KAA Gent ontvangt Dinamo Kiev in Champions League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
22 september 2020     2 REACTIES

Deze woensdag gaat KAA Gent met Dinamo Kiev uitmaken welk team er meedoet aan de groepsfase van de UEFA Champions League. De match wordt in de Ghelamco Arena gespeeld en wordt subiet beslist, er volgt geen return. De Buffalo’s lijken hierdoor in het voordeel. Via VoetbalGokken.be vindt u alle straffe odds die de Belgische wedkantoren hanteren!

Wim De Decker: “Vertrouwen getankt voor Dinamo Kiev”

Na het vertrek van László Bölöni nam de 38-jarige Wim De Decker het stokje over. Nu moet met de nieuwbakken coach de laatste hindernis genomen worden om de groepsfase van de Champions League te bereiken. “We hebben in de laatste twee matches vertrouwen getankt voor Dinamo Kiev”, zegt De Decker zelfzeker.

KAA Gent wint de wedstrijd
2.39
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.15
Dinamo Kiev wint de wedstrijd
2.90

“We moeten van match naar match werken”

Daarmee wil De Decker niet zeggen dat de klus zomaar geklaard is. “De spelers hebben de laatste tijd veel meegemaakt. Sommige spelers beginnen de rug te rechten, anderen hebben er nog moeilijkheden mee. Maar je begint wel een AA Gent te zien dat opnieuw wil voetballen. We moeten van match naar match werken. Nu eerst Dinamo Kiev en dan zien we wel verder. Het herstel heeft tijd nodig”, aldus de nieuwe coach die weinig tijd gaat krijgen om zijn stempel te drukken.

Dinamo Kiev coach: “Onze kansen zijn gelijk”

Bij Dinamo Kiev moet coach Mircea Lucescu de Oekraïense ploeg naar de Champions League leiden. Na een succesvol thuisduel tegen het Nederlandse AZ Alkmaar verwacht de trainer het niet gemakkelijk te krijgen tegen Gent in de Ghelamco Arena. “Ik denk dat de kansen gelijk zijn”, zegt Lucescu over het duel van woensdag.

“Voorbereid op een felle strijd”

De trainer is dan ook op zijn hoede voor de Buffalo’s. “Het is tijd om je te kwalificeren voor de Champions League! Het is logisch dat het twee beslissende partijen zijn voor ons, maar ook voor Gent. We moeten ze niet op een superieure manier behandelen, we moeten voorbereid zijn op een felle strijd”, aldus de coach van Dinamo Kiev.

Statistieken

KAA Gent is een ronde verwijderd van de groepsfase van de Champions League. Er moet alleen nog gewonnen worden van Dinamo Kiev om net als in seizoen 2015/2016 de koker in te kunnen. De Oekraïense ploeg komt al jaren achtereen uit in de Champions League, maar komt zelden verder dan de groepsfase.

Head 2 Head

In 2010 troffen beide teams elkaar voor het laatst. Dit ging ook om kwalificatie van de Champions League. KAA Gent verloor zowel thuis als uit van de ploeg uit De Oekraïne. In Kiev werd het 3-0 en in de Ghelamco Arena werd het 1-3. Elimane Coulibaly maakte het enige doelpunt dat Gent in de twee duels wist te maken.

Huidige vorm KAA Gent

Met de nieuwe coach Wim De Decker aan het roer wist AA Gent het Oostenrijkse Rapid Wien uit te schakelen in de vorige ronde van de Champions League. Dorsch en Yaremchuk maakten de doelpunten voor de ploeg uit Gent al voor de thee. In de blessuretijd scoorde Wien-speler Demir, maar dat was niet genoeg om Gent tegen te houden. Voorbije weekeinde werd er in de Jupiler Pro League ook gewonnen van Moekroen met 0-1.

Huidige vorm Dinamo Kiev

Dinamo Kiev schakelde in de vorige kwalificatieronde het Nederlandse AZ Alkmaar nog uit met 2-0. De Oekraïense ploeg speelde thuis en de twee doelpunten kwamen van de voeten van Rodriques en Sharparenko. Net als Gent won Kiev ook voorbije weekend in de vaderlandse competitie. In de derde speelronde van de Premier League werd het 3-1 tegen Lviv.

Lappenmand

Bij KAA Gent is er één speler die sowieso niet kan aantreden tegen Dinamo Kiev. Giorgi Chakvetadze kampt met een patellapees onsteking. Dan is het nog awachten of Sven Kums op tijd hersteld is van een kuitblessure die de middenvelder voorbije weekeinde tegen Moeskroen opliep. Ook is het nog twijfelachtig of Laurent Depoitre en Vadis Odjidja mee kunnen spelen.

Dinamo Kiev kan woensdag niet beschikken over Mykyta Burda (gescheurde achillespees), Deys Popov (angina) en Oleksandr Tymchyk (blessure adductorspier).

Prognose

Met coach De Decker aan het roer lijkt Gent op het rechte pad te komen en vertrouwen wij er helemaal op dat de Buffalo’s de koker ingaan en dus Dinamo Kiev verslaan in de Ghelamco Arena. Wij voorspellen een 2-1 zege voor Gent. Bent u benieuwd wat dat oplevert bij de Belgische wedkantoren? Check alvast onderstaand odds-overzicht voor een indicatie van de quoteringen.

Quoteringen KAA Gent – Dinamo Kiev

De quoteringen zijn niet aan te slepen voor de thuismatch van Gent tegen Dinamo Kiev. De hoogste odd wordt uitbetaald als het een gelijkspel wordt en dus ook verlenging in de Gehlamco Arena. Uw inleg wordt x 3.15 keer meer waard als het een gelijkspel wordt.

Voor een zege van het Oekraïense Dinamo Kiev wordt x 2.90 keer uw inleg uitgekeerd. Mocht Gent zegevieren dan wordt uw inleg x 2.39 keer meer waard.

De Champions League match KAA Gent – Dinamo Kiev wordt gespeeld op woensdag 23 september om 21:00 uur in de Ghelamco Arena te Gent. Gaat u ervanuit dat Gent de koker ingaat of beëindigd Dinamo Kiev het Champions League avontuur van de Buffalo’s? Check VoetbalGokken.be de beste deals en strafste odds bij de bookmakers en doe mee.


Reacties

goktopper
23 september 2020

Lastig klusje voor Gent, maar niets is onmogelijk. Ik gok op een 2-1 voor de Buffalo's

4 jaar geleden

belga
23 september 2020

Ik denk dat Dinamo een maatje te groot is voor dit Gent

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN