Manchester City wil karwei in stijl afmaken

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
6 maart 2018     7 REACTIES

Het wordt weer vingers aflikken of nagels bijten, als het Champions League-circus komende week weer neerstrijkt op de Europese velden. De City-Belgen mogen hun talent weer etaleren tegen FC Basel. De heenwedstrijd werd met speels gemak naar hun hand gezet en met de 4-0 op zak lijkt plaatsing voor de volgende ronde slechts een formaliteit. Maar De Bruyne en Kompany weten als geen ander dat in onderschatting het grootste gevaar schuilt. Gaat City thuis opnieuw huishouden of kan Basel het toch nog spannend maken? Zet nu in bij VoetbalGokken.be en speel mee!

City-manager Guardiola: “We staan met één been in de kwartfinale”

Volgens Josep Guardiola is de 4-0 symptomatisch voor het uitstekende seizoen van Manchester City: “We staan nu met één been in de kwartfinales. In de knock-outfase van de Champions League gaat het altijd om 180 minuten en we nemen de return serieus, maar dit is voortreffelijk”, aldus de Spanjaard die vooral blij verrast is door het optreden van de Duitse middenvelder Gündogan, die in de heenwedstrijd tegen Basel met twee doelpunten zeer belangrijk bleek voor The Cityzens. “Hij is een speler van buitencategorie”, jubelt Guardiola over zijn poulain. “Met Kevin (De Bruyne, red.) en Gündogan op het middenveld hebben we fantastische aanvallend ingestelde spelers op het middenveld. Vorig seizoen hebben we hem zes maanden lang erg gemist en dat is waarom het nu zo goed voelt. Hij heeft niet alleen kwaliteit, maar is ook een persoonlijkheid in het veld.”Betslip Unibet

Vermoeidheid kan rol spelen bij City

Toch is er wellicht één manco: vermoeidheid. Kevin De Bruyne stipte het al aan bij de BBC: “Ik voelde de vermoeidheid vanaf de eerste minuut. Het is zoals ik al vaker heb gezegd. In de eerste tien wedstrijden voel je je geweldig, in de tien wedstrijden daarna voel je je oké en alle duels daarna voelen waardeloos.” Het zijn dan ook drukke tijden voor City dat tot voor kort nog meedong voor de FA Cup, de Carabao Cup, de Champions League en natuurlijk onbetwist koploper is in de Premier League. In de FA-Cup werd verloren van Wigan, maar daarna herstelde The Cityzens zich geweldig door achtereenvolgens winst op verplaatsing bij Arsenal (0-3) in de Carabao Cup, wederom 0-3 winst op Arsenal in de Premier League en een 1-0 zege op Chelsea voorbije weekend.

“Tegen Basel zelfde spel tonen als tegen Chelsea”

Guardiola: “Tegen Basel willen we op dezelfde manier spelen als in de vorige wedstrijden. We kijken en praten niet over statistieken of standen. De eerstvolgende wedstrijd is altijd de belangrijkste en daar moeten we ons beste spel laten zien. Tegen Chelsea was weer een demonstratie van goed voetbal, Sergio (Agüero, red.) was ook weer uitstekend. Zijn spel van de afgelopen twee maanden is het beste wat hij ooit bij ons heeft getoond. Tegen Chelsea scoorde hij dan niet, maar hij heeft ook geen één keer balverlies geleden. Hopelijk pakt hij het scoren woensdag tegen Basel weer op. We willen ‘in stijl’ naar de volgende ronde”, aldus Pep op de persconferentie na de 1-0 zege op Chelsea.

Vincent Kompany: “Met een kleine zege of een gelijkspel zullen we niet tevreden zijn”

Ook bij Rode Duivel Vincent Kompany overheerst vertrouwen op een goed resultaat in de return: “Het gaat in het Etihad om meer dan alleen doorgaan naar de volgende ronde. Met een 3-2 zege of gelijkspel zullen we niet tevreden zijn en dat gevoel neem je weer mee naar de volgende match. We gaan dus voor een goede uitslag voor onszelf en het thuispubliek. We hebben getoond dat we de betere ploeg in vergelijk met Basel zijn en dat willen we in eigen huis nogmaals tonen”, aldus de Belg in het post match interview na de 4-0 zege in Basel.Unibet weddenschap betslip

FC Basel trainer Wicky: “Manchester City is veel efficiënter”

Na de 4-0 nederlaag kon FC Basel trainer Raphael Wicky niet anders dan toegeven dat ze kansloos waren in de heenwedstrijd: “We hadden een perfecte avond nodig om iets te bereiken, maar hadden niet de efficiëntie die onze tegenstander juist wél toonde.” Toch is hij niet van plan zich komende woensdag weeral naar de slachtbank te laten leiden, al zal een kleine nederlaag al straf zijn: “We moeten erin geloven. We zijn ervan overtuigd dat we het kunnen. Maar we hebben in Basel gezien dat Manchester City in principe geen zwakke punten heeft.”

Pre-wedstrijdquoteringen voor Man City tegen FC Basel

De bookmakers in Belgie zijn er wel uit. De kwartfinale van de Champions League heeft Manchester City alvast bereikt. Dat levert wel weer keiharde pre-wedstrijdquoteringen op. Zo wordt op een mogelijke stunt van Basel in Manchester x 19.00(!) keer de inleg uitgekeerd. Wordt het een gelijkspel in het Etihad stadion, dan keren de bookies een odd van x 8.95 keer het speelbedrag uit. Winst van City wordt in het 1X2 spelsysteem x 1.17 keer uw speelbedrag beloond.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]De Champions League-match Manchester City – FC Basel wordt gespeeld op woensdag 7 maart om 20:45 uur in het Etihad stadion te Manchester. Stoten onze landgenoten gemakkelijk door na de kwartfinales van het Miljoenenbal? Of gaat Basel het team van Pep nog onder druk zetten? Wat uw voorspelling ook is, speel mee op VoetbalGokken.be!

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 80 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

teamspeler
5 maart 2018

Manchester wint toch alles de laatste tijd. Dat zal nu wel weer zo zijn ;)

6 jaar geleden

belga
6 maart 2018

Wie durft er nog te gokken op winst van Basel????

6 jaar geleden

thegambler
7 maart 2018

Wat zal dit worden. 10-0? :-D

6 jaar geleden

goktopper
8 maart 2018

Hoe kan dit nou gebeuren! City verliest met 1-2 van Basel???? Voetbal is echt een rare sport dat zie je maar weer.

6 jaar geleden

voetbal...
8 maart 2018

Hier moet Pep toch van wakker hebben gelegen. Kom op zeg! Dit is gewoon slecht.

6 jaar geleden

bobgok
8 maart 2018

Ik zou willen dat ik het gedaan had.

6 jaar geleden

hazarddd
8 maart 2018

25 Euro x 19.00! Dat was wel een heel leuk zakcentje geweest voor komend weekend :(

6 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN