Real Madrid – Atletico Madrid in halve finale Champions League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
1 mei 2017     0 REACTIES

Madrid is dinsdag het decor van de eerste halve finale van de UEFA Champions Leagueseizoen 2016/2017. Real neemt het op tegen stadsgenoot Atletico. Twee teams die beide niet zouden misstaan in de finale. Wie gaat er naar Cardiff? Ronaldo of speelt onze landgenoot Carrasco straks in de schijnwerpers? De bookies hebben zeer veel goesting in deze speelronde en stellen straffe odds op!

Yannick Carrasco lijkt klaar voor CL-derby

Het was even schrikken toen Yannick Carrasco tegen Villarreal het veld moest verlaten met een schouderblessure. Er werd gevreesd voor een langdurig herstel en De Rode Duivel zou de CL-derby tegen Real moeten missen, zo werd er daags na de wedstrijd gesteld. Carrasco traint echter al weer mee met de groep en lijkt tijdig fit te geraken voor de wedstrijd tegen Real Madrid. “Ons eerste doel is om van Real te winnen en dan pas kijken we naar de toernooizege”, aldus De Rode Duivel op de Engelse sportwebsite Aol.co.uk
 

Real Madrid bij bookmakers favoriet (!) – 1.83 !

Diego Simeone: “Real Madrid maakt een zeer gefocuste indruk”

Atletico Madrid-trainer Diego Simeone schuift zijn ploeg in de underdog-rol. De Argentijnse coach ziet de verrichtingen van de Koninklijke natuurlijk wekelijks in LaLiga en verwacht een sterk Real tegenover zijn team: “Real staat al het hele seizoen bovenaan. Het ziet ernaar uit dat zij kampioen gaan worden in Spanje. De cijfers van Real Madrid zijn sowieso buitengewoon als regerend winnaar van de Champions League en het WK voor teams. Real Madrid maakt op dit moment een zeer gefocuste indruk op mij”, aldus Simeone aan de vooravond van de CL-derby in Estadio Santiago Bernabue.

Zinedine Zidane: “Ik wil deze wedstrijd heel graag winnen”

Ook bij de thuisploeg bestaat veel respect voor de tegenstander. Real Madrid-trainer Zinedine Zidane spreekt van een zeer compleet elftal: “Dan doel ik niet alleen op de spelers voorin, maar ook de middenvelders en de backs.” Over zijn eigen team en toekomst doet de Fransman geheimzinnig als er tijdens de persconferentie voorafgaand aan deze Champions Leaguematch hem deze vraag gesteld wordt: “Ik richt me alleen op de eerstvolgende wedstrijd. Ik weet niet hoe de toekomst eruitziet, ik wil deze wedstrijd gewoon heel graag winnen.”

Wel vertelde hij de verzamelde pers nog even dat Ronaldo klaar is het CL-treffen tegen de stadsgenoot uit Madrid: “Ronaldo traint geweldig en is klaar voor de wedstrijd. In elke wedstrijd die hij speelt, wil hij scoren. Hij heeft een enorme ambitie en straalt die ook af op de andere spelers.”

Diezelfde Ronaldo liet onlangs ook weten ‘te vertrekken bij Real’ als Eden Hazard of Antoine Griezmann naar de Spaanse hoofdstad komen. Volgens de geruchtencarrousel staan beiden wel op de radar van Los Blancos. Ook in de huidige selectie zijn er spelers die Ronaldo liever niet op het veld ziet staan als straks de halve finale van de Champions League wordt afgewerkt. Volgens het Spaanse medium ‘Don Balon’ is de Portugees helemaal klaar met Gareth Bale. Ronaldo zou de clubleiding hebben verzocht de Schotse middenvelder voortaan een plekje op de bank te geven ten faveure van James Rodriguez.

Ronaldo topscoorder in ‘burenruzie’

Komende dinsdag zal duidelijk worden in hoeverre de technische staf luistert naar zijn superster, die overigens een zeer goed record kan overleggen in wedstrijden tegen Atletico. Met achttien doelpunten in 26 officiële wedstrijden is Ronaldo topscorer aller tijden van de Madrileense derby. Die titel nam de voorhoedespeler eind vorig jaar af van Real-legende Alfredo Di Stefano, die er in totaal zeventien maakte tegen Los Colchoneros.

Wedstrijdoverzicht

Nu we toch een blik hebben geworpen op de geschiedenis van deze Madrileense stadsderby kijken we ook even naar de laatste onderlinge ontmoetingen tussen de twee grootmachten. Voor spelers op deze wedstrijd is het goed om te weten dat Real in Champions League-verband nog nooit verloor van Atletico. De meeste recente zege is natuurlijk die van de finale van vorig seizoen: 2-1. Waarbij de enige treffer van Atletico gemaakt werd door onze landgenoot Carrasco.

Maar ook in de 2014 en 2015 speelden de stadsgenoten tegen elkaar in het miljoenenbal. In 2014 was dit weeral de finale. Real won met duidelijke cijfers: 4-1. In 2015 werd Atletico pas in de return over de knie gelegd. Na de 0-0 in de heenwedstrijd, pakte Real thuis alsnog de overwinning: 1-0.
 

Atletico krijgt ‘hoge’ quotering bij bookies – 4.74 !

Blessures en schorsingen

Heel veel zorgen over het meespelen van Bale hoeft Ronaldo zich waarschijnlijk niet te maken. De Welshman kampt met een blessure die hem wellicht sowieso niet in staat stelt mee te spelen. Ook Pepe geraakt niet tijdig fit voor deze halve finalematch.

Bij Atletico Madrid wordt opgelucht ademgehaald nu Carrasco fit lijkt te zijn. Het meespelen van Juanfran is echter nog hoogst onzeker, evenals de van een kniekwetsuur herstellende Vrsaljko zal hij waarschijnlijk ontbreken als de heenwedstrijd van halve finales wordt afgewerkt.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Real Madrid – Atletico Madrid

We kunnen nog zoveel statistieken en feitjes presenteren, maar voor u als bezoeker van voetbalgokken.be zijn waarschijnlijk enkel de quoteringen echt van belang. Hierbij zetten we de hoogste odds op een rijtje. Winst van Real wordt bij de bookmakers voorzichtig ingeschaald: x 1,83. Iets guller worden de wedkantoren als u op een gelijkspel speelt: x 3,75. Zet u in op Carrasco en zijn ploeg, dan wordt er x 4,74 keer uw inleg uitgekeerd als Atletico ‘op verplaatsing’ met de zege gaat lopen.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De halve finale in de Champions League tussen Real Madrid – Atletico Madrid wordt gespeeld op dinsdag 2 mei om 20:45 uur in Estadio Stantiago Bernabue in Madrid. Speel mee met deze CL-derby en maak kans op mooie uitkeringen, vermits u de goede voorspelling heeft achtergelaten bij VoetbalGokken.be! Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 80 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN