Kwartfinale Champions League: PSG – Manchester City

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
4 april 2016     0 REACTIES

Aanstaande woensdag staat er een echte kraker op het programma in de kwartfinale van de UEFA Champions League. Stade de France is dan het decor voor de ontmoeting tussen thuisploeg Paris St. Germain en het Britse miljoenenteam van Manchester City. Onze landgenoot Kevin de Bruyne keerde afgelopen weekend terug bij de Cityzens en zal waarschijnlijk woensdag ook aan de aftrap verschijnen. Rode Duivel Vincent Kompany is wegens een slepende kuitblessure niet van de partij. De bookmakers richten hun pijlen op de Franse ploeg, maar de return in Manchester zou een prooi voor de lichtblauwe moeten zijn. Om u te helpen bij het inzetten op de deze match heeft voetbalgokken.be een aantal reacties van directbetrokkenen voor u verzameld. Onderaan deze voorbeschouwing leest u de actuele pre-wedstrijd quoteringen voor dit CL-duel.

“Kevin de Bruyne is een heel belangrijke speler voor ons”

City-coach Manuel Pellegrini liet topaankoop Kevin de Bruyne afgelopen speelronde 55 minuten meedoen in de match tegen Bournemouth. De Italiaanse oefenmeester was tevreden over het vertoonde spel van de Belg: “Hij speelde weer net zo goed als voor zijn blessure. Hij is een heel belangrijke speler voor ons. Helaas hebben we hem twee maanden lang moeten missen, maar ik vind dat Kevin het heel goed gegaan heeft. Ik hoop dat hij in de toekomst net zo goed blijft presteren als voor zijn kwetszuur.” De manager van City keek ook direct vooruit naar komende woensdag. Een cruciaal duel, willen de Britten het in eigen huis kunnen afmaken tegen PSG: “Afgelopen weekend vroeg iedereen mij of ik met mijn basis-elf rekening hield met de Champions Leaguewedstrijd van deze woensdag. Ik heb dat niet gedaan. Elk duel is belangrijk en nu gaan we pas vooruitkijken naar PSG.” Over het meespelen van De Bruyne liet de oefenmeester weinig los, wel liet hij zich openlijk uit over zijn twijfels aangaande Joe Hart en Yaya Toure: “Voor die twee wordt het waarschijnlijk erg moeilijk om op tijd fit te geraken. We zullen moeten afwachten hoe zich dat evolueert richting woensdag.”

Paris Saint-Germain denkt klaar te zijn voor City-clash

Afgelopen speelronde liep PSG warm voor het CL-treffen tegen City. Het thuisduel tegen Nice werd met 4-1 gewonnen, mede dankzij een weergaloze vrije trap van Zlatan Ibrahimovic; die tevens een nieuw clubrecord wist te verbreken. Alles lijkt dus op rolletjes te lopen. Trainer Laurent Blanc blijft echter voorzichter in zijn analyse: “Ik kan niet direct zeggen dat dit een goede generale is geweest voor de wedstrijd tegen City. Ons doel was om met een overwinning richting woensdag te trekken en dat is gelukt.” Iedereen rondom de club roept nu dat ‘Paris klaar is voor woensdag’. Blanc: “Ik weet niet of wij er klaar voor zijn. We hoeven er nu ook nog niet te staan, woensdag moeten we klaar zijn.”

“De belangrijkste wedstrijd is komende woensdag”

Topspeler Zlatan Ibrahimovic kijkt met veel zelfvertrouwen vooruit richting woensdag: “Het kampioenschap is al binnen, dus de competitiematchen zijn er vooral op gericht om onze motivatie en vorm vast te houden richting de ontknoping in de Champions League. Tegen Nice speelde we een goede wedstrijd als voorbereiding op de match tegen City. We moeten zo blijven spelen, met hetzelfde vertrouwen, ritme en een beetje geluk. Persoonlijk voel ik mij erg goed! Het hele team draait lekker en wanneer zij goed spelen, dan kan ik ook goed spelen.” Collega-aanvaller Lucas beseft ook dat alles draait om de Champions League. Parijs snakt naar Europees succes en dat moet dit seizoen eindelijk maar eens gaan gebeuren. Lucas: “De belangrijkste wedstrijd van het seizoen is woensdag. We moeten goed uitrusten en herstellen richting de wedstrijd tegen Manchester City, want er wacht ons een zware wedstrijd.”

Pre-wedstrijd quoteringen

De bookmakers hebben de Franse ploeg kennelijk hoog zitten. Een overwinning van City wordt onwaarschijnlijk geacht, een puntendeling evenzeer. Stilaan worden de quoteringen hoger nu de CL richting zijn apotheose gaat. Desalniettemin levert een inzet op winst voor PSG slechts x 1,70 op. Een draw op Franse bodem is goed voor een uitkering x 4,00 uw inleg. Kan Kevin de Bruyne zijn team naar winst lijden in Stade de France dan keren de bookmakers x 5,50 uw inleg uit.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De Champions Leaguewedstrijd Paris Saint-Germain – Manchester City wordt gespeeld op woensdag 6 april om 20:45 uur in Stade de France te Parijs. Pak deze kans op mooie uitkeringen en plaats uw pre-wedstrijd voorspelling bij VoetbalGokken.be voor de maximale uitkering bij een goed voorspelde uitslag. Pak snel uw bonus bij Unibet en krijg tot wel 60 euro aan gratis weddenschappen! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN