Odds halve finale Champions League: RB Leipzig – Paris Saint Germain

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
16 augustus 2020     2 REACTIES

Deze dinsdag is de UEFA Champions League 2019 – 2020 alweer toe aan de halve finales. RB Leipzig en Paris Saint Germain gaan in Lissabon uitvechten welk team naar de finale mag gaan. Voor beide ploegen zou dat een geweldige prestatie zijn. Voor de Belgische wedkantoren een goede reden om de quoteringen zeer straf in te schalen.

Juilan Nagelsmann: “PSG is topteam, met een topcoach”

RB Leipzig was er voorbije week toe in staat om Atlético Madrid in de kwartfinales van de Champions League met 2-1 te verslaan. Leipzig-trainer Julian Nagelsmann is trots op zijn ploeg en kijkt al snel weer verder vooruit: de halve finale tegen Paris Saint Germain. “PSG is een topteam, met een topcoach”, zegt Nagelsmann in de vooravond van de match in Estádio da Luz.

RB Leipzig wint de wedstrijd
4.45
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.70
Paris Saint Germain wint de wedstrijd
1.71

“Paris St. Germain heeft veel sterren”

Leipzig vierde de overwinning op de Spaanse ploeg kort, want Nagelsmann en zijn team willen meer en dat is winnen van de Franse grootmacht PSG om naar de finale te kunnen. “We zijn erg blij en ik ben erg trots op het team, maar als manager kijk je altijd vooruit. We moeten ons klaarmaken voor de komende wedstrijd tegen PSG. We drinken misschien een klein biertje in het hotel en dan kijken we naar PSG. Je komt tegen hun spelers in situaties die je in je eentje niet kunt verdedigen. PSG heeft teveel sterren om ze allemaal met rugdekking te verdedigen”, aldus de RB Leipzig-coach.

Thomas Tuchel: “Alles is mogelijk”

Paris Saint Germain had het geluk aan haar kant toen het Atalanta Bergamo in de slot van de kwartfinale wist uit te schakelen. PSG-coach Thomas Tuchel heeft volgens eigen zeggen de hele nacht gejuicht, maar sinds donderdag ligt de focus geheel op de wedstrijd tegen RB Leipzig: “We blijven positief en geconcentreerd. We zitten bij de laatste vier en daarin is alles mogelijk”, vertelt Tuchel aan Sport1.

“Mentaliteit uit kwartfinale tonen”

Volgens Tuchel is de zege op Atalanta Bergamo typerend voor zijn ploeg en zal die mentaliteit Paris Saint Germain ook tegen RB Leipzig, dat volgens een moeilijk te bespeelbaar stramien speelt, weer goed van pas komen: “Ik ben trots op de mentaliteit die we hebben getoond in de kwartfinale. Daar kunnen we op verder bouwen richting de halve finale. Voorafgaand aan de kwartfinale wisten we dat er tot en met de finale drie wedstrijden gewonnen moesten worden om de Champions League beker naar Parijs te halen. De focus hebben we nog steeds”, besluit Tuchel.

Statistieken

RB Leipzig is in 2009 opgericht en heeft nog nooit eerder een halve finale van de Champions League gespeeld. Die Roten Bullen kwamen in het seizoen 2017/2018 ook al uit in de Champions League, maar kwamen toen niet tot de laatste vier.

Het is de twaalfde keer dat Paris Saint Germain meedoet aan de Champions League, maar heeft het in al die jaren nog nooit zover geschopt tot de finale van de beker met de grote oren. Ook voor PSG kan er dinsdag dus een nieuwe mijlpaal worden bereikt.

Head 2 Head

RB Leipzig en Paris Saint Germain hebben elkaar nog niet vaak ontmoet. Er is maar één match terug te vinden in de historie en dat was in de zomer van 2014. De teams bereidden zich toen voor op het nieuwe voetbalseizoen met een vriendschappelijk oefenduel. Toen was de ploeg uit Leipzig met 4-2 te sterk voor PSG.

Huidige vorm RB Leipzig

RB Leipzig moest het in de kwartfinale opnemen tegen Atlético Madrid. In de eerste helft van die match werd er door beide teams niet gescoord. Pas na de thee kwam het los door een treffer van Leipzig-speler Olmo. In de 71 minuut maakte Atlético-speler Joao Felix de stand op 1-1 door een straffe penalty. Tyler Adams gaf de genadeklap door zijn goal voor Leipzig in de 88ste minuut.

Huidige vorm Paris Saint Germain

Ook PSG won met een 1-2 zege. Het Italiaans Atalanta Bergamo werd in de kwartfinale verslagen. De ploeg van trainer Tuchel stond de gehele match achter doordat Atalanta-speler Pasalic al in de 27ste minuut had gescoord. In de negentigste minuut pakte PSG-speler Marquinhos zijn kans met een goal. Het was Choupe-Moting die net voor het affluiten van de match zijn ploeg met een geweldige treffer naar de halve finale schoot.

Lappenmand

RB Leipzig kan dinsdagavond tegen PSG niet beschikken over centraal verdediger Ibrahima Konaté die last heeft van heupblessure.

Paris Saint Germain reist zonder linkervleugelverdediger Layvin Kurzawa en sterkhouder Marco Verratti naar Lissabon. Kurzawa heeft last van een bovenbeenblessure en Verratti kampt sinds begin deze maand met een kuitkwetsuur.

Prognose

De Belgische wedkantoren verwachten een zege van Paris Saint Germain, maar onze verwachting is dat het een gelijkspel wordt en PSG pas in de verlenging de ticket voor de finale pakt. Voor welke uitslag dan ook, er staan torenhoge odds voor u klaar. Schroom u dan ook niet om uw eigen voorspelling achter te laten bij de bookies op VoetbalGokken.be!

Quoteringen – RB Leipzig – Paris Saint Germain

De Belgische wedkantoren schalen de odds voor de halve finale van de Champions League zeer straf in. De hoogste odd van deze match kunt u verwachten bij een overwinning van RB Leipzig. Er wordt gemiddeld x 4.45 keer de inleg uitbetaald als de ploeg van trainer Nagelsmann zegeviert in deze halve eindstrijd.

Nog een hoge quoteringen vinden we in het 1X2 spelsysteem van de bookies bij een gelijkspel. Uw inleg wordt x 3.70 keer meer waard als er binnen de reguliere speeltijd geen winnaar bekend is. Een overwinning van Paris Saint Germain krijgt met x 1.71 keer uw speelbedrag ook nog een prima odd mee.

De halve finale van de Champions League RB Leipzig – Paris Saint Germain wordt gespeeld op dinsdag 18 augustus om 21:00 uur in het Portugese Estádio da Luz te Lissabon. Speelt u ook dit keer weer mee en gaat u voor de hoogst mogelijke beloning bij de bookmakers? Houd de bookmakerspagina van VoetbalGokken.be dan goed in de gaten en zet in op het voor u meest gunstige moment!


Reacties

svballorig
17 augustus 2020

Denk dat RB Leipzig ook van PSG kan zegevieren.

4 jaar geleden

hansd
18 augustus 2020

Gokken op een zege van PSG is wel zo logisch.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN