Straffe odds Champions League match: Atletico Madrid – Manchester United

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
21 februari 2022     0 REACTIES

Deze woensdag wordt in de UEFA Champions League een echte kraker gespeeld: Atletico Madrid – Manchester United. Deze match had niet misstaan in een finale. De ploegen treffen elkander echter al in de achtste finales en dus zal er eentje moeten sneuvelen. Voorspel Atletico Madrid – Manchester United via VoetbalGokken.be en maak ferme bookmakersdeals!

Diego Simeone: “Manchester United heeft gevaarlijk wapens”

Atletico Madrid coach Diego Simeone gaf nadat Manchester United geloot werd direct aan dat zijn ploeg een ijzersterke tegenstander treft in de achtste finales van de Champions League. “In de knock-outfase van de Champions League speel je altijd tegen sterke ploegen. In dit geval treffen Manchester United, een hele sterk formatie die met Cristiano Ronaldo over een zeer gevaarlijk wapen beschikken”, zegt de coach van onze landgenoot Yannick Carrasco.

“Alles geven”

De coach van Atletico Madrid had liever een wat makkelijke tegenstander geloot, maar weet ook doorstromen naar de kwartfinales heel belangrijk is voor zijn ploeg. “De Champions League is heel belangrijk van Atletico Madrid. We hebben geen invloed op de loting, maar dit toernooi is heel speciaal voor ons. We zullen dus alles geven om de volgende stap te zetten en dat is de kwartfinale halen. Om dat te bereiken zullen we Manchester United moeten verslaan. Zo simpel is het.”

Ralf Rangnick: “Focus op Atletico Madrid”

Ook Manchester United coach Ralf Rangnick vindt de loting erg zwaar. De coach van United weet dat woensdag een sterke tegenstander verslagen moet worden. “We focussen ons alleen op de volgende wedstrijd. We hebben we een belangrijke match te spelen bij Atletico Madrid”, zo vertelt coach Rangnick.

“Winnende houding”

De ploeg uit Manchester zegevierde voorbije weekeinde met 2-4 van Leeds United FC en die wedstrijd was volgens de coach een goed voorbeeld van hoe hij zijn team woensdag ook wil zien. “Dit is het soort houding dat we moeten laten zien als we dit seizoen succesvol willen zijn, zowel in de Premier League als Champions League. Niet alleen het resultaat, maar ook de manier waarop we het hebben bereikt, met een winnende houding is belangrijk met het oog op deze woensdag als we Atletico bekampen”, zo besluit de coach van Manchester United.

Statistieken

Woensdag treffen Atletico Madrid en Manchester United elkander in Madrid en op 15 maart volgt de terugmatch in Manchester. De ploeg die de beste resultaten behaalde uit beide matches gaat door naar de kwartfinales die op 5 april aanvangen.

Head 2 Head

Atletico Madrid en Manchester United hebben nog nooit eerder tegen elkander gespeeld in een Europees voetbaltoernooi. Er wordt woensdag dus een nieuw hoofdstuk geschreven in beider clubhistories.

Huidige vorm Atletico Madrid

In Groep B van de Champions League werd Atletico Madrid tweede met Liverpool boven zich. Het Portugese FC Porto was de laatste ploeg waar Los Colchoneros tegen speelde. Het team van Rode Duivel Carrasco won die match met 1-3. Voorbije zaterdag zegevierden de Madridlenen in La Liga Santander met 0-3 van Osasuna. Atletico Madrid staat vijfde in de Spaanse competitie.

Huidige vorm Manchester United

In Groep F van de Champions League werd Manchester United groepswinnaar. De ploeg van coach Rangnick speelde de laatste match in de poule tegen BSC Young Boys. United wist op Olf Trafford maar nipt een punt uit de match te slepen. Het werd met 1-1 een gelijkspel tegen de ploeg uit Zwitserland.

Voorbije zondag zegevierde The Red Devils met 2-4 van Leeds United. De ploeg uit Manchester staat vierde in de Engelse Premier League.

Lappenmand

Atletico Madrid kan woensdag niet beschikken over Daniel Wass (knieblessure) en Matheus Cunha (enkelblessure). Of Antoine Griezmann woensdag speelt is nog te bezien. De Fransman herstelt van een spierblessure, maar zat voorbije weekeinde wel op de spelersbank in de match tegen Osasuna. Yannick Carrasco is geschorst en zal niet meedoen.

Manchester United moet Tom Heaton en Edinson Cavani (beiden liesblessure) achterlaten in op Old Trafford.

Prognose

En dan onze prognose. De Belgische wedkantoren wijzen geen favoriet aan voor deze match. Wij houden wel van een uitdaging en spelen dan ook op zege van Atletico Madrid 3-1 en wie weet zit daar wel een doelpunt van Rode Duivel Carrasco bij.

Wat is uw voorspelling voor de match Atletico Madrid – Manchester United? Check onderstaand odds overzicht en kijk of er een mooie deal voor u tussen zit.

Quoteringen Atletico Madrid – Manchester United

In het 1X2 spelsysteem van de Belgische wedkantoren kunt u de hoogste odd scoren wordt als het deze woensdag een draw wordt in de Spaanse hoofdstad. U kunt dan maximaal x 3.25 keer uw speelbedrag scoren.

De bookmakers keren nog een straffe pre-odd uit als Manchester United woensdag zegeviert. De bookies hebben een odd met een waarde van x 3.10 keer uw speelbedrag ingedeeld als United victorie kraait in Madrid.

Weet Atletico voor eigen publiek op voorsprong te komen en te winnen van de Engelse topploeg? Dan bent u nog altijd spekkoper, want de bookmakers keren x 2.37 keer het speelbedrag uit aan alle voetbalgokkers die dit voorspeld hadden.

De heenmatch van de achtste finales Atletico Madrid – Manchester United in de UEFA Champions League wordt gespeeld op woensdag 23 februari om 21:00 uur in Stadion Wanda Metropolitano te Madrid. Denkt u de match juist te kunnen voorspellen? Speel dan mee via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN