Play-offs Champions League LASK laatste horde voor Club Brugge

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
18 augustus 2019     7 REACTIES

Club Brugge neemt het deze dinsdag op tegen LASK Linz. Na de zege op Dinamo Kiev verwachten veel mensen dat het zwaarste werk al gedaan is, maar Linz is een niet te onderschatten tegenstander. LASK schakelde in de voorbije ronde FC Basel uit. Bovendien lijkt Brugge het zonder sterkhouder Simon Deli te moeten gaan stellen. Tegen Eupen zat Deli niet bij de selectie, maar de technische staf doet er alles aan om hem tijdig wedstrijdfit te laten geraken. Hoe dan ook wordt het een straffe pot en het zal niet evident zijn om zomaar de groepsfase van de Champions League binnen te wandelen. De bookies rekenen op een Belgische zege op verplaatsing bij LASK. Wat verwacht u van deze match?

Philippe Clement: “LASK zal elk foutje uitbuiten”

Club Brugge-trainer Philippe Clement had vooraf wellicht liever FC Basel betwist, maar beseft dat LASK evenzeer een geduchte tegenstander gaat zijn voor Club Brugge: “Ik geef eerlijk toe dat ik Basel beter ken dan Linz”, aldus Clement in Het Laatste Nieuws. “Laat mij het zo stellen: in de laatste voorronde wéét je dat je op tegenstanders stuit die elk foutje zullen uitbuiten.”

LASK wint de wedstrijd
2.35
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.40
Club Brugge wint de wedstrijd
2.85

“Allerbeste Brugge nodig voor kwalificatie”

Van alle tegenstanders elimineert Clement onderschatting dus al bij voorbaat. In HLN stelt hij dat zijn mannen goed voorbereid het veld moeten betreden: “Ik moet Linz nog ten gronde doorlichten, maar ik kan nu al zeggen dat het allerbeste Club Brugge nodig zal zijn voor kwalificatie”, aldus Clement die zich geen zorgen maakt over het eindresultaat: “Deze match leeft enorm in de kleedkamer. De uitdaging om als eerste Belgische vicekampioen door te stoten naar de Champions League is te mooi om te laten liggen. We gaan er vol voor. Het zou fantastisch zijn voor het Belgische voetbal mochten we met twee in de groepsfase zitten.”

Trainer LASK Linz: “Goede uitgangspositie verkrijgen voor return in Brugge”

LASK-coach Valérién Ismaël kan geschiedenis schrijven door de groepsfase van de Champions League te halen. De club speelde zes jaar geleden nog regionaal amateurvoetbal en mag na de tweede plaats in de competitie van vorig seizoen nu dromen van een debuut op het allerhoogste Europese voetbalniveau. “Het gaat weer over details, we moeten spelen met vreugde en moed om een ​​goede uitgangspositie te krijgen voor de match in Brugge”, kijkt Ismael vooruit op Spox.com.

“Brugge lastiger dan Basel”

Volgens hem wordt de match tegen Brugge stukken zwaarder dan de opdracht om FC Basel te elimineren: “Deze keer hebben we het vertrouwen aan onze kant om het te kunnen doen”, zegt de Fransman. “Brugge is een intensiteit hoger dan Basel om te classificeren”, besluit de coach van LASK.

Negatief gevoel

Vedette Philipp Wiesinger viel voorbije weekend in de match tegen Tirol pas in het tweede bedrijf in. Ismaël had hem op de bank gehouden zodat hij zich kon sparen voor de matches tegen Brugge. De 1-0 achterstand zorgden echter voor extra druk voor LASK waardoor Wiesinger alsnog moest opdraven. Hij scoorde nog wel de 1-1 maar kon verder puntverlies niet afwenden en baalt daar met het oog op de match tegen Club Brugge enorm van: “Het is altijd belangrijk om met een positief gevoel naar de volgende game te gaan”, legt Wiesinger zijn bedrukte stemming uit op Spox.com.

Statistieken

Voordat we kijken naar de huidige vorm nog even een leuk feitje: LASK-coach Ismaël zat in het Bayern München-team dat Club Brugge in de UEFA Champions League-groepsfase van 2005/06 in München met 1-0 versloeg, toen Philippe Clement, de huidige coach van de Belgische club, bankspeler was van Club Brugge. Beiden speelden die december met 1-1 in de heenmatch in Brugge.

Omdat beide clubs nooit eerder tegen elkaar speelden richten we direct ons vizier op de huidige vorm. Zoals de meesten wel zullen weten draaide The Blue Army tot voorbije weekend een foutloos schema in de Jupiler Pro League. In de thuismatch tegen Eupen werden echter twee kostbare punten verspeeld doordat Brugge niet verder kwam dan 0-0.

Ook Linz verspeelde voorbije weekend punten in de Oostenrijkse competitie. LASK speelde in Linz gelijk tegen Tirol: 1-1. Ook voor LASK waren dit de eerste punten die de ploeg verspeelde in de nieuwe competitie.

Pre-wedstrijdquoteringen voor LASK Linz – Club Brugge

De bookmakers verwachten een Belgische zege op Oostenrijkse bodem, maar houden de odds relatief hoog. Thuisploeg LASK krijgt bij Unibet een quotering van x 2,35 mee. Winst van Club Brugge valt ietsje gunstiger uit voor de gokkers op Belgische victorie: x 2,85. De hoogste odds is dit keer weggelegd voor een draw. Spelen beide elftallen gelijk in deze heenmatch, dan keert online wedkantoor Bwin een quotering van x 3,40 keer uw inleg uit als u vooraf heeft ingezet op een draw. Check vooraf altijd de actuele odds en bepaal dan uw strategie!

De play-off match voor de Champions League groepsfase tussen LASK Linz en Club Brugge wordt gespeeld op dinsdag 20 augustus om 21:00 uur in het Linzer Gugl stadion in de Oostenrijkse stad Linz. Speel mee met VoetbalGokken.be en win keiharde euro’s middels een goede voorspelling! Pakt Clement in deze heenmatch al de ticket voor de poulefase vast of maakt LASK het de Belgische vice-kampioen lastig door met een voorsprong naar Brugge te trekken? Check de pre-wedstrijdquoteringen bij onze partners en doe mee!


Reacties

teamspeler
19 augustus 2019

sterke tegenstander. Denk dat Club er met een gelijkspel al goed vanaf komt.

5 jaar geleden

goktopper
19 augustus 2019

LASK heeft Basel verslagen, maar die waren toch al niet op en top best. Club gaat gewoon winnen hoor!

5 jaar geleden

allesof...
20 augustus 2019

Ik gok op 2-0 van LASK

5 jaar geleden

belga
20 augustus 2019

Clement weet wel wat die met de Oostenrijkers aan moet ;)

5 jaar geleden

bluearmy
20 augustus 2019

Goed beginnen en volgende week afmaken. Prima odd voor een zege van Club.

5 jaar geleden

casinoking
21 augustus 2019

Voor de thuismatch gok ik weer op Club ;)

5 jaar geleden

heldenv...
22 augustus 2019

Club hoeft niet bang te zijn voor LASK in Brugge ;)

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN