Return Champions League AS Roma versus Liverpool

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
30 april 2018     0 REACTIES

Liverpool FC staat met één voetbalkicks al in de finale van de UEFA Champions League, seizoen 2017/2018. De Engelsen wonnen vorig week met 5-2 van AS Roma gewonnen en moeten nu proberen op verplaatsing die voorsprong te behouden. De Romeinen hebben echter een reputatie hoog te houden maar de Houdini-act tegen FC Barcelona, in de vorige ronde van het Champions Leaguetoernooi. Kan het team van Rode Duivel Nainggolan opnieuw het tij keren of staat Simon Mignolet straks met Liverpool in de finale?

Jurgen Klopp: “We gaan nu naar Rome om opnieuw te winnen”

Liverpool-trainer Jurgen Klopp had na afloop van de heenmatch in London niets te klagen over het behaalde resultaat van zijn team. Er werd met 5-2 gewonnen van AS Roma. “Ik had nooit durven dromen dat dit mogelijk was. We konden zelfs meer scoren hé. Absoluut briljant”, aldus Jurgen Klopp in HLN.  Voor de return van woensdag in Rome heeft de trainer geen kopzorgen. “Ondanks die twee tegengoals zie ik enkel de goede punten. We gaan nu naar Rome om opnieuw te winnen, zo simpel is het, want dit was beter dan ik vooraf had kunnen wensen.”

Simon Mignolet: “Een mooie voorsprong om de terugmatch aan te vatten”

Doelman Simon Mignolet kwam voorbije dinsdag niet in actie bij The Reds. De Belg loofde zijn teamgenoten wel. “Prachtige prestatie. Een mooie voorsprong om de terugmatch aan te vatten! Wat een synergie met de fans”, aldus Mignolet die ook voorbije zaterdag in de Premier League tegen Stoke City (0-0) ook geen speelminuten kreeg van Klopp.

Klopp maakt zich zorgen om Alex Oxlade-Chamberlain

Een minpuntje voor het treffen met AS Roma is dat Liverpool waarschijnlijk niet kan beschikken over sterkhouder Alex Oxlade-Chamberlain. De Engelsman viel na zeventien minuten al geblesseerd uit. Klopp: “De blessure van Alex is echt wel ernstig. Als je dat al voor de scan kan zeggen is het nooit goed nieuws.” Overigens is Oxlade-Chamberlain niet de enige middenvelder die met een kwetsuur te maken heeft. Emre Can en Adam Lallana waren al geblesseerd. “Dat is een probleem, want het team wordt er niet groter op”, aldus de keuzeheer. In de verdediging moet Klopp Joel Matip missen. Tegen Stoke City kon Liverpool niet rekenen op de geblesseerde Sadio Mané, maar woensdag zou de spits wel weer van de partij kunnen zijn. “Sadio speelde dit weekend niet mee, omdat hij een blessure opgelopen had. Maar normaal zou hij fit moeten zijn voor de terugmatch woensdag”, zegt Klopp hoopvol.

AS Roma-trainer Eusebio Di Francesco: “Natuurlijk is de strijd nog niet gestreden”

Bij AS Roma zijn de messen weer geslepen voor een nieuwe herrijzenis. De finale van de Champions League is voor de Romeinen ver weg nadat op verplaatsing een dikke nederlaag moest slikken. Men wanhoopt echt niet, want in de kwartfinales van de Champions League stond AS Roma met 4-1 achter tegen FC Barcelona, maar zette deze nederlaag thuis om in 3-0 overwinning. AS Roma-trainer Eusebio Di Francesco vertrouwt erop dat zijn team opnieuw zo’n stunt kan uithalen, dit keer tegen The Reds. “Natuurlijk is de strijd nog niet gestreden, want in voetbal is alles mogelijk”, zegt de Italiaanse coach die vooral moed put uit de twee goals in de eindfase. “Mijn ploeg moet in ieder geval een brandend verlangen hebben om voor een nieuwe stunt te zorgen. Ik geloof er nog steeds volledig in. Het wordt natuurlijk niet makkelijk, maar we moeten erin geloven en dezelfde strijd laten zien als in het slot van de match tegen Barcelona. Het zal in ieder geval een andere wedstrijd worden dan tegen Barcelona.”

Radja Nainggolan: “Waarom zouden we niet mogen dromen van de finale?”

De week begon uiteraard goed voor de Romeinen. Voorbije zaterdag werd er in de Serie-A met 4-1 gewonnen van Chievo. Daarin speelde onze landgenoot Radja Nainggolan weer negentig minuten van de wedstrijd, maar kwam zelf niet tot scoren. We leverde de Belg twee prachtige assists af. De Rode Duivel is dan toch hoopvol richting woensdag. “Het moet in ieder geval nog gespeeld worden, dus waarom zouden we niet mogen dromen van de finale?”, aldus Nainggolan die het vertrouwen uit de kwartfinale tegen FC Barcelona weer naar boven wil laten borrelen om Liverpool alsnog te verslaan. “Hopelijk kunnen we het doen zoals tegen Barcelona. Met 3-0 gaan we opnieuw door. We weten dat het moeilijk wordt, maar we deden het al eens.”

Quoteringen voor halve finale AS Roma tegen Liverpool

Ondanks dat Liverpool al met één been in de finale van de Champions League staat, zijn de Belgische wedkantoren toch bereid de knip los te trekken bij een overwinning van The Reds. De pre-wedstrijdquotering voor een zege op verplaatsing van Liverpool levert u x 2.55 keer uw inleg op. De odds voor winst van AS Roma krijgt met x 2.60 keer de inleg dezelfde waarde mee. Wordt het een gelijkspel, dan keren de Belgische wedkantoren in het 1X2 spelsysteem x 4.05 keer uw speelbedrag uit. 

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]De return in de halve finale van de Champions League AS Roma – Liverpool wordt gespeeld op woensdag 2 mei om 20:45 uur in de Olimpico stadion te Rome. Kan Nainggolan AS Roma nog redden of is het Liverpool die in de finale haalt? Wat u ook voorspelt, meespelen via VoetbalGokken.be is altijd een goed idee!

Zet nu in op uw favoriete ploeg en win! Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 80 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN