartfinales die op 5 april zullen aanvangen.

Head 2 Head

Real Madrid en Paris Saint Germain speelden in 2019 in de groepsfase tegen elkander waar ook Club Brugge onderdeel van uitmaakte. PSG werd toen eerste in de poule en versloeg de ploeg uit Madrid thuis met 3-0. In de Spaanse hoofdstad werd het vervolgens met een 2-2 gelijkspel.

Huidige vorm Real Madrid

Real Madrid wist midden februari niet te zegevieren bij PSG, maar laat in La Liga Santander weinig punten liggen. De ploeg van coach Ancelotti staat eerste op de tabel van de Spaanse competitie en heeft acht punten voorsprong op de nummer twee Sevilla. Wel werd Los Blancos voorbije maand in de kwartfinale van de Spaanse beker verslagen door Athletic Bilbao met 1-0.

Huidige vorm Paris St. Germain

In de Franse competitie is ook PSG koploper. De ploeg van coach Pochettino heeft dertien punten voorsprong op de nummer twee OGC Nice. Voorbije weekeinde verloor PSG van de nummer twee met 1-0. Ook de achtste finales van de Coupe de France ging verloren met 0-1 van de ploeg uit Nice.

Lappenmand

Real Madrid kan woensdag niet rekenen op de diensten van linksback Ferland Mendy en middenvelder Casemiro. Beiden zijn geschorst. Coach Ancelotti hoopt dat Toni Kroos na een hamstringblessure wel weer kan aansluiten bij zijn ploeg.

De PSG-spelers Achraf Hakimi, Sergio Ramos, Ander Herrera en Leandro Paredes reizen door diverse kwetsuren niet mee naar de Spaanse hoofdstad.

Prognose

En dan onze prognose. De Belgische wedkantoren zijn voorzichtig met het voorspellen van de return Real Madrid – Paris St. Germain en schalen de quoteringen gelijkwaardig in. Wij houden wel van een uitdaging en zetten in op een gelijkspel 2-2 in Madrid. Wat is uw voorspelling voor de wedstrijd in de Spaanse hoofdstad?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor deze return in de Champions League.

Quoteringen Real Madrid – Paris St. Germain

De Belgische wedkantoren hebben de hoogste quoteringen van deze match bij een gelijkspel genoteerd. U kunt maximale odd x 3.75 keer uw speelbedrag verdienen bij een correcte voorspelling op een gelijkspel.

Een overwinning van Paris Saint Germain nog iets hoger ingedeeld dan een zege van Real Madrid. Mocht de ploeg uit Parijs zegevieren en dus doorstoten naar de laatste acht, dan kunt u maximaal x 2.62 keer uw inleg verdienen bij de bookmakers.

Een overwinning van Real Madrid in het 1X2 spelsysteem is goed voor een straffe quotering van maximaal x 2.50 keer uw gekozen wedbedrag.

De return van de achtste Champions League finale Real Madrid – Paris Saint Germain wordt gespeeld op woensdag 9 maart om 21:00 uur in Estadio Santiago Bernabéu te Madrid. Gaat u voor straffe odds en de beste deals bij de bookmakers? U vindt ze via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN