Pakt Club Brugge eerste driepunter in CL tegen Galatasaray?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
24 november 2019     4 REACTIES

Deze dinsdag opent het miljoenenbal van de Champions League haar deuren weer. De bookmakers concentreren zich vooral op de topmatches Real Madrid – Paris St. Germain en Juventus – Atletico Madrid. Ook Liverpool – Napoli is een interessant affiche, maar wij Belgen volgen natuurlijk eerst en vooral de verrichtingen van KRC Genk en Club Brugge. Die laatste komt deze dinsdag al in actie als het speelt in en tegen Galatasaray. Kan The Blue Army op verplaatsing haar eerst driepunter pakken? De Turken staan nog onder Brugge en bij winst is de ploeg alvast zeker van voortzetting in de Europa League en blijft het in de race om Champions League voetbal als PSG van Real weet te winnen. Spannende matches dus, die zorgen voor dito odds!

Philippe Clement: “Galatasaray in principe beter dan ons”

“We zullen dinsdag top moeten zijn, want Galatasaray is een ploeg met meer intrinsieke kwaliteiten dan de onze”, zo leerde Clement in de heenmatch (0-0) op Jan Breydel. “Ze hebben veel ervaring en met Falcao erbij hebben ze dit seizoen een grote stap vooruitgezet. Het is een ploeg waar wij onze typische kwaliteiten tegenover moeten zetten: qua mentaliteit, fysieke conditie en ideale looplijnen”, besluit de coach zijn analyse.

Galatasaray wint de wedstrijd
2.45
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.40
Club Brugge wint de wedstrijd
2.75

“Alles of niets”

Brugge heeft de ambities iets bijgesteld, maar Clement houdt vast aan het doel om Europees te overwinteren: “In Europa wordt het alles of niets. Bij de loting wilden we een stunt behalen in een enorm zware groep. Dat lukte, maar nu willen we opnieuw meer. Als je er zo dichtbij bent, wil je proberen te overwinteren. Het draait erom de lat altijd hoger durven te leggen”, zegt hij op de clubwebsite van Brugge.

Fatih Terim: “Club Brugge is heel gevaarlijk”

Voor Galatasaray zit er nog maar één ding op: Brugge voorbijstreven om zodoende naar de Europa League te mogen. Trainer Fatih Terim weet dat de beste kans hiervoor dinsdag is, als de Bruggenaren op bezoek komen. De coach van Galatasaray weet wat hem te doen staat: afrekenen met de kwaliteiten van Club Brugge en dat betekent dat zijn elftal aan de bak moet. Terim: “Club heeft heel wat kwaliteit in huis. We hebben dan ook veel respect voor deze tegenstander”, geeft de Galatasaray-coach toe in zijn perspraatje.

Was Galatasaray blij met een punt te vertrekken uit Jan Breydel, ditmaal telt alleen de winst. “Op Jan Breydel waren zij dan heel gevaarlijk, dat hebben we allemaal kunnen zien. Pas na het uur kwamen wij beter in de wedstrijd. We slikten daar geen tegendoelpunt en daar zijn we blij om. Nu is het zaak om het thuis af te maken.”

Statistieken

De inzet voor dit duel is duidelijk: de derde plaats. Brugge heeft die positie momenteel vast, maar met twee uit vier is de voorsprong op de tegenstrever van dinsdag zeer gering. Galatasaray behaalde in de voorbije vier matches één punt, op verplaatsing in Brugge. Galatasaray kan enkel nog derde worden, mocht Real Madrid van PSG verliezen en Club Brugge terug naar België komen met drie punten op zak. Dan is een tweede stek nog mogelijk. Daarvoor moet het dan wel in de slotmatch op 11 december in eigen huis van Real Madrid winnen.

Head 2 Head

Het wordt de vierde ontmoeting van deze eeuw tussen Galatasaray en Club Brugge. Het eerste tweeluik vond begin deze eeuw plaats, in 2002. Ook toen was het strijdtoneel de UEFA Champions League. Club Brugge won haar thuismatch met 3-1 en op verplaatsing in Turkije deelde beide ploegen de punten: 0-0.

Eerder in de huidige poulefase ontving Club Brugge dit Galatasaray op Jan Breydel. Ondanks vele kansen en mogelijkheden scoorden The Blue Army niet en omdat ook Galatasaray het net niet wist te vinden, hoefde er niemand te vissen. Het bleef derhalve 0-0.

Huidige vorm Galatasaray

De Turkse formatie doet het goed in de Turkse Super Lig. De laatste twee competitiematches werden simpel gewonnen: 2-0 thuis tegen Rizespor en 0-2 uit bij Gaziantep. Voorbije weekend werd een vriendschappelijk duel tegen Umraniyespor ook in winst omgezet: 4-0. De 6-0 nederlaag in de vorige speelronde van de Champions League hakte er echter flink in. Op verplaatsing bij Real Madrid werd het elftal van Terim helemaal zoek gespeeld, men zal thuis tegen Club dan ook uit zijn op een revanche.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge is in de Jupiler Pro League bezig met een wisselvallige reeks: een zege wordt net zo snel afgewisseld met een nederlaag of een gelijkspel. Vrijdag werd wel weer gewonnen van KV Oostende: 2-0.

In de Champions League kreeg het team van Clement tegen PSG al net zo’n pandoering om de oren als Galatasaray moest doorstaan op bezoek bij Real. Brugge hield de schade echter ‘beperkt’ tot 0-5. De returnmatch in Parijs zorgden voor een pak meer vertrouwen bij onze landgenoten. PSG won dat duel nipt met 1-0 en er waren zonder meer kansen op meer. Met dat in het achterhoofd zal Brugge dinsdag moeten starten tegen Galatasaray en dan is er nog veel mogelijk.

Lappenmand

Galatasaray heeft een overvolle lappenmand. De Turkse club mist dinsdag haar vaste doelman Fernando Muslera. De sluitpost heeft rugklachten en kan niet meespelen als Brugge op visite komt. In de defensie zijn er fysieke problemen voor Christian Luyindama Nekadio en Sener Ozbayrakli. De middenvelders Younes Belhanda (Hielblessure) en Mario Lemina (knieklachten) zijn ook out. Voorin is enkel spits Adem Buyuk wedstrijdfit. Het meespelen van sterkhouder Ryan Babel (knieblessure), topvedette Falcao (achillespees) en de Roemeen Florin Andone (ook knieklachten) is uiterst onzeker.

Bij Club Brugge een pak minder fysieke problemen: enkele dagen voor de vijfde speelronde in de Champions League is bijna iedereen fit: “De enige geblesseerde momenteel is Matej Mitrovic, die door een probleem aan de enkel enkele weken out is”, zo vertelde Clement voorbije weekend aan de verzamelde pers.

Prognose

Onze voorspelling voor deze Champions League van Club Brugge is 1-2. Wij denken dat Clement zijn zaakjes op tijd op orde heeft en met een overvolle ziekenboeg zal Galatasaray niet op volle oorlogssterkte kunnen aantreden. Daarom vullen wij een 2 in op het 1×2 spelformulier bij de bookmakers. Denkt u dat het anders gaat aflopen dinsdag of bent u nieuwsgierig naar de odds bij Belgische winst? Check dan onderstaande quoteringen!

Quoteringen voor Galatasaray – Club Brugge

De quoteringen voor de wedstrijd op verplaatsing van Club Brugge zijn als volgt ingedeeld: In het 1X2 spelsysteem levert een gelijkspel voor deze match het meest op. Uw inleg wordt x 3.40 keer meer waard als het een gelijkspel wordt in Istanbul. Nog een straffe odd vindt u bij winst van Club Brugge x 2.75. Zegeviert Galatasaray voor haar eigen fanatieke fans? Dan wordt elke inleg hierop x 2.45 keer uitbetaald.

De Champions League wedstrijd Galatasaray – Club Brugge wordt gespeeld op dinsdag 26 november om 18:55 uur in het Türk Telekom Stadion te Istanbul. Denkt u dat de Bruggenaren hun achtervolger in de groep op eigen bodem kunnen overmeesteren? Of is het de Turkse ploeg die dinsdagavond gaat zegevieren? Laat uw voorspelling vandaag alvast achter bij de bookmakers en profiteer van de hoogste beloningen bij deze CL-wedstrijd van Club Brugge!


Reacties

mignole...
25 november 2019

Deze klus moet Club kunnen klaren ;)

4 jaar geleden

casinoking
26 november 2019

Ik gok op een gelijkspel. Galatasaray speelt wel thuis.

4 jaar geleden

allesof...
27 november 2019

Wat een wedstrijd!! Toch nog een punt gepakt en daarmee won ik mooi bij de Bookies! Dik tevreden.

4 jaar geleden

svballorig
27 november 2019

Gespeeld op 1-2, maar ik had beter op twee rode kaarten kunnen inzetten :)

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN