Straffe Champions League odds: Club Brugge – Benfica

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
13 februari 2023     0 REACTIES

Deze woensdag speelt Club Brugge de achtste finale van de UEFA Champions League tegen Benfica. De Bruggenaren beginnen het tweeluik tegen de Portugese ploeg op Jan Breydel. Komende week volgt de return in Lissabon. Vergelijk de Belgische wedkantoren met elkander op VoetbalGokken.be en speel mee voor straffe odds in deze Champions League wedstrijd van Blauw-zwart.

Scott Parker: “Benfica is heel lastige ploeg”

Club Brugge maakt zich op voor de achtste finales van de Champions League. Woensdagavond speelt de ploeg van coach Scott Parker tegen Benfica dat de jongste tijd in een goede vorm verkeert. De coach van Blauw-zwart wil dat zijn team gefocust is. “Benfica is heel lastige ploeg, maar er mag geen twijfel zijn. We gaan voor een overwinning tegen hen”, zegt de coach van Club Brugge.

“We willen absoluut een goed resultaat neerzetten”

Club Brugge heeft van de laatste vijf duels er slechts één gewonnen. De vorm van de Bruggearen is dus niet optimaal. Coach Parker hoopt daar woensdag verandering in te zien tegen Benfica. “We willen absoluut een goed resultaat neerzetten tegen een sterke ploeg. We gaan ons er goed op voorbereiden”, aldus de coach van de Brugse formatie.

Roger Schmidt: “Natuurlijk is Club Brugge een sterke ploeg”

Voor Benfica-trainer Roger Schmidt is Club Brugge een onbekende noot zei de coach na de loting van de achtste finales. “Ik weet niet veel over Club Brugge. Natuurlijk zijn ze een sterk team, met veel jonge en talentvolle spelers. We willen proberen door te gaan naar de kwartfinales en dan zien we wel wat ons te wachten staat”, vertelt de Duitse coach die ook bij PSV Eindhoven T1 is geweest.

“Vechten om te winnen in elke wedstrijd”

De coach van de Portugese ploeg bereidt zijn team voor op een moeilijke match met Club Brugge. “We hebben ons eerste doel al bereikt, om de groepsfase te halen, maar we zullen natuurlijk blijven vechten om te winnen in elke wedstrijd van de volgende fase. Natuurlijk zal het steeds moeilijker worden. De wedstrijden kunnen worden bepaald door de vorm of de impuls van een dag”, besluit coach Schmidt.

Statistieken

Club Brugge werd tweede in Groep B van de Champions League. FC Porto werd eerste in de poule. Benfica werd eerste in Groep H en liet ploegen als PSG en Juventus achter zich.

Head 2 Head

Het is voor zover bekend de eerste ontmoeting tussen Club Brugge en Benfica. De ploegen hebben elkander nooit eerder getroffen in een groot internationaal voetbaltoernooi als de UEFA Champions League.

Huidige vorm Club Brugge

In de Jupiler Pro League speelde Club Brugge voorbije weekeinde een duel tegen Royale Union SG. De ploeg van coach Parker speelde op Jan Breydel tegen de Brusselse ploeg, maar kwam voor eigen publiek niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Blauw-zwart staat vierde in de Belgische competitie en speelt dit weekeinde de Brugse derby tegen Cercle Brugge.

Huidige vorm Benfica

Benfica was tot voorbije weekeinde lang ongeslagen, maar voorbije donderdag ging het fout in de Portugese beker. SC Braga was in de kwartfinale een maatje te groot (2-1 na penalty’s) voor de ploeg van coach Schmidt. In de Portugese competitie staat Benfica al weken op de eerste plaats. De Portugese spits Joao Mario is topscoorder in de Portugese competitie.

Lappenmand

Club Brugge treedt woensdag aan zonder de geblesseerde Andreas Skov Olsen (heupblessure) en Ferran Jutgla (bekkenblessure).

Bij Benfica verblijven op dit moment geen spelers in de lappenmand van de club. Coach Schmidt beschikt dus over een geheel fitte selectie. Bij beide ploegen zijn ook geen schorsingen te melden.

Prognostiek

En dan onze prognostiek voor de Champions League match Club Brugge – Benfica. De Belgische wedkantoren wijzen Benfica aan als favoriet in deze wedstrijd. Wij verwachten ook een zege van de Portugese ploeg in Brugge en zetten in op een 0-2 overwinning van de ploeg uit Lissabon. Wat is uw voorspelling deze maal?

Quoteringen Club Brugge – Benfica

De Belgische wedkantoren schalen de pre-odds bij deze achtste finale van de Champions League het hoogst in bij een zege van Club Brugge. Als Blauw-zwart wint, kunt u quoteringen scoren tot maximaal 4.20 keer de inleg.

Wordt het woensdagavond een draw op Jan Breydel? Dan kunt u in het 1X2 spelsysteem pre-odds scoren die oplopen tot maximaal 3.75 keer de inleg dat u achterliet bij de bookmakers.

De pre-odds bij een zege van Benfica mogen er ook zijn. De wedkantoren hebben de quoteringen op maximaal 1.96 keer het speelbedrag voor u gereed staan als de Portugese ploeg komt winnen in Brugge.

De achtste finale van de UEFA Champions League Club Brugge – Benfica wordt gespeeld op woensdag 15 februari om 21:00 uur op Jan Breydel te Brugge. Ga subiet naar de Belgische wedkantoren als u wilt wedden op de heenmatch van Blauw-zwart tegen Benfica en scoor straffe odds via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN