Paris Saint Germain tegen Bayern München in return Champions League kwartfinale

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
12 april 2021     4 REACTIES

Deze dinsdag wordt in Stadion Parc des Princes de terugmatch van de kwartfinales Champions League Paris Saint Germain en Bayern München gespeeld. PSG wist bij Bayern in München te winnen met 3-2 en heeft dus een voorsprong te pakken op de Duitse ploeg. VoetbalGokken.be heeft goesting in deze match en heeft de hoogste pre-odds alvast opgezocht. Welk topteam gaat in Parijs door naar de halve finale van de UEFA Champions League?

Mauricio Pochettino: “Het wordt over twee matches beslist”

Paris Saint Germain-coach Mauricio Pochettino weet dat er nog niets gewonnen is nu de return in eigen huis tegen de Duitse veelwinnaar op het programma staat. “Het wordt over twee wedstrijden gespeeld. Bayern is geen evidente tegenstander”, zegt de coach van de Franse grootmatch.

Paris Saint Germain wint de wedstrijd
2.90
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.70
Bayern München wint de wedstrijd
2.15

“Uitdaging is bron van motivatie”

Voorbije jaar verloor PSG in de finale van de Champions League van Bayern München. Nu lijken de rollen omgedraaid, maar coach Pochettino juicht nog niet eerder dan dat de match gespeeld is.  “Wraak bestaat in de sport, maar voor ons is het meer een uitdaging om zo’n sterk team te verslaan, misschien wel het beste ter wereld. Het is een bron van motivatie”, aldus de coach van de Franse ploeg.

Hans-Dieter Flick: “Nederlaag verandert niks aan onze ambities”

Bayern München-coach Hans-Dieter Flick is er aan gewend geraakt veel te winnen met zijn team, maar nu moet de coach de ruggen rechten van zijn spelers die in München verloren van PSG. “We waren misschien niet erg efficiënt en we hebben onnodige fouten gemaakt die veel pijn doen. Maar ik heb mijn spelers direct na de wedstrijd gezegd dat we dit in de return nog om kunnen draaien. Deze nederlaag verandert niks aan onze ambities”, aldus de topcoach.

Thomas Müller: “Overtuigd dat we door kunnen gaan”

Thomas Müller maakte een goal voor zijn Bayern, maar het was niet genoeg om met de beste papieren op zak naar Parijs te trekken. “Als de wedstrijd in 5-3 of 6-3 was geëindigd, had je niemand horen klagen”, baalde Müller. “We hebben onszelf in de voet geschoten. Als we ons gebruikelijke killersinstinct hadden laten zien, zag alles er nu heel anders uit. We zijn er nog steeds van overtuigd dat we door kunnen gaan”, besluit de Duitse aanvaller van Bayern München.

Statistieken

Paris Saint Germain maakte drie treffers in de Allianz Arena van Bayern München te maken, maar kreeg er ook twee tegen. De Duitse ploeg kan dus op zeker nog de halve finale halen. PSG heeft in eigen stadion heel wat te verdedigen mag het doorstoten naar de laatste vier. Zoals Pochettino al aangaf, er is nog niets beslist.

Head 2 Head

Voorbije seizoen speelden beide teams tegen elkaar de finale van de UEFA Champions League. FC Hollywood zegevierde in de eindstrijd met 0-1 door een goal van de Fransman Kingsley Coman. In de groepsfase van de Champions League seizoen 2017-2018 wist Bayern thuis ook te winnen met 3-1, maar kreeg dat in Parijs niet voor elkaar. PSG was thuis veel te sterk en zegevierde met 3-0 voor eigen publiek.

Huidige vorm Paris Saint Germain

Paris Saint Germain strijdt in de Franse Lique 1 nog altijd om de eerste plek. In de Champions League gaat het de ploeg van coach Pochettino een stuk evidenter af. Bayern werd in München verslagen. In de achtste finales wist PSG al af te rekenen met FC Barcelona. In Camp Nou werd het 1-4. In Parijs werd met 1-1 gelijkgespeeld. Bijgevolg ging PSG door naar deze kwartfinale matches.

Huidige vorm Bayern München

Bayern München heerst terug in de Bundesliga. De ploeg van coach Flick staat eerste op de tabel en verliest dit competitieseizoen zelden. Ook in de Champions League wist Bayern dit seizoen zonder al te veel schrammen door te stoten naar de kwartfinales. Tot aan de match van voorbije week tegen PSG.

In de achtste finales maakte de Duitsers nog wel ferm indruk. Die Rekordmeister wist zonder pardon af te rekenen met Lazio Roma. En gaf de Italianen in eigen huis zelfs een pandoering: 1-4.

Lappenmand

De Franse kampioen Paris Saint Germain kan niet beschikken over Layvin Kurzawa (kuitblessure), Mauro Icardi (bovenbeenblessure) en Juan Bernat (gescheurde kruisband) als het dinsdag tegen Bayern moet spelen. Leandro Paredes is geschorst. Een kleine kans is er dat Alessandro Florenzi en Marco Verratti na een ziekteperiode terug kunnen aansluiten aan de selectie van coach Pochettino.

Bij de ploeg uit Beieren zijn er nog twijfels of Robert Lewandowski er dinsdag terug klaar voor is. De Poolse spits kampt met opgerekte enkelbanden, maar kan wellicht tijdig fit geraken. Ook Serge Gnabry, Leon Goretzka, Niklas Süle, Ron-Thorben Hoffmann, Douglas Costa en Corentin Tolisso zijn er door diverse kwetsuren niet bij.

Prognose

Onze wedtip voor het terugmatch in Parijs is 2-1 voor PSG. Onderstaand odds-overzicht geeft u een beeld van de strafste quoteringen die de Belgische wedkantoren hanteren voor deze topmatch.

Quoteringen Paris Saint Germain – Bayern München

Speelt u mee via het razend populaire 1X2 spelsysteem? Dan kunt u de hoogste odd sverwachten bij een gelijkspel in het Parc des Princes. Gemiddeld keren de bookies x 3.70 keer uw inleg als het deze dinsdag inderdaad een gelijkspel wordt.

Een zege en halve finale stek voor Paris Saint Germain kan u met x 2.90 keer uw speelbedrag ook een hele straffe bonus opleveren.  Een overwinning van Bayern München is goed voor een beloning van x 2.15 keer uw speelbedrag.

De return van de UEFA Champions League Paris Saint Germain – Bayern München wordt gespeeld op dinsdag 13 april om 21:00 uur in het Parc des Princes Stadion te Parijs. Zien wij PSG terug in de halve eindstrijd van het Miljoenenbal of krijgen de Fransen de deksel nog op de neus van Die Rekordmeister? Ga voor de hoogste Champions League-odds bij de wedkantoren van VoetbalGokken.be!


Reacties

mignole...
12 april 2021

Wat een match! Daar wil ik graag op gokken. Ik ga voor de hoogste odd. Gelijkspel in Parijs!

3 jaar geleden

hansd
13 april 2021

Bayern laat het hier niet bij zitten en gaan op zeker winnen!

3 jaar geleden

teamspeler
14 april 2021

Deze match was echt spannend. Leuk dat PSG eens doorgaat

3 jaar geleden

allesof...
14 april 2021

Hier gokte ik al p: 0-1 voor Bayern. Lekker Hoor!

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN