Odds kwartfinale Champions League Manchester City – Olympique Lyonnais

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
11 augustus 2020     2 REACTIES

Na al het Europese voetbalgeweld spelen Manchester City en Olympique Lyonnais vrijdagavond de laatste kwartfinale van de Champions League van deze week. De twee teams gaan in het Estádio José Alvalade te Lissabon uitmaken wie er deel mag gaan nemen aan de halve eindstrijd en wie er naar huis mag. VoetbalGokken.be blikt vooruit op de kwartfinale waarin onze landgenoten Kevin De Bruyne (Manchester City) en Jason Denayer (Olympique Lyonnais) elkaar zullen bekampen.

Josep Guardiola: “Lyon heeft kans om te winnen”

Met Olympique Lyonnais heeft Manchester City misschien wel de ploeg getroffen waarbij je de meeste kans maakt op een ticket naar de halve finale. Maar City-coach Jospe Guardiola denkt niet zo en weet maar al te goed hoe gevaarlijk de Fransen kunnen zijn. “Lyon is net als wij een team dat een kans heeft om te winnen. Wij onderschatten ze dan ook echt niet. We zullen ze niet zomaar verslaan, dat is een feit”, zegt Guardiola vol overtuiging.

Manchester City wint de wedstrijd
1.25
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
5.55
Olympique Lyonnais wint de wedstrijd
9.95

“Vrijdag moeten wij op onze hoede zijn”

Olympique liet de Italiaanse landskampioen Juventus beduusd achter in de achtste finales van de Champions League. Guardiola denkt vooral dat Lyonnais het succes voor een groot deel te danken heeft aan de huidige trainer van de Franse ploeg. “Rudi Garcia begrijpt zijn team heel goed. Ik ken de kwaliteit van deze coach, die in sommige landen heeft gecoacht. Wij moeten vrijdag echt op onze hoede zijn, want willen wij de halve finale bereiken dan is Lyon een echte slokop”, besluit de voormalige coach van onder meer FC Barcelona en Bayern München.

Rudi Garcia: “We moeten nu niet stoppen”

Bij Olympique Lyonnais had men van tevoren niet verwacht het tot de kwartfinales van de Champions League kon geraken. Olympique-trainer Rudi Garcia is bijzonder trots dat Juventus werd uitgeschakeld en wil nu meer: “Ik ben blij voor mijn spelers, voor de hele club en voor de supporters. Ik ben trots op Lyon. Daarom moeten we nu niet stoppen. We gaan ons best doen tegen Manchester City”, zegt Garcia.

“Deze Europese campagne mag blijven duren”

Nadat Juventus werd uitgeschakeld wad de vreugde in de kleedkamer niet meer te houden. Even mocht er feest gevierd worden, maar de focus moest snel op de match tegen City vindt Garcia. “Ik vertelde mijn spelers dat er ook nu weer een straffe match komt om ons op voor te bereiden. Het gaat nu allemaal heel snel. De Champions League match tegen Manchester City, daar moet het niet bij blijven. Deze Europese mag blijven duren”, spreekt Garcia de hoopt op een halve finaleticket uit.

Statistieken

Manchester City was er toe in staat om Real Madrid in de achtste finales naar huis te sturen. Eind februari won City al in Madrid met 1-2 en wist voorbije vrijdag die voorsprong te behouden in de return dat opnieuw werd gewonnen met 2-1.

Ook Olympique Lyonnais had met een erg sterke ploeg af te rekenen alvorens het in de kwartfinale Manchester City treft. Van het grote Juventus werd verloren met 2-1, maar dat was toch genoeg om de ticket in handen te krijgen. Olympique wist namelijk thuis al te zegevieren met 1-0 van De Oude Dame.

Head 2 Head

Nog niet zo heel lang geleden speelden beide teams ook al tegen elkaar in de Champions League. In seizoen 2018-2019 werden beide teams bij elkaar ingedeeld in de groepsfase. Toen wist Lyon de heenwedstrijd te winnen met 1-2 in Manchester. The Cityzens wisten in Lyonnais ook niet te zegevieren. De terugmatch eindigde in een  2-2 gelijkspel.

Huidige vorm Manchester City

De druk om de Champions League te winnen, is erg groot bij Manchester City. De geruchten gaan dat trainer Guardiola wordt ontslagen als The Cityzens de cup met de grote oren niet winnen. Het uitschakelen van Real Madrid is een hele prestatie, maar dat is vast niet genoeg voor de club uit Manchester dieal jaren aast op de eindzege in de CL.

Huidige vorm Olympique Lyonnais

Olympique Lyon had het zwaar tegen Juventus, maar de ploeg van trainer Garcia was er toch toe in staat om Juventus uit het toernooi te knikkeren. Een hele prestatie nadat Lyon een paar dagen eerder al een loodzware match tegen Paris Saint Germain speelde. Dit betrof de finale van de Coupe de la Ligue en die werd na extra tijd en strafschoppen pas in extremis verloren.

Lappenmand

Sergio Agüero kan nog steeds niet in actie komen voor zijn ploeg Manchester City. De Argentijnse spits heeft een knieblessure die hem nog wel even in de lappenmand houdt. Verder zijn Pedro Porro (ziek), Zack Steffen (binnenbandblessure) en Philippe Sandler (operatie aan de knie) er in de kwartfinale ook niet bij.

Bij Olympique Lyonnais zijn er geen blessuregevallen bekend en kan de ploeg van trainer Garcia met een fitte selectie van start gaan tegen The Cityzens.

Prognose

Wij voorspellen dat dit het eindstation van Olympique Lyon wordt in hun Champions League-avontuur. City gaat dit winnen en volgens ons ook goed ook. Wij vullen een 3-0 zege in van The Cityzens. U hoeft het hier niet mee eens te zijn. Ook uw voorspelling kan juist zijn. Vul daarom altijd in wat u zelf verwacht en scoor straffe beloningen.

Quoteringen Manchester City – Olympique Lyonnais

De Belgische wedkantoren weten hoe ze deze kwartfinale nog spannender kunnen maken dan dat die al is. De straffe quoteringen nodigen u wel uit om te spelen op uw favoriet van deze match. Is dat Olympique Lyon en winnen zij de kwartfinale? Dan kunt u de hoogste odd x 9.95 keer de inleg van deze match verwachten.

Voor een gelijkspel staat er in het 1X2 spelsysteem een odd van x 5.55 keer de inleg klaar. Een overwinning van Manchester City staat op x 1.25 keer het speelbedrag.

De kwartfinale van de Champions League Manchester City – Olympique Lyonnais wordt gespeeld op vrijdag 15 augustus om 21:00 uur in Estádio José Alvalade te Lissabon. Speelt u ook graag mee via VoetbalGokken.be op deze voortreffelijke match? Ga dan snel naar de bookmakerspagina en de voorpret kan alvast beginnen.


Reacties

goktopper
12 augustus 2020

Normaal gesproken moeten The Cityzens dit toch kunnen. Zeker nu ze ook Real hebben uitgeschakeld.

4 jaar geleden

voetbal...
14 augustus 2020

Lyonnais is er goed. Ik gok op de Franse ploeg

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN