Kan Anderlecht in de herhaling wel van Arsenal winnen?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
3 november 2014     0 REACTIES

Anderlecht speelt aanstaande dinsdag in de Champions League tegen Arsenal. Twee weken geleden wonnen de Belgen bijna van de Engelse topclub, maar bezorgde invaller Podolski de Engelsen de zege in blessuretijd. Een flinke domper voor Anderlecht, dat lange tijd met 1-0 voorstond en op de overwinning leek af te stevenen. Kan de Brusselse club in het Emirates stadion wel afrekenen met Arsenal?

Anderlecht mist geluk in groepsfase

In de Champions League laat Anderlecht bij vlagen mooi voetbal zien, maar mist het de ploeg aan de nodige fortuin en doorzettingskracht om cruciale punten binnen te halen. Zo speelde Anderlecht uit gelijk tegen het Galatasaray van Wesley Sneijder, waar het lange tijd op voorsprong stond. Yilmaz zorgde er diep in blessuretijd dat Anderlecht slechts met een puntje afreisde naar Brussel.

Alexis Sanchez neemt Arsenal bij de hand

Arsenal lijkt de vorm langzamerhand te hervinden. In de competitie won de club uit Londen twee keer op rij. Afgelopen weekend rekende Arsenal thuis af met Burnley. Net als de wedstrijd tegen Sunderland, was Alexis Sanchez de gevierde man bij de Londenaren. Met twee treffers had hij een groot aandeel in de zege. In de Champions League liet Arsenal alleen een steek vallen uit tegen Dortmund. Als Arsenal dinsdag thuis wint van Anderlecht, dan zet het een grote stap richting de achtste finales. Arsenal komt dan op 9 punten in vier duels.

Winst biedt perspectief voor Anderlecht

Als Anderlecht in het Emirates stadion voor een stunt weet te zorgen, dan mag het blijven hopen op lijfsbehoud in Europa. Momenteel staat Anderlecht derde met een schraal puntje. Als de Belgische ploeg op vier punten kan komen, dan is het verschil met nummer twee Arsenal twee punten en dus overbrugbaar.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
Het Champions League duel Arsenal – Anderlecht wordt op dinsdag 4 november 2014 om 20.45 uur gespeeld in het Emirates stadion. Wat denk jij? Kan Anderlecht net als in de thuiswedstrijd een goede indruk achterlaten en wellicht met de drie punten Londen verlaten? Of maakt Arsenal in de huidige vorm geen fout door te winnen in eigen stadion? Voorspel mee bij Betfirst.be en krijg 60 euro gratis wed-tegoed! Registreer je hier bij Betfirst.be…
[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN