Straffe odds Champions League match Bayer Leverkusen – Club Brugge

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
1 november 2022     0 REACTIES

In Groep B van de UEFA Champions League moet Club Brugge de laatste match in de poule winnen wil het groepswinnaar worden. Deze dinsdag staat de match op verplaatsing bij Bayer ’04 Leverkusen op het programma. De match wordt gespeeld in de BayArena. Zegeviert Club Brugge en wordt u de primus? Vergelijk, zet in en win bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!

Xabi Alonso: “Club Brugge staat om één of andere reden eerste”

Bij Bayer ’04 Leverkusen nam Xabi Alonso een paar weken terug het stokje over van trainer de ontslagen trainer Gerardo Seoane. De nieuwbakkencoach van Leverkusen kan de Duitse ploeg nog in de Europa League krijgen als het dinsdag wint van Club Brugge. “Ik zou graag de poulefase winnen, maar als Brugge eerste is, is dat om de een of andere reden. Het wordt niet gemakkelijk om van ze te winnen”, zegt de nieuwe trainer van Bayer Leverkusen.

“We hebben tijd nodig”

De coach heeft weinig tijd om de zaken op de rit te krijgen bij de ploeg uit Leverkusen. De match tegen Club Brugge komt al snel. “We hebben tijd nodig, maar het gaat erom dat er vertrouwen is binnen het team. Als het hoofd fris is, zullen de benen dat ook zijn en dan kun je ver komen”, verzekert coach Alonso.

Carl Hoefkens: “Goede leerstof voor match Bayer ’04 Leverkusen”

Club Brugge gooit hoge ogen in Groep B van de Champions League, maar verloor voorbije week van FC Porto met 0-4 op Jan Breydel. Een goed leerproces vindt Club Brugge-coach Carl Hoefkens voor de komende matches. “Voor veel spelers was dit een goeie les. Ook als ploeg hebben we recht op een mindere prestatie, dat kan gebeuren. Wat nu telt is hoe wij als groep zullen reageren”, legt de coach uit.

“We willen winnen van Leverkusen”

Blauw-zwart heeft de kwalificatie voor de achtste finales al binnen, maar wil groepswinst voor een zo  gunstig mogelijke loting. “We gaan die laatste match aanvatten zoals we elke wedstrijd aanvatten. We willen winnen en ons voetbal brengen. Elke wedstrijd is voor de spelers een kans om zich te tonen en voor ons als ploeg een kans om te bewijzen waar wij staan”, besluit Hoefkens.

Statistieken

In Groep B staat Club Brugge met tien punten op de eerste plek. De Bruggenaren worden gevolgd door FC Porto dat negen punten heeft en ook nog groepswinnaar kan worden. Atletico Madrid is de derde ploeg in de poule en heeft vijf punten. Bayer 04 Leverkusen staat vierde met vier punten, maar kan de derde plek nog veroveren van de Madridlenen.

Head 2 Head

Club Brugge en Bayer Leverkusen speelden op 7 september tegen elkander op Jan Breydel. De ploeg van coach Hoefkens zegevierde met 1-0 dankzij een treffer van Abakar Sylla.

Huidige vorm Bayer 04 Leverkusen

Met de nieuwe coach aan het roer speelde Bayer Leverkusen voorbije week tegen Atletico Madrid. De ploeg van coach Alonso wist in het Metropolitano Stadion knap een 2-2 gelijkspel uit het vuur te slepen. Moussa Diaby en Callum Hudson-Odoi scoorden voor Werkself. Bij Atletico was Rode Duivel Yannick Carrasco één van de trefzekere.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge won drie van de vijf matches in Groep B, eenmaal werd het een gelijkspel en eenmaal werd er verloren. FC Porto bleek voorbije week een maatje te groot te zijn voor Club Brugge. Op Jan Breydel overmeesterden de Portugese ploeg De Bruggenaren met 0-4.

Lappenmand

Bij Bayer Leverkusen zijn er een viertal middenvelder geblesseerd: Charles Aranguiz, Karim Bellarabi, Kerem Demirbay en Exequiel Palacios spelen niet mee tegen Club Brugge. Ook aanvaller Sardar Azmoun is er door een kwetsuur niet bij.

Club Brugge treedt aan zonder Mata Clinton en Mats Rits. Het tweetal van Blauw-zwart verblijft door blessureleed in de lappenmand.

Prognose

En dan onze prognose voor de match Bayer ’04 Leverkusen – Club Brugge. De Belgische wedkantoren wijzen de Duitse ploeg aan als favoriet voor dit duel. Wij verwachten dat het een gelijkspel wordt in Leverkusen en zetten bij de online bookmakers in op een 1-1 puntendeling. Wat is uw voorspelling?

Quoteringen Bayer 04 Leverkusen – Club Brugge

De Belgische wedkantoren hebben de hoogste pre-odds bij dit duel genoteerd bij een zege van Club Brugge. Als u voorspelt dat de Bruggenaren victorie gaan kraaien in Leverkusen, dan kunt u tot maximaal 4.75 keer uw speelbedrag mee scoren.

De pre-odds bij een gelijkspel zijn ook al heel straf ingedeeld. In het 1X2 spelsysteem kunt u tot maximaal 4.35 keer de inleg verdienen bij een correcte voorspelling op een puntendeling.

Wint Bayer Leverkusen? Dan keren de bookmakers op VoetbalGokken.be tot maximaal 1.67 keer het speelbedrag uit aan voetbalgokkers die dit vooraf hadden ingevuld op het wedstrijdformulier.

De UEFA Champions League match Bayer ’04 Leverkusen – Club Brugge wordt gespeeld op dinsdag 1 november om 18:45 uur in de BayArena te Leverkusen. Vergelijk de bookmakers, zet in en win straffe odds via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN