Preliminary Champions League: Club Brugge – FC Dynamo Kiev

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
5 augustus 2019     7 REACTIES

Deze dinsdag gaat Club Brugge proberen om een stevige stap te zetten richting plaatsing voor de groepsfase van de UEFA Champions League. Brugge krikte het vertrouwen nog eens flink omhoog doordat het voorbije weekend STVV met maar liefst 6-0 opzij zette. Het zal niet evident zijn om eenzelfde overwicht tentoon te spreiden tegen FC Dinamo Kiev, de tegenstander in deze laatste voorronde. De bookmakers verwachten een gelijk opgaande strijd met een klein surplus voor de Belgische formatie. Welke uitslag gaat u invullen op het wedformulier? VoetbalGokken.be helpt alvast een handje.

Philippe Clement: “Heel sterk Club nodig om Dinamo te pakken”

Club Brugge-coach Philippe Clement is het seizoen goed begonnen met twee zeges in de Jupiler Pro League, maar deze dinsdag zal het een ander paar mouwen worden als Dinamo Kiev op bezoek komt. De ploeg uit Oekraïne heeft alvast een straffe indruk achtergelaten bij de clubleiding van Brugge. Het vertrouwen dat getankt is met de 6-0 op STVV verandert daar niks aan. Clement: “De wedstrijd van dinsdag tegen Dynamo Kiev zal een totaal ander niveau zijn”, vertelt de 45-jarige coach op het digitale huis van Club Brugge. “Mijn assistenten en ikzelf hebben al verschillende wedstrijden van Dynamo Kiev gezien. Ze beschikken over veel jonge talenten en hebben in alle linies veel kwaliteit. We zullen een heel sterk Club Brugge nodig hebben om ons te kwalificeren.”

Club Brugge wint de wedstrijd
3.29
Dynamo Kiev wint de wedstrijd
2.17

Simon Deli: “Thuis al verschil proberen te maken”

Op de clubwebsite laat ook Simon Deli een soortgelijk geluid horen als Clement. Deli verwacht evenzeer wel dat Club er klaar voor is en laat merken goesting te hebben in de match. “Dinsdag wordt het een totaal andere match tegen Kiev. Ze spelen wellicht met een compleet andere stijl. Het zal wat aanpassing vergen, maar we moeten thuis al het verschil proberen te maken. Daarvoor hebben we alvast de offensieve kwaliteiten. Club zit momenteel nog niet op zijn volle kunnen. Geleidelijk aan geraken we in vorm en worden we beter. We hebben een goede ploeg met een goede sfeer. Ik hoop alvast veel te bereiken dit seizoen.”

“Club Brugge en Dinamo Kiev zitten in gelijkwaardige situatie”

Vanuit de Oekraïne laat Sergej Serebrennikov, voormalig speler van zowel Dinamo als Club Brugge, weten een lastige match te verwachten voor de Belgische formatie: “Dynamo zit in een gelijkwaardige situatie als Club”, zegt Serebrennikov tegen Het Nieuwsblad. “Het is altijd een van de grote clubs in Oekraïne geweest en probeert het elk jaar goed te doen in Europa. In 1999 speelde het nog de halve finale van de Champions League (verlies tegen Bayern München, red.) maar de laatste jaren heeft de club het steeds lastiger met de concurrentie uit de grootste Europese competities. De beste spelers willen vroeg of laat naar een club uit een topland. Het is altijd weer opnieuw beginnen met opbouwen met jonge spelers.”

Talenten

Twee van die talenten hebben reeds interland ervaring: “Vitaliy Mykolenko (20) en Mykola Shaparenko (20) zijn grote talenten die nu al worden opgeroepen voor de nationale ploeg”, zegt Serebrennikov. “Fran Sol is een spits die het in januari is gaan halen in Nederland, bij Willem II.”

“Kansen fiftyfifty”

De trainer Aleksander Khatskevich kent Serebrennikov nog van zijn tijd bij Dynamo Kiev. “Hij is een legende van de club, net als zijn voorganger Sergei Rebrov. Hij begint volgende week aan zijn tweede seizoen als trainer. Vorig jaar was Shakhtar Donetsk nog te sterk, maar vanaf dit seizoen denk ik dat Dynamo Kiev weer meedoet voor de titel. Voor dinsdag schat ik de kansen op fiftyfifty.”

Statistieken

Het is niet lang zoeken naar de onderlinge resultaten, want beide teams speelden nimmer tegen elkaar. Kijkend naar de huidige vorm zou je Club Brugge het voordeel van de twijfel kunnen geven. Vooral de 6-0 op St. Truiden valt natuurlijk op. Dergelijk uitschieters maakte Dinamo Kiev dit seizoen nog niet. Maar net als The Blue Army won het beide competitiematchen. Uit bij Karpaty werd het 0-2 en op verplaatsing bij Lviv deed men er nog een schepje bovenop: 0-3. Het zal hoe dan geen sinecure zijn om de groepsfase te bereiken.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Club Brugge – FC Dinamo Kiev

De Belgische bookmakers hanteren evenwel hoge pre-wedstrijdquoteringen voor de thuiswedstrijd van Club Brugge tegen het Oekraïense Dynamo Kiev. De hoogste odds van deze match staat in het 1X2 spelsysteem bij winst van Dynamo: x 3.29 keer uw speelbedrag. Een gelijkspel krijgt met x 3.28 keer de inleg een gelijkwaardige odd voor deze wedstrijd in Brugge mee. Trekt Club Brugge deze thuiswedstrijd over de streep? Dan wordt er x 2.17 keer uw speelbedrag bijgeschreven op uw rekening.

De laatste voorronde Champions League Club Brugge – FC Dinamo Kiev wordt gespeeld op dinsdag 6 augustus om 20:30 uur op Jan Breydel te Brugge. Gaat Clement met zijn ploeg goed van start in het Champions League seizoen door het altijd sterke Dinamo Kiev om de vinger te binden? Check de hoogste odds bij de bookmakers en sla uw slag via VoetbalGokken.be!


Reacties

weddens...
5 augustus 2019

Met Clement gaat Club Brugge het ver schoppen in de Champions League

5 jaar geleden

allesof...
5 augustus 2019

Het zijn wel hardbasten in Kiev. Ik kruis een X aan bij de bookies.

5 jaar geleden

goktopper
6 augustus 2019

Thuis wordt het een overwinning ;)

5 jaar geleden

bobgok
6 augustus 2019

Club krijgt het zwaar, maar 2-1 moet lukken.

5 jaar geleden

casinoking
6 augustus 2019

Spijtig voor Club, maar ik gok op Dinamo

5 jaar geleden

bobgok
7 augustus 2019

Als we Hans ook niet hadden!

5 jaar geleden

riesjart
7 augustus 2019

Kiev is wel een taaie zeg. Hopelijk weet Club ze komende week weer pijn te doen.

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN