Straffe bookmakers odds Champions League: Liverpool – Inter Milan

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
7 maart 2022     0 REACTIES

Deze dinsdag beginnen de returns van de achtste finales van de UEFA Champions League. De match Liverpool – Inter Milan staat dan direct al op het programma. De heenwedstrijd in Milaan werd met 2-0 gewonnen door The Reds. Voorspel de uitslag van de return en speel mee via de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!

Jurgen Klopp: “Het wordt een lastig duel tegen Inter”

Liverpool-coach Jurgen Klopp won de heenmatch in Milaan met 0-2, maar de Duitse topcoach is er nog niet zo zeker van dat zijn team de kwartfinales gaan spelen. “Het is nog steeds gevaarlijk”, zegt de oefenmeester van onze landgenoot Divock Origi. “Het is nog maar halftijds. We hebben niet het gevoel dat we halverwege zijn. We weten dat het een lastig duel zal worden en zullen er klaar voor moeten zijn”, aldus Klopp.

“Inter speelt slimme ballen”

Coach Klopp wist dat Internazionale in Milaan al een zeer sterke tegenstander zal zijn. “Inter is een heel fysieke ploeg. Ze speelden echt slimme ballen. Maar over het algemeen was ik niet verrast door Inter – ze zijn goed. Dat weten we. We moeten echt klaar zijn voor de return in ons Anfield Stadion”, blikt coach Klopp vooruit.

Simone Inzaghi: “Liverpool behoort tot beste teams Europa”

Inter Milan-coach Simone Inzaghi zag zijn team tekort schieten in de heenmatch van de achtste finales van de Champions League. Volgens de coach is dat geen schande. “We moeten trots zijn, we speelden tegen een van de beste teams in Europa en 65 minuten lang verdienden we het om te winnen, maar het gebeurde niet en we slaagden er niet in om te scoren”, zegt de coach van I Nerazzurri.

“Liverpool heeft ongekende kwaliteit”

Coach Inzaghi voorspelt een zware dinsdagavond in Liverpool om de kwartfinale nog veilig te gaan stellen. “Ik denk dat deze match een startpunt moet zijn. We hebben dit seizoen veel uitstekende duels gespeeld, maar we zijn nog nooit tegen een team van de kwaliteit van Liverpool aangelopen”, zegt de coach over de Engelse ploeg uit Liverpool.

Statistieken

Liverpool wist in de heenmatch tweemaal tot scoren te komen. Zelf kreeg het geen enkele tegengoal en hierdoor hebben The Reds een stevige basis gezet voor de return in het Anfield Stadion. Internazionale moet dinsdag hard aan de weg timmeren om nog door te stoten naar de kwartfinales. Daarvoor hebben de Italianen minstens drie goals nodig en moeten ze er zelf geen tegenkrijgen.

Head 2 Head

Veertien jaar geleden speelden Liverpool en Inter Milan ook de achtste finale van de Champions League tegen elkander. In 2008 wist Liverpool in Milaan ook al een voorsprong te boeken. Het werd toen 0-1 in met Milanese Stadion Giuseppe Meazza. Op Anfield wonnen The Reds later weeral hun match met 2-0.

Huidige vorm Liverpool

Liverpool was in de groepsfase al heer en meester. Er was geen ploeg die Liverpool wist te verslaan. The Reds versloegen AC Milaan (1-2) al in de Italiaanse hoofdstad. Ook het Spaanse Atletico Madrid had weinig in te brengen tegen de ploeg van Rode Duivel Origi. Liverpool is dan ook een van de favorieten bij veel wedkantoren voor een finaleplaats in de Champions League.

Huidige vorm Inter Milan

Internazionale werd tweede in Groep D van de Champions League. De ploeg van coach Inzaghi was in de laatste match niet sterk genoeg Real Madrid. In de Spaanse hoofdstad won de ploeg met Rode Duivel Thibaut Courtois onder de lat met 2-0.

Prognose

En dan onze prognose. De bookmakers voorspellen een zege voor Liverpool in het Anfield Stadion. Wij voorspellen bij Unibet ook een zege van Liverpool en vullen een 3-1 overwinning in bij de wedkantoren. Wat is uw voorspelling voor de match in het Anfield Stadion te Liverpool?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor deze return in de Champions League.

Quoteringen Liverpool – Inter Milan

De Belgische wedkantoren keren zeer straffe odds uit voor de terugmatch van Liverpool – Internazionale. Een zege van Inter is het hoogst ingeschaald. Wint de Italiaanse ploeg in het Anfield Stadion dan kunt u maximaal x 5.25 keer uw inleg teruggeboekt zien.

Een gelijkspel levert een ferme odd op in het 1X2 spelsysteem van de bookmakers. De meeste Belgische wedkantoren zijn bereid u maximaal x 4.33 keer het speelbedrag uit te keren er geen winnaar komt in Liverpool. Deze uitslag zal wel betekenen dat The Reds naar de kwartfinales gaan.

Wint de ploeg van coach Klopp ook voor eigen publiek dan staat er gemiddeld een pre-odd van x 1.55 keer het speelbedrag voor u klaar.

De return van de achtste finales van de UEFA Champions League Liverpool – Inter Milan wordt gespeeld op dinsdag 8 maart om 21:00 uur in het Anfield Stadion te Liverpool. Maakt u een straffe bookmakersdeal bij de wedkantoren op VoetbalGokken.be? Al vanaf vandaag kunt u spelen voor zeer straffe pre-odds op de returns van de Champions League.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN