Real Madrid tegen Atletico Madrid in de Champions League-finale

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
23 mei 2016     6 REACTIES

Aanstaande zaterdag wordt in het AC Milan-stadion de Champions League-finale gespeeld. Hierin ontmoeten twee topclubs uit Madrid elkaar: Real Madrid en Atletico Madrid. De stadsgenoten troffen elkaar twee jaar geleden ook al in de finale van het miljoenenbal. Toen was Real Madrid de winnaar met 4-1 in de verlenging. Atletico manager Diego Simeone zal zijn team opnieuw klaar gaan stomen voor dit spektakel, maar ook collega Zinedine Zidane zal er alles aan doen om de trofee met de grote oren binnen te halen. De Belgische wedkantoren zien Real Madrid als favoriet, wie kiest u?

Koke: “We zijn heel erg enthousiast”

De verloren finale in seizoen 2013/2014 tegen Real Madrid staat bij Atletico Madrid-middenvelder Koke nog vers in het geheugen. Koke is nu optimistischer over de kansen van zijn team. “We hebben meer tijd om ons voor te bereiden dan voor de finale in 2014 in Lissabon. Toen hadden we net de beslissende wedstrijden tegen Barcelona gespeeld en waren we moe, dit jaar zijn wij fysiek beter”, vertelt Koke op een persconferentie. “We hebben twee weken de tijd om ons voor te bereiden en we zijn heel erg enthousiast. Ik denk dat we defensief beter moeten zijn en moeten profiteren van hun fouten. Met Casemiro op het middenveld zijn we ook daar enorm verbeterd. We gaan naar video’s van hen kijken om te zien waar hun zwakke punten liggen. We moeten de finale spelen alsof het onze laatste is, want je weet maar nooit”, aldus Koke die duidelijk uitkijkt naar de CL-finale.

Antoine Griezmann: “We zijn voor niemand bang”

Om de finale te bereiken moest het team van trainer Diego Simeone het Duitse topteam Bayern München verslaan. Een moeizame wedstrijd, maar dankzij een zwaarbevochten 2-1 overwinning kon de Spaanse topclub toch doorstoten naar de finale. Naast een sterk optreden van doelman Jan Oblak, was ook aanvaller Antoine Griezmann – wederom – van groot waarde voor Atletico. Griezmann scoorde in de halve finale de 1-1 tegen Bayern, waardoor het ijs voor zijn ploeg gebroken was. “Dat was belangrijk”, blikte de clubtopscorer van Atlético, nu met 31 officiële treffer terug. Met zeven goals heeft Griezmann dit seizoen een gigantisch aandeel in het CL-succes van zijn club. De schaduwspits is met negen treffers nu zelfs al topscorer aller tijden van de Spaanse club in het miljoe nenbal en is dan ook onbevreesd voor stadsgenoot Real. “We zijn voor niemand bang, tegen wie we ook spelen”, zegt Griezmann. “We staan in de finale en dat zullen we zeker vieren. Maar we moeten wel met beide benen op de grond blijven.”

Fernando Torres: “Kans om geschiedenis te schrijven”

Ook teamgenoot Fernando Torres kan niet wachten op de finale. “We hebben de kans om geschiedenis te schrijven. Dit is volledig verdiend. We hebben de kampioenen van Nederland (PSV, red.), Spanje (Barcelona, red.) en Duitsland (Bayern, red.) verslagen op weg naar de finale. We zijn weer iets dichter bij onze droom”, besluit Torres.

Zinedine Zidane: “Het zal erg spannend worden”

Dat Atletico Madrid veel succesvolle clubs heeft verslagen, is ook Real Madrid-trainer Zinedine Zidane niet ontgaan. De Franse oefenmeester verwacht een wedstrijd die op en neer zal golven. Zidane ziet dat de Atl. Madrid vooral een sterke verdediging heeft. Via officiële clubkanalen vertelt de trainer over de kansen van zijn ploeg. “Het zal erg spannend worden. Zij zijn uitstekend in defensief opzicht en laten weinig steken vallen, maar ze verdedigen niet alleen. Alleen zullen wij proberen wel ons eigen spel te spelen. Dat is de enige weg om ze te verslaan”, zegt de voormalige Franse vedette.

Voor Real Madrid is het winnen van de Champions League van groot belang nu de Koninklijke net naast de Spaanse landstitel greep. Zidane heeft dan ook veel vertrouwen in zijn team. “We hebben een selectie die een sterke teamgeest heeft. We kunnen bouwen op het team, maar ook leunen als het moet op individuele kwaliteiten. Iedereen voelt zich gewaardeerd en heeft een eigen rol”, aldus de oefenmeester.

Waarschijnlijk kan Zidane verdediger Raphaël Varane niet opstellen tegen Atletico. De verdediger heeft volgens de medische staf een hamstringblessure opgelopen. De blessure van Varane zal zelfs deelname aan het EK voor de Franse achterhoedespeler kunnen verstoren.

Pre-wedstrijd quoteringen bij de bookmakers

De Belgische bookmakers zien in beide teams een kans om te winnen in de finale van het miljoenenbal. Zo is de odd voor een winnend Real Madrid x 2.35. Heeft u meer vertrouwen in het team van Diego Simeone? Dan kunt u inzetten op winst van Atletico Madrid. De quotering hiervoor is x 3.25 en zijn daarmee iets hoger dan voor Real Madrid. Ook een gelijkspel is natuurlijk heel goed mogelijk. Mocht het duel binnen de normale speeltijd onbeslist zijn, dan staat er een notering klaar van x 3.10 voor iedere ingelegde euro.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De finale van de Champions League Real Madrid – Atletico Madrid wordt gespeeld op zaterdag 28 mei om 20:45 uur in het San Siro stadion te Milaan. Welke club wordt er volgens u Champions League kampioen? Voorspel de uitkomst en zet in via onze bookmakers! Pak snel uw bonus bij Unibet en krijg tot wel 60 euro aan gratis weddenschappen! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

realmadrid
25 mei 2016

Dit kampioenschap is voor Real!

8 jaar geleden

thegambler
26 mei 2016

Dit wordt de wedstrijd voor Ronaldo!

8 jaar geleden

sporza
26 mei 2016

Atletico Madrid speelt behoorlijk fel de laatste tijd. Ze hebben de strijd er in het Spaanse kampioenschap voor opgegeven. Ik ga voor de hoogste odd. Atletico gaat winnen met 2-3.

8 jaar geleden

cornerv...
27 mei 2016

Madrid-krakertje dit. Kan alle kanten op. Real net iets meer ervaring en klasse. Atletico ijzersterk seizoen, verdienen wel een hoofdprijs! Ik ga voor gelijkspel na 90 min. en dan wint Real op basis van ervaring.

8 jaar geleden

weddens...
28 mei 2016

Real Madrid zal zeker aan het langste eind gaan trekken. 3-1 voor Zidane en zijn mannen.

8 jaar geleden

fcbarce...
23 juni 2016

De sterren van Real stralen nog niet op dit EK itt Messi in Copa :-)

8 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN