Inter moet winnen van Shakhtar Donetsk in laatste groepsmatch

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
8 december 2020     2 REACTIES

Er zijn nogal wat Belgen in crisis deze week. Thibaut Courtois en Eden Hazard balanceren op de rand van uitschakeling Real Madrid, terwijl Romelu Lukaku met zijn club Internazionale moet winnen van Shakhtar om door te mogen in de Champions League. Laat VoetbalGokken.be weten wat uw voorspelling is en speel mee met Inter – Shakhtar in de UEFA Champions League 2020 -2021!

Antonio Conte: “Shakhtar Donetsk is zeer getalenteerd”

Er is voor Inter nog een pak werk te verzetten om ook na de winterbreak in de Champions League te mogen uitkomen. De huidige nummer vier uit Groep D van het miljoenenbal moet winnen. Inter-trainer Antonio Conte ziet het zonnig in voor zijn ploeg, al weet hij ook dat het niet evident gaat zijn. “Shakhtar is een zeer getalenteerde ploeg, maar ik denk dat we klaar zijn”, zegt de coach van de Italiaanse ploeg in zijn voorbeschouwing op de clubwebsite.

Internazionale wint de wedstrijd
1.28
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
5.65
Shakhtar Donetsk wint de wedstrijd
8.40

“Lukaku hard nodig voor match Shakhtar”

Conte vertrouwt woensdag op de kunsten van Rode Duivel Romelu Lukaku, zo vertelt hij op het digitale huis van de Milanese topclub. “Romelu (Lukaku, red.) combineert fysieke kwaliteiten met de enorme capaciteit om ruimtes te blijven trekken. Op dat vlak is hij alvast uniek. Hij is ook nog eens bescheiden, werkt hard en stelt zich altijd in dienst van de ploeg. We hebben hem woensdag hard nodig”, aldus Conte in zijn relaas over de navolgende match in Giuseppe Meazza.

Luís Castro: “Wij willen naar volgende ronde”

Shakhtar Donetsk kan op voorhand betere papieren voorleggen dan Inter, maar bij verlies in Milaan kan de ploeg van coach Luis Castro alles kwijtspelen. De opdracht voor woensdag is dus simpel. Winnen van Inter, al wordt dat wel een ander paar mouwen dat in de thuismatch. “Ik kijk nu alleen nog maar naar de volgende wedstrijd. Het is heel belangrijk dat we met volle inzet blijven werken tegen Inter om zodoende door te kunnen naar de volgende ronde in de Champions League”, zegt de trainer van Shakhtar in de Russische sportmedia.

“We gaan het goed doen in Milaan”

Voor de trip naar Milaan moet coach Castro wat spelers missen door kwetsuren en gezondheidsredenen. De coach laat zich daardoor niet uit het veld slaan. “Er zijn altijd problemen bij het samenstellen van de kern, maar dat zijn we gewend. Iedereen die zich voorbereidt op het spel werkt met een groot verlangen om het goed te doen. We zullen ons pad blijven volgen. Ik denk dat we het goed gaan doen in Milaan”, besluit de coach van Shakhtar met een pak meer overtuiging dan voordien.

Statistieken

Het kan nog alle kanten op in Groep B van de Champions League. Er is nog geen team die zich al definitief heeft geplaatst voor de knock-outfase.

Borussia Mönchengladbach staat er momenteel het beste voor. Met acht punten staat de Duitse ploeg eerste. Shakhtar volgt me zeven punten. Ook Real Madrid heeft zeven punten, maar staat wel derde. Inter is met vijf punten de nummer vier in de poule. Het hangt er dus ook nog vanaf wat de uitslag van Mönchengladbach tegen Real in Madrid gaat worden.

Head 2 Head

Een kleine twee maanden terug speelden de ploegen tegen elkaar in Donetsk. Het duel werd met 0-0 gelijkgespeeld en dat leverde beide ploegen een punt op. In augustus dit kalenderjaar vochten Inter en Shakhtar in de halve finale van de Europa League tegen elkaar voor een plek in de finale. In het Merkur Spiel-Arena te Düsseldorf won Inter met 5-0 van de Oekraïense ploeg.

Huidige vorm FC Internazionale Milano

In de Serie A begon Inter de week met een thuismatch tegen Bologna. De ploeg van Rode Duivel-Lukaku zegevierde met 3-1 en dat geeft coach Conte ongetwijfeld een pak vertrouwen voor het treffen met Shakhtar.

In de CL werd voorbije week ook de eerste driepunter geboekt. Borussia Mönchengladbach werd met 2-3 verslagen en daardoor gloort er nu nog enige hoop voor de blauw-zwarten uit Milaan.

Huidige vorm FK Shakhtar Donetsk

Voorbije weekeinde wist ook Shakhtar te zegevieren. Met 5-1 won de ploeg van coach Castro van Minaj in de Oekraïense competitie. Een paar dagen ervoor werd thuis knap de maat genomen van het altijd sterke Real Madrid: 2-0. Shakhtar bewees daarmee de topploegen uit de poule het hoofd te kunnen bieden.

Lappenmand

Internazionale treedt woensdag zonder Matias Vencino (kneblessure), Radja Nainggolan (spiervermoeidheid) en Aleksandar Kolarov (trainingsachterstand) aan tegen Shakhtar. Onze landgenoot Nainggolan was er de jongste weken ook al niet bij.

Shakhtar-coach Castro kan zijn spelers Yevgen Konoplyanka (gescheurde spier), Viktor Korienko (gescheurde band spronggewicht), Junior Moraes (hamstringblessure), Ismaily (operatie kruisband) en Maksym Malyshev (operatie knie) niet meenemen naar Milaan.

Prognose

Wij voorspellen bij Betway.be dat Inter het nog voor elkaar gaat boksen om te overwinteren in Europa. Onze voorspelling is 2-1 voor de ploeg van Lukaku. Denkt u ook dat Internazionale een goede buit gaat maken of zegt uw voetbalkennis iets anders? Onderstaand odd-overzicht geeft alvast een beeld van de quoteringen.

Quoteringen Internazionale – Shakhtar Donetsk

De bookmakers schalen een zege van Shakhtar het hoogst in. Wint de Oekraïense ploeg dan wordt uw voorspelling hierop x 8.40 keer de inleg waard.

Een gelijkspel is niet genoeg voor Inter om door te stoten in de Champions League, maar spelers die dit vooraf voorspeld hadden, krijgen met x 5.65 keer het speelbedrag een straffe beloning mee.

Denkt u dat Inter de hoofdvogel schiet en zegeviert van Shakhtar? Uw inleg wordt x 1.28 keer de inleg meer waard als de Italiaanse ploeg wint. Check de odds in het 1X2 spelsysteem alvorens u echt gaat inzetten op uw favoriete ploeg.

De Champions League wedstrijd FC Internazionale Milano – FK Shakhtar Donetsk wordt gespeeld op woensdag 9 december om 21:00 uur in Stadion Giuseppe Meazza te Milaan. Kan Lukaku met Inter nog iets bereiken in Groep B of is Shakhtar de ploeg uit Milaan te slim af? Laat uw voorspelling achter bij VoetbalGokken.be en maak een straffe deal!


Reacties

mignole...
9 december 2020

Met Lukaku is Inter onverwoestbaar ;)

3 jaar geleden

svballorig
9 december 2020

Ik gok op Shakhtar. Zij zijn sterker dan we denken. Prima odd ook

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN