Straffe odds Champions League finale Liverpool – Real Madrid

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
24 mei 2022     0 REACTIES

Deze zaterdag treffen Liverpool en Real Madrid elkander in Stade de France te Parijs voor de finale van de UEFA Champions League. Bij beide teams spelen landgenoten van ons, maar welke Belg gaat zaterdag echt aan het feest? Wedt u op Liverpool of op de koning van de Champions League, Real Madrid? Bij VoetbalGokken.be vindt u de Belgische wedkantoren die straffe odds uitkeren bij de Champions League finale 2021-2022!

Jurgen Klopp: “Real Madrid is ongelofelijk ervaren”

Liverpool FC kwam voorbije zondag nog in actie de Premier League. De ploeg van coach Jurgen Klopp moet zich snel herstellen voor de Champions League finale tegen Real Madrid. Liverpool-trainer Jurgen Klopp: “We hebben vijf dagen om ons voor te bereiden en we treffen een ongelooflijk ervaren ploeg, maar dat is oké. We willen ons graag meten met Real Madrid en zijn er zaterdag klaar voor om die confrontatie aan te gaan”, vertelt de coach van onze landgenoot Divock Origi.

“We gaan er heen om te winnen”

Voorbije weekeinde pakte Manchester City de titel en dus gaat de focus van Liverpool naar het winnen van de Champions League. “Door het mislopen van de landstitel zijn we er nog meer op gebrand om de Champions League te winnen. Als je naar een finale gaat, dan ga je met het idee die ook te willen winnen en dat is waar we deze week aan zullen werken. Het wordt een geweldige avond!”, voorspelt coach Klopp.

Carlo Ancelotti: “Liverpool is een geweldig team”

Voor de ervaren Real Madrid-coach Carlo Ancelotti is Liverpool geen onbekende. “Ik ben heel blij om opnieuw een finale te spelen, tegen een geweldig team als Liverpool. Ik heb in 1984 een finale tegen Liverpool gespeeld als speler. En in 2005 en 2007 als trainer, nu wacht een vierde keer. Ik heb twee jaar in Liverpool gewoond en de wedstrijd zal als een derby voelen voor mij, want ik ben nog steeds een Evertonian”, blikt de coach terug in zijn lange carrière.

“We zijn gefocust”

Rode Duivels Thibaut Courtois en Eden Hazard pakten twee weken terug al de titel met Real Madrid, maar trainer Ancelotti denkt dat er nog wat meer in kan zitten voor zijn team. “We zijn het gewend om dit soort wedstrijden te spelen en we laten ons niet afleiden door de buitenwereld. De sfeer in de ploeg is goed en we zijn gefocust”, aldus de Italiaanse coach.

Statistieken

Liverpool speelde in de halve finale tegen Villarreal. De ploeg van coach Klopp zegevierde op Anfield Road met 2-0 en in het Spaanse Villarreal met 2-3. In de kwartfinale werd het Portugese Benfica verslagen en in de achtste finales moest Inter Milan eraan geloven.

Real Madrid speelde in de halve finale tegen Manchester City. Los Blancos verloor in Manchester met 4-3, maar herpakte zich in Madrid: 3-1. In de kwartfinales werd Chelsea geklopt en ook Paris Saint Germain was in de achtste finales niet sterk genoeg voor het sterrenteam van coach Ancelotti.

Head 2 Head

Liverpool en Real Madrid troffen elkander vorig seizoen in de kwartfinales van de Champions League tegen. Real zegevierde toen met 3-1 in de hoofdstad van Spanje. In Liverpool werd het een 0-0 gelijkspel waardoor Real Madrid doorging naar de halve finale. In 2018 speelden de teams ook de eindstrijd tegen elkander. In het NSC Olimpiyskiy Stadium te Kiev wist Real met 3-1 The Reds te verslaan.

Huidige vorm Liverpool

De ploeg van Rode Duivel Origi speelde tot voorbije zondag nog om de titel. De match tegen Wolverhampton Wanderers werd gewonnen met 3-1, maar dat was niet genoeg om Manchester City van de titel te houden. The Cityzens wonnen het match met 3-2 van Aston Villa, waardoor niet Origi maar Kevin De Bruyne mocht vieren.

Liverpool heeft al geruime tijd niet meer verloren. De laatste keer dat dat nog gebeurde was de Champions League match op 8 maart tegen Inter Milan: 0-1.

Huidige vorm Real Madrid

Real Madrid werd twee weken terug kampioen van Spanje en voor de laatste competitiematches was de druk volledig van de ketel. Tegen Real Betis en Cadiz werden de laatste punten van het seizoen gedeeld. De laatste keer dat Real verloor was op 8 mei. De stadsderby tegen Atletico Madrid ging met 1-0 verloren voor het team van coach Ancelotti.

Lappenmand

Liverpool-coach Klopp moet de finale waarschijnlijk spelen zonder Joe Gomez en Fabinho. Het tweetal herstelt van blessures.

Real Madrid hoopt dat David Alaba op tijd hersteld zal ziDe verdediger kampt met een spierblessure.

Prognose

En dan onze prognose voor de finale van de Champions League. De Belgische wedkantoren voorspellen dat het Liverpool met Divock Origi wint, maar wij gaan voor een zege van Rode Duivels Courtois en Hazard met Real Madrid en zetten een 1-2 overwinning van Real Madrid in bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling voor de finale in Parijs?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor deze speciale eindstrijd in de Champions League.

Quoteringen Liverpool – Real Madrid

De Belgische wedkantoren keren straffe pre-odds uit voor de finale van de Champions League. De hoogste quoteringen worden gehanteerd bij een gelijkspel. De bookmakers keren dan tot maximaal x 3.75 keer het speelbedrag aan u uit.

Een overwinning van Real Madrid staat in het 1X2 spelsysteem op een maximum van x 3.50 keer uw speelbedrag.

Pakt Liverpool de beker met de grote oren? Dan kunt u rekenen op een maximum pre-odds van x 2.00 keer uw speelbedrag.

De finale van de UEFA Champions League Liverpool FC – Real Madrid wordt gespeeld op zaterdag 28 mei om 21:00 uur in Stade de France te Parijs. Vergelijk de odds, zet in en win bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN