Straffe odds bij UEFA Champions League finale Manchester City – Chelsea

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
27 mei 2021     3 REACTIES

De Belgische wedkantoren maken zich deze zaterdag op voor de finale van de UEFA Champions League. Manchester City met Rode Duivel Kevin De Bruyne in de gelederen en Chelsea FC staan tegen over elkaar in het Portugese Estádio do Dragão te Porto. Welke ploeg wint volgens u deze eindstrijd? Voorspel de winnaar via VoetbalGokken.be en scoor de hoogste pre-match odds!

Josep Guardiola: “Iedereen moet klaar zijn voor finale”

Na het veroveren van de titel in Engeland en de EFL Cup beker kan Manchester City deze zaterdag de derde prijs van dit seizoen pakken. Dan moet er wel gewonnen worden van een sterke tegenstander, Chelsea. Manchester City-coach Josep Guardiola. “Iedereen moet er klaar voor zijn, want in een finale kunnen er veel dingen gebeuren”, zegt de coach van The Cityzens.

Chelsea wint de wedstrijd
4.55
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.50
Manchester City wint de wedstrijd
1.83

“We moeten finale winnen”

Met trainer Thomas Tuchel aan het roer is Chelsea een pak sterke geworden vindt Guardiola. “Als ze de bal hebben, is het moeilijk om ze onder controle te houden vanwege hun goede spelers. Ik ben er zeker van dat we ons goed moeten voorbereiden om in de best mogelijke conditie te concurreren tegen Chelsea. We moeten de finale te winnen”, belicht de coach van City zijn volgende doel.

Thomas Tuchel: “Wij kunnen winnen van Manchester City”

Chelsea-trainer Thomas Tuchel heeft al wat ervaring opgebouwd in de Champions League en ziet kansen voor zijn team om de trofee te winnen. “Dat is absoluut mogelijk. Winnen, dat is wat we willen doen in de finale tegen Manchester City”, richt Tuchel zijn pijlen op de finale van zaterdag.

“We hebben City al twee keer verslagen”

Tuchel weet dat Manchester-coach Guardiola zijn sterkste team gaat opstellen, maar de Duitse T1 heeft vertrouwen in zijn team. “We hebben misschien niet precies hetzelfde team als City, maar we zijn wel in de finale geraakt. Ook hebben we City dit seizoen al twee keer verslagen, maar we zijn ons ervan bewust dat in de finale alles opnieuw begint. We hebben een topprestatie nodig”, blikt Tuchel vooruit op de finale in Porto.

Statistieken

Bayern München wist het voorbije seizoen de beker met de grote oren te veroveren door Paris Saint Germain in de finale te verslaan met 1-0. Daarvoor was het Liverpool die de trofee pakte door de winst op Tottenham Hotspur( 2-0). Chelsea deed in seizoen 2011/2012 voor het laatste een poging om winnaar te worden en won toen van Bayern München.

Head 2 Head

Manchester City en Chelsea troffen elkaar deze maand nog in de Premier League. Chelsea won in het Etihad Stadion met 1-2 van The Cityzens. In april dit jaar zegevierde The Blues ook in de halve finale van de FA Cup tegen City. De ploeg van coach Tuchel won met 1-0 en dat was genoeg om deze finale te mogen bekampen. Manchester City speelde op de derde dag van dit jaar voor het laatst op Stamford Bridge en won toen met de overtuigende cijfers van 1-3.

Huidige vorm Manchester City

Manchester City werd al vroeg kampioen in de Premier League en speelde de laatste match van het seizoen tegen Everton. De ploeg van coach Guardiola won thuis met 5-0 waardoor het pak vertrouwen tankte voor deze eindstrijd. Enkele dagen ervoor verloor de ploeg van De Bruyne nog met 3-2 van Brighton. Op verplaatsing bij Newcastle United – in de op twee na laatste speelronde – werd een doelpuntrijke match maar nipt gewonnen: 3-4.

Huidige vorm Chelsea

Chelsea speelde de laatste competitiematch van dit seizoen tegen Aston Villa. Die match werd met 2-1 verloren van de nummer elf in de Premier League. Een kleine twee weken lukten het niet om de FA Cup finale tegen Leicester City te winnen (0-1). De bekerwinnaar uit Leicester kwam drie dagen later op bezoek in Londen voor de op één na laatste speelronde in de Premier League 2020 – 2021. Toen wist het team van coach Tuchel wel aan het langste eind te trekken: 2-1.

Lappenmand

Manchester City-coach Guardiola kan over een fitte selectie beschikken als hij met zijn team naar Porto reist voor de ontmoeting met Chelsea.

Chelsea komt waarschijnlijk zonder speler N’Golo Kante. De middenvelder heeft een blessure opgelopen in de match tegen Aston Villa en is daar zaterdag mogelijk nog niet van hersteld.

Prognose

Manchester City lijkt over de beste papieren te beschikken, maar Chelsea heeft ons dit seizoen wel meer verrast in de Champions League. Wij vullen een gelijkspel in 1-1. Misschien wat gewaagd, maar gezien de waarde van de pre-odds zeker de moeite waard. Onderstaand odds-overzicht – waarvan de odds bij Unibet.be zijn gepakt – geeft u een indicatie van de strafste quoteringen in het 1X2 spelsysteem.

Quoteringen Chelsea – Manchester City

De hoogste quotering voor deze finale van de Champions League staat genoteerd op x 4.55 keer uw inleg en wordt uitgekeerd als Chelsea de beker met de grote oren wint.

Voorspelt je een gelijkspel? Dan kan de beloning oplopen tot x 3.50 keer uw speelbedrag. In het 1X2 spelsysteem van de Belgische wedkantoren staat de quotering bij een zege van Manchester City op x 1.83 keer uw speelbedrag ingedeeld.

De UEFA Champions League finale Manchester City – Chelsea wordt gespeeld op zaterdag 29 mei om 21:00 uur in Estádio do Dragão te Porto. Denkt u dat Kevin De Bruyne met Manchester City de trofee wint of is het Chelsea die met de bloemen zal zwaaien? Uw winnende voorspelling is waardevol bij de Belgische wedkantoren van VoetbalGokken.be!


Reacties

sporza
28 mei 2021

Het zou gaaf zijn als Kevin met Manchester City deze prijs gaat pakken.

3 jaar geleden

hazarddd
28 mei 2021

Chelsea gaat de beker met de grote oren pakken!

3 jaar geleden

kaagent
29 mei 2021

Gespeeld op een gelijkspel 2-2

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN