PSG neemt het op in return CL tegen Real Madrid

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
5 maart 2018     6 REACTIES

Dinsdagavond zal het Parc des Princes in Parijs het decor zijn voor alweer een geweldige Champions League match als Real Madrid op bezoek gaat bij PSG. De heenmatch eindigde in 3-1 voor de Koninklijke uit Madrid, maar voor eigen publiek zal Paris St. Germain zijn huid duur verkopen. Op wie speelt u bij deze CL-kraker uit de achtste finales?

Thomas Meunier: “Ik weet zeker dat we zullen winnen”

Ondanks het feit dat topspits Neymar waarschijnlijk niet aan de aftrap zal staan (vanwege een enkelblessure) is Rode Duivel Thomas Meunier vol vertrouwen over een goede afloop voor zijn ploeg als ze het dinsdagavond opnemen tegen Real Madrid: “We hebben geen excuus, met of zonder Neymar. Er zijn anderen die het team kunnen helpen aan een zege, denk aan Draxler of Di Maria. Iedereen is vastbesloten om de balans in ons voordeel te keren. Het blijft natuurlijk wel Real Madrid waartegen we spelen, dat moeten we niet vergeten. Maar we zullen alles geven en thuis met onze eigen supporters erbij weet ik zeker dat we zullen winnen”, aldus de Belgische rechtsback op LE10-Sport.

PSG-coach Unai Emery: “Vertrouwen in goed resultaat”

Naast de 3-1 achterstand die PSG heeft opgelopen in Madrid, kampt het Franse team met nogal wat blessuregevallen. Neymar kan misschien wel, misschien niet meedoen. Kylian Mbappe – zijn beoogde vervanger in de spits – raakte voorbije weekend ook al geblesseerd en dus heeft coach Unai Emery een probleem: “We zullen als team goed samen moet werken, het vertrouwen houden en ons focussen op het voetbal. Wie er ook speelt: ik heb vertrouwen in mijn elftal en een goed resultaat”, aldus de coach op de persconferentie waar hij langs de andere kant ook weet dat er een straffe prestatie nodig zal zijn: “Real heeft geweldige spelers, dus het gaat geen gemakkelijke opgave zijn.”

Thuissupport

De oefenmeester zegt in het vervolg te rekenen op de trouwe fans: “Zij hebben ons geholpen in de Ligue-1 wedstrijd tegen Marseille en de Coupe de France, eveneens tegen Marseille. We zullen ze tegen Real Madrid weer nodig hebben en als ze net zo achter ons staan als voordien, dan wordt ‘De Parc’ een stadion waar we moeilijk te verslaan zijn, zelfs niet door een buitengewoon sterke club als Real”, aldus Emery op de persconferentie.

Cristiano Ronaldo: “We gaan naar Parijs om te winnen”

De comfortabele 3-1 voorsprong die Real meeneemt uit het thuisduel is voor superster Cristiano Ronaldo niet voldoende om op twee oren te slapen. Tegen Sky Sports zegt de Portugees: “We gaan naar Parijs om te winnen en te scoren. Door ook daar goals te maken kunnen we de druk van ketel halen en kwalificatie veilig stellen.”

“Nog geen gelopen koers”

Over zijn spel in de eerste match is hij ook zeer te spreken, maar rust niet op zijn lauweren: “Dat was een goede wedstrijd en ik kon het team helpen door te scoren, maar het is nog geen gelopen koers.”

Zinedine Zidane: “Iedereen is klaar voor de wedstrijd van dinsdag”

Real Madrid tankte voorbije speelronde in La Liga vertrouwen voor de terugmatch door Getafe met 3-1 te verslaan. Een belangrijk gegeven, zo stelt Zinedine Zidane in de Spaanse media: “Dit is de beste manier om naar de wedstrijd tegen PSG toe te leven. Iedereen is klaar voor de wedstrijd van dinsdag.” Ook Zidane heeft de nodige personele problemen vanwege blessures bij Luka Modric en Toni Kroos: “We nemen ze in ieder geval mee naar Parijs. Ik kan nu nog niet zeggen of ze kunnen spelen. We zullen het zien, maar iedereen weet hoe belangrijk ze zijn voor onze ploeg.”

“We moeten aan de bak”

Zijn collega Emery voorspelt een heksenketel als Real dinsdag het veld van Parc des Princes betreedt. Volgens Zidane zijn ze spelers hierop goed geprepareerd, al zal het geen sinecure worden beseft de Franse coach die dus naar zijn thuisland trekt: “Wij zijn daaraan gewend. Het enige wat we moeten doen is onze wedstrijd spelen en niet bezig zijn met de fans. Het zal moeilijk worden en we moeten aan de bak, maar we zijn er klaar voor.”

Pre-wedstrijdquoteringen voor Paris St. Germain tegen Real Madrid

Voor de match in Parijs hebben de Belgische wedkantoren de pre-wedstrijdquoteringen straf ingedeeld. Winst van thuisploeg PSG levert met x 2.05 keer de inleg een ruime verdubbeling van de inleg op. Voor wie verwacht dat Real Madrid ook ditmaal te sterk is voor de Franse topploeg, kan rekenen op een uitkering van x 3.42 keer de inleg als Real daadwerkelijk wint. Voor een gelijkspel willen de bookies het diepst in de portefeuilles graaien. Met hoge odds van x 4.10 keer het speelbedrag wordt inzetten op een gelijkspel uiteraard wel heel aantrekkelijk.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]De Champions League-match Paris St. Germain – Real Madrid wordt gespeeld op dinsdag 6 maart om 20:45 uur in Parc des Princes te Parijs. Kan PSG dit keer wél winnen van Los Blancos? Speel mee en zet vandaag nog in bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 80 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

kampioe...
5 maart 2018

Wauw!! Vette wedstrijd! Hier ga ik zeker aan mee doen.

6 jaar geleden

allesof...
6 maart 2018

Zonder Neymar gaat PSG het echt niet redden. Ik zet mijn geld liever in op Real.

6 jaar geleden

realmadrid
6 maart 2018

Los Blancos heeft al een voorsprongetje en die gaan ze echt niet meer weggeven ;) PSG - Real 0-2!

6 jaar geleden

sporza
6 maart 2018

Er zijn genoeg goede spelers bij Paris St. Germain. Ik denk dat het nog goed gaat komen met de Franse ploeg. Zo goed doet Real het nou ook weer niet dit seizoen.

6 jaar geleden

thegambler
7 maart 2018

Mijn dag kan niet meer stuk. Gegokt op Real!!

6 jaar geleden

voetbal...
8 maart 2018

Mooi doelpunt weer van Ronaldo en dankzij hem weer gewonnen ;)

6 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN