Straffe odds Champions League kwartfinale: Liverpool FC – Benfica SL

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
11 april 2022     0 REACTIES

Deze woensdag staat in Liverpool de return van de kwartfinale van de UEFA Champions League Liverpool – Benfica gepland. Het Anfield Stadion is het decor van de terugmatch waarin Liverpool een voorsprong van 1-3 verdedigd. Kan de Portugese ploeg dit nog rechtzetten of zijn de kaarten geschud? Bij VoetbalGokken.be vindt u de beste Belgische wedkantoren met straffe odds. Vergelijk ze zelf, zet in en win!

Jurgen Klopp: “We zijn pas halverwege dit tweeluik”

Voorbije week boekte Liverpool FC een prima resultaat om het deze woensdag in eigen huis af te kunnen gaan maken. Maar Liverpool-coach Jurgen Klopp loopt nog niet te hard van stapel als Benfica woensdag op het veld zal staan. “We zijn pas halverwege. We zijn nu meer te weten gekomen over onze tegenstander, maar ze zullen er woensdag weer vol voor gaan”, zegt de trainer van onze landgenoot Divock Origi.

“Benfica heeft gevochten”

Coach Klopp heeft in de voorbije ronden gezien hoe sterk Benfica kan zijn. “Ze wonnen in de vorige ronde ook bij Ajax en haalden in de groepsfase alle resultaten die ze nodig hadden. We blijven op onze hoede. Het was heel moeilijk om in Portugal te winnen. Benfica heeft gevochten voor wat het waard was. We hadden in de laatste minuut nog 1-4 kunnen maken, maar dat mocht helaas niet zo zijn”, zegt de Duitse oefenmeester.

Nelson Verissimo: “We hebben evenveel kansen”

Benfica SL kwam in de voorbije speelronde niet voorbij Ajax in de heenmatch (2-2), maar wist dat in de return recht te zetten door in Amsterdam te winnen met 0-1. Benfica-coach Nelson Verissimo heeft hoop dat het geluk ook aan hun zijde is in Liverpool. “We denken in deze kwartfinale evenveel kans te maken als Liverpool. De kansenverhouding vooraf is fiftyfifty”, zegt de coach van Benfica in zijn persconferentie.

“We verwachten een zware wedstrijd”

Coach Verissimo weet dat ook met zijn logica het lastig wordt om de halve finales te bereiken. “Natuurlijk weten we dat Liverpool veel kwaliteiten in het team heeft. Ze staan tweede in de sterkste competitie ter wereld. We verwachten dus een zware wedstrijd, maar als we spelen zoals in de uitwedstrijd bij Ajax denken we dat we Liverpool in eigen stadion dwars kunnen zitten”, besluit de coach van onze landgenoot Jan Vertonghen.

Statistieken

Liverpool staat al met een been in de halve finale van de Champions League. Met het resultaat (1-3) in de heenmatch heeft de ploeg van coach Klopp een stevige basis neergezet voor de return. Aan een gelijkspel hebben The Reds woensdag al genoeg. Benfica moet nu al sowieso twee goals meer maken dan Liverpool, maar in voetbal is op zeker alles nog mogelijk.

Head 2 Head

Liverpool en tegen Benfica speelden al vaker tegen elkaar in een Europees toernooi. Zo troffen de teams elkander in 2010 in de UEFA Europa League. Ook dit betrof de kwartfinale en Liverpool was toen thuis met 4-1 te sterk voor de bezoekers uit Lissabon. In het jaar 2006 speelden de teams tegen elkander in de achtste finales van de Champions League. The Reds toen de thuismatch met 0-2 van de ploeg uit Portugal.

Huidige vorm Liverpool

Nadat Liverpool in Estádio da Luz had gewonnen van Benfica speelde de ploeg van Rode Duivel Origi de kraker tegen Manchester City. In speelronde 32 van de Premier League werd een 2-2 gelijkspel in Manchester. Liverpool staat op de tweede plaats en The Citizens staan op de eerste plaats van de Engelse competitie.

Huidige vorm SL Benfica

Na de verloren thuismatch tegen Liverpool speelde Benfica tegen Belenenses. In de Portugese competitie won de ploeg van onze landgenoot Vertonghen met 3-1 van de ploeg dat op de laatste plaats van de Liga Portugal staat. Benfica staat zelf op de derde plaats, maar het zijn Sporting CP en FC Porto die dit seizoen nog om de titel strijden.

Lappenmand

Liverpool heeft op het moment van schrijven geen spelers in de lappenmand bivakkeren. Coach Klopp heeft al zijn spelers beschikbaar. Ook zijn er geen spelers die geschorst zijn voor de return in eigen huis.

Benfica-coach Verissimo laat verdediger Lucas Verissimo (inderdaad dezelfde achternaam) en aanvaller Rodrigo Pinho achter in Lissabon. Beide spelers zijn geblesseerd.

Prognose

En dan onze prognose. De Belgische wedkantoren voorspellen een zege van Liverpool. Ook wij verwachten ook dat de ploeg van Origi gaat zegevieren in de return van deze kwartfinale en zetten een 3-1 zege in bij de online wedkantoren. Wat is uw voorspelling voor deze return in het Anfield Stadion?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor de UEFA Champions League kwartfinales return.

Quoteringen Liverpool – Benfica

In het 1X2 spelsysteem van de Belgische wedkantoren staan heel wat straffe quoteringen ingedeeld. De hoogste odds vindt u bij een zege van Benfica. Zo staat er een quotering van maximaal x 9.00 keer de inleg voor u gereedstaan als Benfica weet te winnen in het Engelse Liverpool.

Ook bij een gelijkspel staan straffe odds ingedeeld. De wedkantoren op VoetbalGokken.be zijn bereid u maximaal x 6.10 keer de inleg uit te betalen als er woensdag geen winnaar komt.

Gaan The Reds volgens u zegevieren voor eigen publiek? Dan kan u dat bij de betere bookmakers een gemiddelde pre-odd van maximum x 1.29 keer uw inleg opleveren.

De return in de kwartfinales van de UEFA Champions League Liverpool FC – SL Benfica wordt gespeeld op woensdag 13 april om 21:00 uur in het Anfield Stadion te Liverpool. Verwacht u een klinkende zege van The Reds of gaat Benfica victorie kraaien op Anfield? Voorspel de primus en win via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN