Royale Union treft Rangers FC in voorronde Champions League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
30 juli 2022     0 REACTIES

Dinsdagavond 2 augustus wacht Royale Union Saint-Gilloise op Den Dreef in Heverlee het Schotse Rangers FC. Deze match hoort bij de laatste voorronde van de UEFA Champions League. De ploeg van coach Karel Geraerts speelt volgende week de return in Glasgow, maar zal eerst thuis een goed resultaat willen behalen. Voorspel de match Royale Union SG – Rangers FC via VoetbalGokken.be en scoor straffe pre-odds!

Karel Geraerts: Rangers FC wordt zware dobber”

Royale Union-coach Karel Geraerts maakt zijn team paraat voor de wedstrijd tegen Rangers FC uit Schotland. “Het is een heel grote affiche voor ons”, zegt de T1 van Union aan Het Nieuwsblad. “Het wordt een heel zware dobber tegen Ranger FC en dat beseffen we maar al te goed”, laat Geraerts weten.

“We mogen niet opgeven”

Het Joseph Marien Stadion voldoet niet aan de strenge UEFA-eisen en dus zal deze wedstrijd plaatsvinden in de thuisbasis van OH Leuven was voorbije seizoen niet stuk te krijgen. De ploeg uit Brussel had succes. Inmiddels zijn er veel sterkhouders vertrokken, maar de coach van Union ziet kansen voor zijn nieuwe team. “Winnen is altijd belangrijk, ongeacht het spel. Of het nu gaat om een kampioenswedstrijd, een vriendschappelijke wedstrijd of zelfs een wedstrijd in training. We moeten niet aan vorig seizoen denken. Ik wil dat mijn spelers niet opgeven”, aldus coach Geraerts.

Giovanni van Bronckhorst: “Mijn focus ligt volledig op de Champions League”

Rangers FC-coach Giovanni van Bronckhorst maakt zich op voor de match op verplaatsing in Heverlee. “We hebben de tweeluik tegen Royale Union voor de boeg. Mijn focus ligt volledig op de Champions League en we weten allemaal wat de voordelen zijn van het bereiken van de groepsfase. De ontwikkeling van mijn spelers en natuurlijk financieel voor de club”, zegt de Nederlandse coach van Rangers FC.

“We hebben een grote ploeg”

Ook bij Rangers zijn er veel spelers vertrokken en aangenomen. Coach Van Bronckhorst heeft vertrouwen in zijn nieuwe selectie. “We hebben een grote ploeg, wat het voor mij moeilijker maakt. Maar ik ben erg blij met de opties die ik tot mijn beschikking heb. Het is goed om de nieuwe gezichten dit seizoen te verwelkomen en iedereen is enthousiast voor het nieuwe seizoen”, besluit de coach van de Schotse ploeg.

Statistieken

Mocht Royale Union SG de laatste voorronde van de Champions League overleven door Rangers FC te verslaan, dan volgt er nog een play-off voordat de loting van de groepsfase gehouden wordt.

Head 2 Head

Royale Union en Rangers FC hebben voor zover bekend nog niet eerder tegen elkaar gespeeld. Deze dinsdag wordt een nieuw hoofdstuk in de clubgeschiedenis geschreven.

Huidige vorm Royale Union SG

Royale Union heeft de tweede speelronde van de Jupiler Pro League tegen Sporting Charleroi net achter zich gelaten als het deze dinsdag tegen Rangers speelt. De ploeg van coach Geraerts begon de kersverse Belgische competitie bij Sint-Truiden VV met een 1-1 gelijkspel. In de oefencampagne ging geen duel verloren. De laatste was tegen Feyenoord en Royale Union won met 0-4 van de finalist in het Europa Conference League seizoen.

Huidige vorm Rangers FC

Ook de Schotse competitie begon voorbije weekeinde aan het nieuwe seizoen. De ploeg van coach Van Bronckhorst sloot een wisselvallige oefencampagne af voordat het de Schotse competitie begon met de match op verplaatsing bij Livingston. Van Tottenham Hotspur werd verloren met 1-2, maar tegen West Ham United zegevierde Rangers met 3-1.

Lappenmand

Royale Union-speler Koki Machida kan door een heupblessure nog niet meespelen met zijn team tegen Rangers FC.

Rangers-coach Van Bronckhorst kan geen beroep doen op middenvelder Nnamdi Ofoborh die kampt met hartproblemen. Aanvallend middenvelder Ianis Hagi is nog herstellende van een knieoperatie.

Prognose

En dan onze prognose voor deze match van Royale Union tegen Rangers. De Belgische wedkantoren wijzen de Schotse ploeg aan als licht favoriet aan voor dit duel. Wij verwachten dat Rangers komt zegevieren in Heverlee en zetten in op een 0-2 overwinning van de ploeg uit Glasgow bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan bij de voorrondes van de Champions League.

Quoteringen Royale Union SG – Rangers FC

De Belgische wedkantoren hebben heel wat vertrouwen in een zege van Royale Union. In het 1X2 spelsysteem zijn de pre-odds gelijkwaardig ingedeeld. De hoogste quotering noteren de bookmakers bij een gelijkspel. U kunt tot maximaal x 3.40 keer de inleg verdienen met een correcte voorspelling op een gelijkspel.

Een zege van Royale Union zou een goed resultaat zijn met het oog op de return in Glasgow, maar u kunt er als voetbalgokker ook een flinke duit mee scoren. De Belgische wedkantoren keren tot maximaal x 2.80 keer de inleg aan u uit als Royale Union dinsdagavond zegeviert.

In het 1X2 spelsysteem staat nog een straffe quotering ingedeeld. Bij de bookies kunt u tot x 2.60 keer uw speelbedrag scoren bij een zege van Rangers FC.

De match Royale Union SG – Rangers FC in de laatste voorronde van de UEFA Champions League wordt gespeeld op dinsdag 2 augustus om 20:45 uur op Den Dreef in Heverlee. Gaat u wedden op een zege van Union SG of zet u in op een overwinning van de bezoekers uit Schotland? Vind uw pre-odds en bookmakersdeals bij de betrouwbare Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN