Hoge odds voor Genk tegen Napoli in Champions League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
30 september 2019     4 REACTIES

Voor de speler op de matches van KRC Genk komt er een spannende week aan, want in de Champions League komt woensdag het Italiaanse Napoli op bezoek in de Luminus Arena. De Genkies verloren hun eerste wedstrijd in Groep E van RB Salzburg en willen maar wat graag van de nul afkomen. Of Napoli daar de juiste tegenstander voor is moet woensdagavond nog blijken. De Belgische wedkantoren verwachten een hels karwei voor de Genkies en zetten de pre-wedstrijdquoteringen hoog in voor deze Champions League-match.

Felice Mazzú in crisis naar Napoli

Voor Genk-coach Felice Mazzú zijn het geen gemakkelijke tijden bij de regerend landskampioen van België. De coach van de huidige landskampioen wordt behoorlijk onder de loep gelegd. Ook deze week begon voor Genk niet rooskleurig en dat is geen goed vooruitzicht op de Champions Leaguewedstrijd tegen het  Napoli van Dries Mertens en ex-Genk-speler Kalidou Koulibay dat momenteel wel op rolletjes draait.

KRC Genk wint de wedstrijd
7.50
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
5.00
Napoli wint de wedstrijd
1.40

“Moeilijk punten pakken bij Napoli”

Zaterdagavond speelden KRC Genk op verplaatsing bij Sint-Truiden. Mazzú hoopte De Limburgse Derby winnend af te sluiten met het oog op de wedstrijd van woensdag als Napoli op bezoek komt, maar het werd met 3-3 een gelijkspel. “Ik wilde beide wedstrijden winnen, maar als ik echt moest kiezen, dan won ik liever van STVV dan van Napoli. Het wordt moeilijk om punten tegen hen te pakken”, aldus de Genk-coach die vooruitblikt TV Limburg.

“Iedereen telt af naar de match tegen Napoli”

Ondanks dat de match in Stayen niet is verlopen zoals de trainer vooraf hoopte, kijkt Mazzú wel uit naar de komst van de Italiaanse ploeg van trainer Carlo Ancelotti. “Ik vind dit een spannende wedstrijd en iedereen telt af naar die match. Ik bereid de ploeg desondanks voor zoals voor elke andere partij”, aldus Mazzú Genk die woensdag hoopt de 6-2-nederlaag in Salzburg weg te kunnen spoelen.

Bryan Heynen: “Het moet veel beter”

Genk-middenvelder Bryan Heynen is allesbehalve tevreden over de match tegen STVV en vindt dat er snel wat moet veranderen wil zijn ploeg kans maken punten te pakken in de Champions League. “We kwamen al na twee minuten op achterstand tegen STVV en die andere tegengoals waren ook te makkelijk. Zulke foutjes worden afgestraft in de Champions League. We moeten veel beter voor de dag komen als we iets willen betekenen tegen Napoli. Het moet gewoon veel beter”, zegt Heynen tegenover Sporza.

Carlo Ancelotti: “Genk is wel de kampioen van België”

Het Napoli van trainer Carlo Ancelotti staat een stuk steviger in de schoenen. De knappe 2-0 thuiszege op Liverpool geeft zijn ploeg vertrouwen om Groep E te kunnen leiden. Voor de Genkies wordt dan ook niet gevreesd, maar Ancelotti toonde voorafgaand aan de match in de Luminus Arena zijn respect. “De wedstrijd van woensdag in het stadion van Genk is er wel een tegen een landskampioen en dat zijn ze niet zomaar geworden”, zegt de coach over de ploeg van Mazzú.

Dries Mertens: “Erg blij dat we tegen Genk mogen spelen”

Vanuit Napels komen woensdag twee bekenden mee naar Genk. Dries Mertens en ex-Genk-speler Kalidou Koulibay spelen bij Napoli. Mertens is in bloedvorm en evenaart bijna het doelpuntentotaal van Diego Armando Maradona bij Napoli. De Belg heeft daarvoor nog twee goals nodig en kijkt enorm uit naar de wedstrijd tegen zijn oude club, Genk. “Mijn familie en vrienden willen de match bijwonen, dat gaat me veel geld aan tickets kosten”, lachte Mertens toen hij te horen kreeg dat Genk ik was geloot. “Ik ben erg blij dat we tegen Genk zijn geloot in de Champions League. Genk is een goed team. Het zal niet gemakkelijk gaan worden, maar we komen wel om te winnen”, zegt de Belg in Voetbalnieuws.

Statistieken

Genk begon zijn Europese campagne met een opdoffer, terwijl Napoli juist vertrouwen tankte door Liverpool te verslaan. In de Poule staat Genk dan ook onderaan, terwijl Napoli de eerste positie deelt met Red Bull Salzburg.

Head2Head

Voor de Genkies wordt dit de eerste keer in de geschiedenis dat de ploeg tegen Napoli speelt. Wat de uitkomst ook mag zijn het wordt historie schrijven voor de ploeg van Mazzú.

Huidige vorm Genk

Met drie ongeslagen wedstrijden op rij moet Genk gewapend zijn voor de wedstrijd van woensdag. De Limburgse derby tegen STVV (3-3) voorbije weekend werd niet verloren, maar de oogst was niet waar de ploeg vooraf op hoopte. De midweekse Bekerwedstrijd tegen Ronse (0-3) is geen keiharde graadmeter voor een topploeg uit Italië. De thuiswedstrijd tegen KV Oostende in dat weekend ervoor is misschien de enige houvast waar de Genkies het momenteel mee moeten doen. De wedstrijden daarvoor worden liever zo snel mogelijk vergeten: RB Salzburg (6-2) en Charleroi (2-1).

Huidige vorm Napoli

Bij Napoli zijn de resultaten wat indrukwekkender, maar ook de ploeg van Ancelotti liet voorbije weken punten liggen. In de Serie A staat Napels vierde en won het voorbije weekend van Brescia met 2-1, maar die week ervoor werd er thuis voor eigen publiek nog verloren van middenmoter Cagliari met 0-1. Lecce werd met 0-4 aan de zegekar gehangen en ook Liverpool werd in de Champions League met 2-0 winst afgedroogd door Napels.

Lappenmand

Bij Napoli zijn er vooralsnog geen kwetsuren bekend en dat is bij Genk wel even anders. De medische staf van Genk is druk bezig om Borges, Screciu en Zebli voor woensdag fit te krijgen en met de geblesseerde Vukovic heeft Genk nog maar een doelman op de reserve bank aanwezig.

Prognose

Het wordt ook volgens ons woensdagavond een loodzware wedstrijd voor de Genkies. Logisch gezien is de huidige vorm van Genk is te onstabiel om te winnen van een Italiaanse topploeg als Napoli. Onze voorspelling is dat het 0-3 wordt voor Napels. Mocht Genk een zeer goede dag hebben en een beetje geluk dan zou een gelijkspel 1-1 ook geen gekke uitslag zijn. Weet u het beter? Speel dan bij VoetbalGokken.be ook mee!

Pre-wedstrijdquoteringen voor KRC Genk – Napoli

De Champions League-match in Genk zorgt voor torenhoge pre-wedstrijdquoteringen bij de bookmakers. Een stunt van KRC Genk wordt daarin het hoogst beloond. Mochten de Genkies aan deze thuiswedstrijd de eerste drie punten verdienen in Groep E, dan wordt uw inleg hierop x 7.50 keer meer waard.

Een gelijkspel krijgt in het 1X2 spelsysteem met x 5.00 keer de inleg nog een zeer hoge odd mee. Wint Mertens met zijn ploeg in de Luminus Arena, dan wordt er x 1.40 keer uw inleg uitbetaald door de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!

De Champions League-match KRC Genk – Napoli wordt gespeeld op woensdag 2 oktober om 18:55 uur in de Luminus Arena te Genk. Krijgen de Genkies het voor elkaar om een stunt uit te halen tegen de Italiaanse ploeg van Mertens en Koulibay en wordt hierdoor het tij gekeerd? Of wint Napels zijn tweede poulematch en laat het Genk in kou staan? Gooi uw voetbalkennis in de strijd en speel mee via VoetbalGokken.be!


Reacties

allesof...
30 september 2019

Moeilijke match voor Genk. Zeker in hun huidige vorm. Ik gok op Napoli.

5 jaar geleden

hansd
1 oktober 2019

Spelen op de Genkies wordt wel een gewaagde gok, maar ik doe het toch.

5 jaar geleden

kampioe...
2 oktober 2019

Het wordt een gelijkspel net als gisteren met Club Brugge.

5 jaar geleden

belga
2 oktober 2019

Ik hoop dat de Genkies een stunt uithalen tegen Napels.

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN