Straffe odds bij UEFA Champions League match Juventus – Villarreal

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
14 maart 2022     0 REACTIES

In de UEFA Champions League wordt deze woensdag de terugmatch Juventus FC – Villarreal CF bekampt. Decor voor deze fraaie match is het AFAS Stadion te Turijn. De heenmatch werd een 1-1 gelijkspel. Wie geraakt er voorbij deze achtste finales en grijpt een ticket voor de kwartfinales? Vergelijk, zet in en win hoge odds via de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!

Massimiliano Allegri: “50 procent kans om door te gaan”

Juventus-coach Massimiliano Allegri wist in de heenmatch de Spaanse ploeg niet uit te geschakeld en dus moet er woensdag nog flink aan de weg getimmerd worden in Turijn. In de heenwedstrijd werd het met 1-1 een gelijkspel dus alles is nog mogelijk weet Allegri. “We moeten winnen, maar we halen echt niet zomaar even de kwartfinales. We hebben 50 procent kans om door te gaan. Villarreal is op zijn best tegen topploegen”, zegt coach Allegri in zijn persconferentie.

”Geduld hebben”

De coach van Juve voorspelt geen match met veel goals. “Villarreal is een goede ploeg, niet eentje waar je met 3-0 van zult winnen. We moeten woensdag heel goed spelen. Een Juventus-team dat lelijk is en wint, is beter dan een Juventus-team dat mooi is en verliest. Het wordt een als een finale, dat is duidelijk. We moeten geduld hebben, maar we kennen nu het team waar we tegen spelen”, aldus coach Allegri.

Unai Emery: “Het wordt een fysieke strijd tegen Juventus”

Ook Villarreal-coach Unai Emery is er nog niet zeker van dat de ticket voor de kwartfinales binnen is. “Ik verwacht een fysieke match, met veel moeilijkheden en kansen. Ook verwacht ik dat wij met een ijzeren mentaliteit aantreden en de wil om deze ronde door te komen. Ik zie het als een enorme uitdaging waarbij we het beste van onszelf moeten geven. We maken kans, maar we moeten het gedurende de ganse match goed doen om verder te geraken”, zo stelt de coach van Villarreal vast.

“Reageren op Juventus”

De match in Turijn wordt voor de ploeg van coach Emery terug een uitdaging. “Het is een team dat je niet toestaat om een spel van combinaties te maken en je dwingt om je toevlucht te nemen tot andere methoden om dichter bij hun doel te komen. We bereiden de match tegen Juventus tot in het kleinste detail voor, omdat we in staat moeten zijn om te reageren op hun spel, tactieken en aanvallen.”

Statistieken

Eind februari werd de heenmatch in Estadio de la Ceramica te Villareal met 1-1 een gelijkspel. Door een treffer van Dušan Vlahović in de eerste minuut van de match kwam De Oude Dame al snel op voorsprong. De Spaanse ploeg maakte dat in de 66ste minuut weer goed door een goal van Dani Parejo.

Head 2 Head

Villarreal en Juventus speelden in het verleden weinig matches tegen elkander. In 2009 werd er een oefenduel gespeeld die Villarreal met 1-4 wist te winnen in Turijn.

Huidige vorm Juventus

De ploeg van coach Allegri kwam voorbije zaterdag in de Italiaanse Serie A uit tegen Sampdoria. Juventus zegevierde met 1-3 in Genua. Juve staat op de vierde plek in de Italiaanse competitie, maar doet niet direct mee in de titelstrijd. De laatste keer dat Juventus een match verloor was op 12 januari tegen Inter Milan. In Milaan zegevierde Internazionale met 2-1.

Huidige vorm Villarreal

Voorbije zaterdag kwam ook Villarreal uit in de Spaanse competitie. De ploeg van coach Emery won in eigen huis tegen Celta de Vigo met 1-0 en staat zevende in La Liga Santander. De laatste match die de Spaanse suptopper verloor, was begin deze maand. Osasuna wist toen met een 1-0 zege de punten in eigen huis te houden.

Lappenmand

Juventus moet enkele spelers missen door blessureleed. Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Weston McKennie, Denis Zakaria, Federico Chiesa, Paulo Dybala en Jorge Kaio zijn woensdag niet inzetbaar.

Villarreal kan niet rekenen op Juan Foyth, Alberto Moreno, Ruben Pena, Paco Alcacer en Gerard Moreno. De spelers blijven door kwetsuren achter in het Spaanse Villarreal.

Prognose

En dan onze prognose. De bookmakers voorspellen een zege voor Juventus. Wij voorspellen ook een zege van Juventus en vullen een 3-2 overwinning van Juve in bij de bookmakers. Wat is uw voorspelling voor de match in Turijn?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor deze return in de Champions League.

Quoteringen Juventus – Villarreal

De Belgische wedkantoren keren de hoogste pre-odds uit als Villarreal deze match naar zich toetrekt en een ticket voor de kwartfinales verovert in Turijn. Er staat een maximale quotering van x 4.20 keer de inleg voor u gereed als de Spaanse ploeg komt zegevieren.

In het 1X2 spelsysteem wordt de pre-odd bij een gelijkspel op maximaal x 3.40 keer de inleg ingedeeld. Dit zou wel betekenen dat de ploegen langer moeten spelen om een winnaar te krijgen, maar u bent alvast spekkoper met uw weddenschap bij de bookmakers.

Wint Juventus? Dan kunt u bij de online bookmakers een maximale pre-odd van x 1.95 keer uw speelbedrag scoren.

De return van de achtste finales in de Champions League Juventus FC – Villarreal CF wordt gespeeld op woensdag 16 maart om 21:00 uur in het AFAS Stadion te Turijn. Denkt u vooraf te weten welke ploeg zegeviert in deze return? Laat dan uw voorspellingen achter bij de Belgische wedkantoren en scoor straffe bookmakersdeals via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN